Search:

Type: Posts; User: sportsdude81; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] No tty* device added when connecting USB device

    Trying to get a diagnostic tool to connect to Ubuntu 14.04. I added the following file to /etc/udev/rules.d/99-totalphase.rules with 644 permissions owned by root.



    # This file causes the mode...
  2. [ubuntu] Re: Google Chrome always wants to restore pages...

    Just moving the Cache folder and restarting Chrome worked for me. No need to reset settings in my case.

    Edit: only worked one time after that in continued to have to have the same issues.
  3. Replies
    121
    Views
    52,816

    [ubuntu] Re: HP Folio 13 Compatibility

    Are you having signal and speed problems with the Wifi. It connects great but it only shows 2 bars and i am 6 ft away from the WAP.
  4. Replies
    7
    Views
    1,615

    [ubuntu] Re: Realtek r8168 module doesnt work

    I blacklisted r8169 driver in blacklist-network. So don't worry it is not interfering.

    Your right it believes r8168 is already loaded, but it is failing to load (something is failing). If I do...
  5. Replies
    7
    Views
    1,615

    [ubuntu] Re: Realtek r8168 module doesnt work

    here is the output


    [~]$ lspci -nnk | grep -iA2 net
    01:00.0 Ethernet controller [0200]: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 06)...
  6. Replies
    7
    Views
    1,615

    [ubuntu] Re: Realtek r8168 module doesnt work

    Thank you so much for your reply.

    That is exactly where I got it from and that is exactly how I did it. Is it possible the kernel source files I have (or the script is finding) or from the...
  7. Replies
    7
    Views
    1,615

    [ubuntu] Re: Realtek r8168 module doesnt work

    After upgrading to the latest kernel I now have this problem as well. Is it the new kernel or a new driver problem?
  8. Replies
    8
    Views
    23,562

    [ubuntu] Re: Setup VPN L2TP IPSEC Client

    Never found a solution. Have to switch to windows to do any VPN stuff ](*,). Hopefully someone gots the answers
  9. [SOLVED] Re: dropped packets and multiple wireless Lan entries in rfkill

    Seem to fix this by adding this to my /etc/modeprobe.d/blacklist.conf:



    blacklist bcma
    blacklist brcm80211
    blacklist brcmsmac
    blacklist ssb
    blacklist b43
  10. Replies
    121
    Views
    52,816

    [ubuntu] Re: HP Folio 13 Compatibility

    I thought the r8168 was the NIC and the BCM4313 was the wireless hardware. Ones broadcom and one is realtek so I don't think they are related. Although I linked to the driver for the fix you...
  11. [SOLVED] dropped packets and multiple wireless Lan entries in rfkill

    I am getting really long latency (like 400-500 ms) and packets are dropping left and right. I have a Broadcom wireless card so I had to install there proprietary drivers which were working fine...
  12. Replies
    121
    Views
    52,816

    [ubuntu] Re: HP Folio 13 Compatibility

    any body getting dropped packets and have their wireless internet drop in and out? I did the fix for wifi and it worked fine until the latest update
  13. Replies
    8
    Views
    23,562

    [ubuntu] Re: Setup VPN L2TP IPSEC Client

    Bump and more info. Here is my Server host setup:


    Mac OSX server---->NAT-----> Internet <------NAT<-------Host

    I have set the "Server Identity" field in L2TP IPsec VPN Manager 1.0.7 and that...
  14. Replies
    8
    Views
    23,562

    [ubuntu] Re: Setup VPN L2TP IPSEC Client

    According to auth.log it can see the server but it rejects the server because the server is in a NAT'd network and has a private IP address instead of the public one I am specifying. Does anyone...
  15. Replies
    8
    Views
    23,562

    [ubuntu] Re: Setup VPN L2TP IPSEC Client

    I am also getting an error 93 in syslog which means according to the source I found:

    EPROTONOSUPPORT 93 / * Protocol not supported * /

    WTF?


    Jun 28 16:15:22 maverick xl2tpd[3577]: Listening...
  16. Replies
    8
    Views
    23,562

    [ubuntu] Re: Setup VPN L2TP IPSEC Client

    This sort of a bump, but I realize now that the pluto process is ipsec processes. So I ran ipsec verify and got:


    sudo ipsec verify
    Checking your system to see if IPsec got installed and...
  17. Replies
    8
    Views
    23,562

    [ubuntu] Setup VPN L2TP IPSEC Client

    I am using L2TP Ipsec VPN Applet to connect to a VPN server. I can't seem to get it to work though. The "pluto" process keeps timing out, but I am not sure what to look at to fix this. Here is my...
  18. Replies
    3
    Views
    1,796

    [SOLVED] Re: pppd and wvdial used to connect

    I needed to do it to setup a test kit of an evdo modem and it was easier to develop if it was my default connection.
  19. [ubuntu] Re: Ubuntu 12.04 lts Hp touchpad right click problem

    Perfect!!! This is exactly the change I was planning on making. Thanks
  20. [ubuntu] Re: Ubuntu 12.04 lts Hp touchpad right click problem

    That is what I was looking for. Thanks AnotherMuggle
  21. [ubuntu] Re: Ubuntu 12.04 lts Hp touchpad right click problem

    how do uninstall this if I wanted to? It did fix the right click issue but the click and drag is much worse for me. I'm on an HP folio 13
  22. Replies
    121
    Views
    52,816

    [ubuntu] Re: HP Folio 13 Compatibility

    Sorry Forgot to mention I am trying to get it to work in 10.04. Why am I doing that you ask...? It is work related, but I will probably switch to 11.10 in few weeks. Was wondering if 11.10 was...
  23. Replies
    121
    Views
    52,816

    [ubuntu] Re: HP Folio 13 Compatibility

    Back again. This time with no audio. Tried to install alsa 1.0.24 but that didn't work either. Was wondering what configuration you guys have 11.10
    /etc/modprobe.d/alsa-base.conf
  24. Replies
    121
    Views
    52,816

    [ubuntu] Re: HP Folio 13 Compatibility

    Alright the super bright back light is starting to **** me off. Anybody have any (I mean any) way of adjusting it. I am using Lucid and I don't have acpi_video0/brightness in my...
  25. [ubuntu] Re: Chrome downloads http://localhost/ but not http://127.0.0.1/

    I just ran into this problem today. I know this is an old thread, but if anybody could find another solution for this or give me some steps to trouble shoot that would be amazing. Thanks in advance...
Results 1 to 25 of 65
Page 1 of 3 1 2 3