Search:

User: Xplorer4x4; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [ubuntu] blkid output is empty

    Started by Xplorer4x4, April 29th, 2013 10:36 PM
    • Replies: 0
    • Views: 356
    Last Post: April 29th, 2013 10:36 PM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  2. [kubuntu] Stuck in TTY1 After Upgrading GPU

    Started by Xplorer4x4, March 8th, 2013 09:23 PM
    • Replies: 2
    • Views: 308
    Last Post: March 8th, 2013 10:33 PM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  3. [all variants] Allow Multi-Part Uploads in VSFTPD?

    Started by Xplorer4x4, February 18th, 2013 11:04 PM
    • Replies: 0
    • Views: 643
    Last Post: February 18th, 2013 11:04 PM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. Crontab Starts Some Tasks but Not Others

    Started by Xplorer4x4, February 17th, 2013 07:33 AM
    • Replies: 5
    • Views: 410
    Last Post: February 18th, 2013 12:20 AM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [kubuntu] SSH Problems with Putty,Konsole,Yakuake

    Started by Xplorer4x4, February 1st, 2013 12:03 AM
    • Replies: 5
    • Views: 1,018
    Last Post: February 1st, 2013 02:52 AM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [kubuntu] Trouble Repairing EXT Partitions?

    Started by Xplorer4x4, January 25th, 2013 01:18 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 1,393
    Last Post: January 25th, 2013 10:13 PM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [lubuntu] Precise Works; Quantal Boot Loops?

    Started by Xplorer4x4, December 8th, 2012 12:54 AM
    • Replies: 3
    • Views: 562
    Last Post: December 12th, 2012 06:25 PM
    by SteveDee  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [lubuntu] Install CD Boot Loops

    Started by Xplorer4x4, December 3rd, 2012 08:05 AM
    • Replies: 6
    • Views: 831
    Last Post: December 3rd, 2012 07:52 PM
    by Xplorer4x4  Go to last post
  9. [ubuntu] setquota - bad options?

    Started by Xplorer4x4, October 16th, 2012 05:52 AM
    • Replies: 0
    • Views: 287
    Last Post: October 16th, 2012 05:52 AM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [ubuntu] Chroot Fails

    Started by Xplorer4x4, October 12th, 2012 08:29 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 2,950
    Last Post: October 12th, 2012 04:14 PM
    by Wim Sturkenboom  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [SOLVED] Too many authentication failures on brand new server

    Started by Xplorer4x4, September 28th, 2012 06:17 PM
    • Replies: 7
    • Views: 1,149
    Last Post: September 28th, 2012 11:27 PM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. rsync not logging/rsync advice

    Started by Xplorer4x4, September 27th, 2012 07:54 AM
    • Replies: 4
    • Views: 1,824
    Last Post: September 27th, 2012 11:06 PM
    by Xplorer4x4  Go to last post
  13. [SOLVED] Display Hostname Instead of $ on SSH Log In

    Started by Xplorer4x4, September 20th, 2012 10:29 PM
    • Replies: 3
    • Views: 901
    Last Post: September 24th, 2012 06:55 PM
    by xdracco  Go to last post
  14. [ubuntu] Socks +multiple IP

    Started by Xplorer4x4, September 21st, 2012 05:47 PM
    • Replies: 0
    • Views: 454
    Last Post: September 21st, 2012 05:47 PM
    by Xplorer4x4  Go to last post
  15. [all variants] Custom Named Public/Private Key Not Working

    Started by Xplorer4x4, September 12th, 2012 08:10 AM
    • Replies: 0
    • Views: 251
    Last Post: September 12th, 2012 08:10 AM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  16. [kubuntu] vsftpd - Can Only Access via Wi-Fi

    Started by Xplorer4x4, August 4th, 2012 04:02 AM
    • Replies: 0
    • Views: 415
    Last Post: August 4th, 2012 04:02 AM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [kubuntu] System Won't Boot After Removing fglrx

    Started by Xplorer4x4, July 27th, 2012 06:52 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 898
    Last Post: July 27th, 2012 11:31 PM
    by Xplorer4x4  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. X11 Forwarding in KDE Service Menu

    Started by Xplorer4x4, July 9th, 2012 06:43 AM
    • Replies: 0
    • Views: 371
    Last Post: July 9th, 2012 06:43 AM
    by Xplorer4x4  Go to last post
  19. winetricks dotnet2.0 error

    Started by Xplorer4x4, June 19th, 2012 06:44 AM
    • Replies: 9
    • Views: 10,806
    Last Post: June 19th, 2012 07:32 PM
    by ergo-proxy  Go to last post

    Forum:
    Wine

Results 1 to 19 of 19