Search:

Type: Posts; User: metrofun; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Creating new wireless access point not working

    Hello, i'm trying to share lan through wifi with other notebooks, and everything seems fine except that after creating new wireless access point nobody can see it, either my phone nor other...
  2. Replies
    2
    Views
    953

    [ubuntu] Re: VT1708S Headphone Problem

    The same problem with my K40AB
  3. Replies
    17
    Views
    8,300

    [kubuntu] Re: Can't login via KDE

    I found a solution on russian forum (http://www.linux.org.ru/forum/general/5060498)
    Add to the .kde4/share/config/kwinrc (.kde/share/config/kwinrc)

    [Compositing]
    Enabled=false
  4. Replies
    17
    Views
    8,300

    [kubuntu] Re: Can't login via KDE

    I tried to use descret video card and everything is ok.Seems it's a problem with my integrated card
    VGA compatible controller: VIA Technologies, Inc. CN700/P4M800 Pro/P4M800 CE/VN800 [S3 UniChrome...
  5. Replies
    17
    Views
    8,300

    [kubuntu] Re: Can't login via KDE

    I've tried to install Kubuntu 10.10 and Kubuntu 10.04 the same thing - can't login...it may be hardware specific.I have old integrated intel graphic card.
  6. Replies
    3
    Views
    1,911

    [kubuntu] Re: Can't login in KDE after fresh install

    I found topic with similar problem in lot of users
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=9550152#post9550152
  7. Replies
    17
    Views
    8,300

    [kubuntu] Re: Can't login via KDE

    The same problem after fresh install of Kubuntu 10.04, can't find solution
  8. Replies
    3
    Views
    1,911

    [kubuntu] Re: Can't login in KDE after fresh install

    bump
    i can't use kubuntu on my desktop (
  9. Replies
    3
    Views
    1,911

    [kubuntu] Can't login in KDE after fresh install

    I have just installed Kubuntu 10.04, but can't login into it.
    I enter correct user/pass, then it tries to go into KDE, but suddenly drop back to login window.The same situation with failsafeX.A olso...
  10. Replies
    10
    Views
    1,881

    [kubuntu] Re: No sound in firefox extensions

    Doesn't help.Sometimes when i click test pulseaudio i get notofocation about error and falling back to HDA ATI, but any clicks on test button kills sound on my system, sometimes it's enough to...
  11. Replies
    10
    Views
    1,881

    [kubuntu] Re: No sound in firefox extensions

    In addition it killed all sound on my system, and i can't get it work even after killing all processes using pcm, and restarting alsa-conf.
  12. Replies
    10
    Views
    1,881

    [kubuntu] Re: No sound in firefox extensions

    My firefox version is 3.5.8.You are right - I also can't hear any other sounds from firefox like button clicks.
    I went to "System Settings >> Computer Administration >> Multimedia >> Device...
  13. Replies
    10
    Views
    1,881

    [kubuntu] Re: No sound in firefox extensions

    I mean extensions for firefox that uses "nsIsound" interface for sound output.
    When i run firefox in gnome or windows xp, i can hear sound from my extensions, but on kubuntu i can't hear.
    I...
  14. Replies
    10
    Views
    1,881

    [kubuntu] No sound in firefox extensions

    Hello. I have a problem with sound in firefox extensions.I have sound in flash, but not in firefox itself.This maybe because they are using defferent backends (alsa, pulse) but i don't know exactly,...
  15. Replies
    3
    Views
    2,191

    [ubuntu] Re: KDE 4 SOCKS proxy

    The same problem...a want to swap from gnome to KDE, but i can connect to internet only through SSH
  16. [all variants] Re: HOWTO:maximum one ssh connection per user/ssh bendwidth shaping

    Any ideas?
  17. [all variants] HOWTO:maximum one ssh connection per user/ssh bendwidth shaping

    Hello everybody.
    I' m administrating ubuntu server, i need to forbid more then one ssh connection per user, and to shape traffic bandwidth for some ssh users, as they are using ssh tunnel to connect...
  18. [ubuntu] Re: Elantech touchpad improperly recognized as “ImPS/2 Logitech Wheel Mouse”

    Thanks a lot.It helped me on my ASUS k40AB
  19. [ubuntu] Re: Vaio Synaptics problems - Gsynaptics couldn't initialize

    I have the same issue
  20. Replies
    5
    Views
    2,290

    [ubuntu] Re: samsung r60 plus

    But it doesn't power off wifi, he is just no using, but is working
    And wifi led is shining.

    how to power off wifi?
    Like in Vista with Fn...wifi led is off...power on wifi is off...
  21. Replies
    3
    Views
    1,480

    [ubuntu] Re: Samsung r60plus hotkeys (Fn)

    Made a conclusion, that ubuntu is not ready for notebook yet -(


    Changed an Ubuntu to XP (tweaked pack)
    time forking from battery encreased

    Anyway will use ubuntu on deskop )
  22. Replies
    3
    Views
    1,480

    [ubuntu] Re: Samsung r60plus hotkeys (Fn)

    Nice Book, bad linux suport =(
    Anyone can suggest some useful links?
    I've already look through mucj much info about, but couldn't find suitable solution...Not daemons...
    Very strange, Ubuntu is...
  23. Replies
    3
    Views
    1,480

    [ubuntu] Re: Samsung r60plus hotkeys (Fn)

    No ideas ?:frown:
  24. Replies
    3
    Views
    1,480

    [ubuntu] Samsung r60plus hotkeys (Fn)

    I've bought today this notebook but can't managed to work special characters (Fn+).Such as monitor brightness, wifi on/off
    I've already googling for almost 10 hours.There are much similar topics,...
  25. Replies
    2
    Views
    431

    [all variants] Re: Need Help with SSH forwarding

    Cool That's that +)

    Thanks a lot
    P.S. only ssh localhost -p 9999 works for me

    The only problem is that apt-get/synaptic don't anderstand socks, and i can't update my system +), but firefox...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2