Search:

Type: Posts; User: Dave M G; Keyword(s):

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    9
    Views
    4,573

    [SOLVED] Re: Deja Dup seems ridiculously slow

    Roasted,

    SpiderOak doesn't seem to do anything local, but in my situation, I use Back In Time for a non-encrypted local backup to an external USB drive.

    Personally, the ultimate solution in my...
  2. Replies
    29
    Views
    15,140

    [SOLVED] Re: Lirc vs Maverick Meerkat 10.04

    I think things have changed.

    Something wasn't going right when downloading lirc-modules source, so I went into Synaptic to check it, and it said:


    This package can be safely removed as the...
  3. Replies
    3
    Views
    2,074

    [SOLVED] Re: Scanner has coloured streaks

    Solved by getting a new scanner.
  4. [SOLVED] Re: Boot up and shut down screens have ugly terminal text

    This issue was solved by reinstalling Plymouth... or at least that's how I remember solving it.

    I have since upgraded to 11.04 with a fresh install, and all boot graphics are perfectly fine.
  5. Replies
    9
    Views
    4,573

    [SOLVED] Re: Deja Dup seems ridiculously slow

    Solution: Abandoned Deja Dup and I'm now using Spideroak services.
  6. Replies
    2
    Views
    1,311

    [SOLVED] Re: Wacom settings not working in 11.04

    Favux,

    Thanks for responding. Your constant efforts to deal with Wacom issues for all Ubuntu users is much appreciated.

    Turns out I'm an idiot. Or at least very forgetful. I had been down this...
  7. Replies
    2
    Views
    897

    [SOLVED] Re: Is my laptop too old or slow for Unity?

    Solution: Installed "Unity 2D" from Synaptic. 2D works fine.

    In the end, though, I decided to go back to Gnome. It's not that Unity is bad, it's just that it's not better enough to be worth the...
  8. Replies
    3
    Views
    1,490

    [SOLVED] Re: As usual, GUI not loading after upgrade

    Solution: Gave up on trying to fix it and instead did a fresh install.
  9. [SOLVED] Re: Update to 11.04 blank screen problem both grub and video?

    I gave up on trying to fix this and did a fresh install.

    Works fine without any special settings.

    Why a fresh install should work smoothly, and an upgrade should fail so miserably is beyond me,...
  10. Replies
    2
    Views
    1,311

    [SOLVED] Wacom settings not working in 11.04

    Because of Nvidia driver problems my upgrade failed and I had to do a clean install of Ubuntu 11.04.

    Now I have my system restored, but my Wacom tablet is no longer set to the preferences I had...
  11. Replies
    29
    Views
    15,140

    [SOLVED] Re: Lirc vs Maverick Meerkat 10.04

    Has the system changed in 11.04?

    I followed the instructions and everything seemed to go fine until the very last step, when I got this error:


    $ sudo modprobe lirc_zilog
    FATAL: Error...
  12. Replies
    3
    Views
    1,490

    [SOLVED] Re: As usual, GUI not loading after upgrade

    Yes, in so far that I verified that my GRUB is loading and that I can select different kernels to boot.

    Why would I need to configure GRUB to get my video to work properly? Doesn't GRUB just...
  13. Replies
    3
    Views
    1,490

    [SOLVED] As usual, GUI not loading after upgrade

    Sorry, but I need to rant a little here.

    Literally every single time I upgrade Ubuntu, going back more versions than I can remember, I have had problems with the Nvidia drivers, or Xorg, or...
  14. Replies
    2
    Views
    897

    [SOLVED] Is my laptop too old or slow for Unity?

    I was disappointed when upgrading my laptop to get a message saying I could not run Unity.

    I don't know yet if I even like Unity, but I'd like to try it and find out. And I'd also like to know if...
  15. [SOLVED] Nvidia or Xorg not working after install... again!

    Sorry, but I need to rant a little here.

    Literally every single time I upgrade Ubuntu, going back more versions than I can remember, I have had problems with the Nvidia drivers, or Xorg, or...
  16. [ubuntu] Ubuntu reboots when switching monitors/keyboard with Aten

    I have an Aten Master View CS-1742 switcher that switches between two computers. One is a Windows computer, the other is an Ubuntu computer.

    The switch allows me to use the same monitors, mouse,...
  17. [SOLVED] Re: LAN, no internet, possible eth0 and eth1 confusion? [SOLVED]

    :D UNCOMPROMISED VICTORY!! :D

    I found the answer! It has been solved!

    I was searching google for all sorts of variants of DNS problems on Ubuntu, and while searching for threads related to...
  18. [SOLVED] Re: LAN, no internet, possible eth0 and eth1 confusion?

    tredegar,

    Thank you so much for your continued help.



    Not that I am aware of. I certainly had no intention to.
  19. [SOLVED] Re: LAN, no internet, possible eth0 and eth1 confusion?

    piquat,

    Thank you for joining the thread.

    I don't know how to tell if the information from ping and the information from ifconfig are related. However, I'll do it again, with the pings first,...
  20. [SOLVED] Re: LAN, no internet, possible eth0 and eth1 confusion?

    tredegar,

    Sorry, you're right, I didn't catch everything you suggested I try in post #22.

    So... I tried powering down the working machine, and then I assigned that IP address to the misbehaving...
  21. [SOLVED] Re: LAN, no internet, possible eth0 and eth1 confusion?

    tredegar,

    Thank you for replying.

    Unfortunately, we seem to have gone in a bit of a loop. You recommended I post the output of those same ping commands earlier in this very thread, and we...
  22. [SOLVED] Re: LAN, no internet, possible eth0 and eth1 confusion?

    spook1980,

    Thank you for responding.

    The contents of my /etc/network/interfaces file are in the output of my last message.

    Did you perhaps mean a different file?
  23. [SOLVED] Re: LAN, no internet, possible eth0 and eth1 confusion?

    tredegar, piquat,

    Thank you for your continued help on this very sticky problem.

    Update: I have deleted the evil network-manager, and now I have SSH connectivity back. :D

    Still no internet...
  24. [SOLVED] Re: LAN, no internet, possible eth0 and eth1 confusion?

    tredegar,

    Thank you for responding.

    Is it necessarry to re-install the entire OS?

    I hoped it might be possible to completely blow away all my network settings and then reinstall them.
    ...
  25. [SOLVED] Re: LAN, no internet, possible eth0 and eth1 confusion?

    tredegar, Iowan,

    Thank you for responding.

    Got a few different results.

    For one thing, whenever I try to use sudo service networking stop, start, or restart, it always just responds "Unknown...
Results 1 to 25 of 99
Page 1 of 4 1 2 3 4