Search:

Type: Posts; User: tyronenguyen; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [xubuntu] Re: Update on 10.04 LTS - now nvidia 96 driver is not working anymore

    This fixed my problem as well. Ubuntu 32-bit 10.04.
    1) fresh install
    2) auto update
    3) install hardware drivers (choices were: specific version vs 'recommended', I picked 'recommended')
    4)...
  2. Replies
    10
    Views
    9,959

    [ubuntu] Re: Network Failover Howto

    Thanks for the guide!

    One question though... how do eth0 and eth1 get configured? Is it in the /etc/network/interfaces file as well?
  3. Replies
    5
    Views
    599

    [ubuntu] Re: Ubuntu 8.04 installation problem?

    I had the same issue you described for my portege 3500.

    What fixed it for me was to try the steps to install ubuntu off the hard drive. I had to install winxp first to do this.

    I can try...
  4. [xubuntu] Re: Installing on tablet notebook -- Toshiba Protege 3505

    Well, I finally got xubuntu installed.

    I follow a guide on how to install ubuntu by installing grub, the ubuntu boot loader, and the .iso of the install cd.

    grub started up and took me to...
  5. [xubuntu] Re: Installing on tablet notebook -- Toshiba Protege 3505

    Well, I installed winxp on it w/o any trouble. What to do.. what to do...
  6. [xubuntu] Re: Installing on tablet notebook -- Toshiba Protege 3505

    I ran the memtest to 48% and I figured that it meant my RAM was probably good. I'll run it overnight to 100% and see if I get any errors.

    It did run winxp before. I would think 512MB p3-1.3Ghz...
  7. [xubuntu] Installing on tablet notebook -- Toshiba Protege 3505

    I'm trying to install Xubuntu on a Toshiba Protege 3505. I've read numerous threads that seem to indicate that people have no issues installing Ubuntu on this laptop. But, I am having issues.

    I...
  8. Replies
    13
    Views
    2,361

    [xubuntu] Re: Weird WM/terminal problem in Hardy

    Awesome, I finally got audio working. Thank you!

    One tip I have is that the initialize and disable quick boot is really important. I turned off the laptop (not restart). Went into bios, hit...
  9. Replies
    13
    Views
    2,361

    [xubuntu] Re: Weird WM/terminal problem in Hardy

    I guess I'll assume mine is at 16-bit color since I am using it w/o much slowdown. Although, my youtube videos are really choppy like slideshows.

    After I added some line to some file, the all...
  10. Replies
    13
    Views
    2,361

    [xubuntu] Re: Weird WM/terminal problem in Hardy

    Ahoy,

    I just wanted to say I also have this annoying issue of completely black title bar on the default terminal. I also have other graphical glitches, like the screen not refreshing completely...
Results 1 to 10 of 10