Search:

Type: Posts; User: eantoranz; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [SOLVED] Re: eclipse stopped working correctly all of the sudden

    With a tip from http://stackoverflow.com/questions/1553343/cannot-run-debug-java-applications-in-eclipse-javatimezone-issue, I added this to eclipse.ini:


    ...
  2. [SOLVED] Re: eclipse stopped working correctly all of the sudden

    I found this:



    !ENTRY org.eclipse.equinox.registry 4 1 2012-09-14 09:27:06.537
    !MESSAGE Unable to create the selected preference page.
    !STACK 0...
  3. [SOLVED] eclipse stopped working correctly all of the sudden

    Hi!

    I've been using eclipse 4.2 (not from packages) without a single hiccup for months already. Now, all of the sudden, eclipse started to misbehave. Can't go into some of the config frames. If I...
  4. [all variants] apt - getting "400 Bar Request" when going through an ISA server

    Hi!

    I just finished installing (kubuntu) natty (cause that's the installer I have at hand) and I want to upgrade to oneiric however, when I try to update the package information I get "400 Bad...
  5. [kubuntu] Broadcom STA driver on natty is completely broken for me

    Hi!

    Since sunday I've been using Broadcom's STA driver (from repositories) for my wireless card on Natty... it's completely unusable. The system always breaks after a while. The only thing that...
  6. [kubuntu] [SAMSUNG N145] - Can't wake up from stand by

    Hi!

    I have this Samsung N145 netbook (http://www.samsung.com/us/business/laptops/NP-N145-JP02US). It has worked like a charm so far. The only thing is that it doesn't come up from stand by. It...
  7. Replies
    4
    Views
    1,123

    [all variants] Re: pyuic not working in maverick

    Not really. Haven't had the time to examine this problem. :-S
  8. Replies
    4
    Views
    1,123

    [all variants] pyuic not working in maverick

    Hi!

    I just created a couple of ui files on designer but then when I try to create the python code from them with pyuic I get almost no output. What's going on?



    $ pyuic MainWindow.ui
    # -*-...
  9. Replies
    0
    Views
    1,867

    [kubuntu] vbox on karmic: Can't find vboxvideo.ko

    Hi!

    I have kubuntu running on virtual box. After I dist-upgraded to karmic, X can't find vboxvideo.ko module (though it's on the system):



    locate vboxvideo.ko...
  10. Replies
    36
    Views
    7,697

    Re: New ARM based Netbook running on Ubuntu

    When are these beauties based on ARM going to show up for anyone to buy? And has anyone made a review of GNU/Linux distros running on them?
  11. [ubuntu] Re: Keyboard not working properly (Euro-Symbol, (at)-Symbol, Arrow-Keys)

    Maybe you're using ubuntu instead of kubuntu. Which command is not found?

    In the VT, you have to do this sequence:



    sudo /etc/init.d/kdm stop
    X &
    DISPLAYstartkde
  12. [ubuntu] Re: Keyboard not working properly (Euro-Symbol, (at)-Symbol, Arrow-Keys)

    Let's see what they tell me:

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/kdebase-workspace/+bug/303576
  13. [ubuntu] Re: Keyboard not working properly (Euro-Symbol, (at)-Symbol, Arrow-Keys)

    Well.... you never know where you're gonna get when debugging.

    Look... I shutdown kdm (sudo /etc/init.d/kdm stop) and started kde "by hand" by the terminal:



    X &
    DISPLAY=localhost:0.0...
  14. [ubuntu] Re: Keyboard not working properly (Euro-Symbol, (at)-Symbol, Arrow-Keys)

    I just noticed another thing. On KDM, the keys work normally too. So the problem is only happening on KDE.
  15. [ubuntu] Re: Keyboard not working properly (Euro-Symbol, (at)-Symbol, Arrow-Keys)

    I'm having exactly the same problem... BUT I noticed that the problem happens in "X". In the VTs the keyboard works like a charm.

    I'm using kubuntu intrepid with the nvidia driver on a Compaq...
  16. Replies
    1
    Views
    594

    [kubuntu] Re: Dell Inspi1401: Problems with backlight

    Sorry... it's an Inspiron 1420
  17. Replies
    1
    Views
    594

    [kubuntu] Dell Inspi1401: Problems with backlight

    Hi!

    This computer is mostly OK.... I have noticed a few things (not show stoppers) that would like to get rid of.

    Sometimes (I think mostly when the screensaver goes off) the backlight turns...
  18. Replies
    2
    Views
    1,059

    Re: cat's link libalsa09 statically.

    I was told to use libasound.a instead, but now when I try to compile, I get this:



    $ LANG=en gcc -shared -o lib/libwmagic_alsa.so -Wl,-soname,libmagic_alsa.so -I...
  19. Replies
    2
    Views
    1,059

    cant's link libalsa09 statically.

    I want to add alsa code to a shared object I'm creating (so I can use alsa with java).

    After looking around for a while, I found out I can tell gcc to use a .a file directly, and so I did:


    ...
Results 1 to 19 of 23