Search:

Type: Posts; User: kemosabe79; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    414
    Views
    309,435

    Re: Configuring Logitech mice (mx500, etc)

    Great HOWTO. I used it with a MX310 and it works great. I tried it because it has essentially the same specs as the MX510, and it worked. Might want to add the MX310 to your list. :)This was done in...
  2. Thread: Doom 3

    by kemosabe79
    Replies
    18
    Views
    1,905

    Re: Doom 3

    Ok, Im running it through aoss. Now I have sound, but its just crackling really bad.
  3. Thread: Doom 3

    by kemosabe79
    Replies
    18
    Views
    1,905

    Re: Doom 3

    Command not found. Any other suggestions?

    I also forgot to mention in my other post that I'm using the Linux client.
  4. Thread: Doom 3

    by kemosabe79
    Replies
    18
    Views
    1,905

    Re: Doom 3

    Ive tried everything here (and everywhere else on the net) and I still get no sound from Doom3. I get this message everytime:

    ----------- OSS Sound Initialization -----------
    opened sound device...
  5. Replies
    477
    Views
    953,283

    Re: HOW TO: Install and configure lm-sensors

    Nice Howto! This is the first time Ive been able to get this to work on my n-Force2 chipset. Thanks alot!:)
  6. Replies
    72
    Views
    9,963

    Re: Starcraft and Broodwar Linux Port Survey

    Id like to see native ports for ALL of the Blizzard games. Especially Starcraft, Diablo II, and there expansion packs.
Results 1 to 6 of 6