Search:

Type: Posts; User: euchrid33; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: 4th generation ipod mounting read only after firmware upgrade

    Fixed! I'm not sure exactly how, but it's fixed, and I'll post the rest of it here in case anyone else has the same encounter.

    I restored the iPod again, this time on a PC running Windows. It...
  2. [ubuntu] Re: 4th generation ipod mounting read only after firmware upgrade

    Sorry, I forgot to mention that the iPod in question is a 4th gen Nano.
  3. [ubuntu] 4th generation ipod mounting read only after firmware upgrade

    I have a black 8gb 4g ipod, which I've been using with Rhythmbox on Ubuntu 9.04 with no problems until now. It recently started appearing as being 0 bytes large, possibly as the result of getting...
  4. Replies
    9
    Views
    8,426

    [ubuntu] Re: Index corrupted

    I had the same bug, and this seems to have sorted it out. Thanks a lot!
  5. [ubuntu] Re: Brighness drops to zero when opening VLC

    Okay, problem solved. I don't know what was causing it originally, or if it would work for everyone, but upgrading to Jaunty fixed it completely for me.
  6. Replies
    37
    Views
    8,201

    [kubuntu] Re: No cover art from Amarok with 4G Nano

    I've actually given up on Amarok, for a variety of reasons, and under Jaunty I've started using Rhythmbox to manage my music. It loads cover art perfectly onto my iPod 4G nano, and I recommend...
  7. Replies
    0
    Views
    369

    [ubuntu] Amarok 2 won't unpause

    I'm running Amarok 2.0.2 on Ubuntu Jaunty Jackalope, 9.0.4. Whenever I pause a song, I cannot unpause it again. The button becomes the pause symbol (as opposed to the play symbol, which shows while...
  8. Replies
    8
    Views
    1,422

    [kubuntu] Re: Amarok 2 won't show a playlist

    I've got a similar problem, same blank Amarok 2 window. It used to work fine, but now it doesn't. I'm not sure what I might have installed or changed to cause this to happen.

    Has there not...
  9. Replies
    89
    Views
    33,904

    [ubuntu] Re: Auto Wallpaper changer of ubuntu

    Yeah, wallpaper tray is great.
  10. [ubuntu] Re: Help to set dual boot after installation!

    For the record, I was able to get mine booting just fine using an even simpler addition to the GRUB file:

    title Windows XP
    root (hd0,1)
    makeactive
    chainloader +1

    I'm not sure what the extra...
  11. [ubuntu] Re: Help to set dual boot after installation!

    I have a similar problem. I have Ubuntu and XP on the same drive, on separate partitions. I reinstalled GRUB after installing XP (because of course it overwrites the MBR) but there's no GRUB entry...
  12. [ubuntu] Re: With ubuntu installed first, can I dual boot Windows XP?

    This worked just fine for me, except that once I rebooted and reinstalled GRUB, the XP does not appear. By default my system boots into Ubuntu, and I have to hit ESC on startup just to see the menu....
  13. Replies
    37
    Views
    8,201

    [kubuntu] Re: No cover art from Amarok with 4G Nano

    avianbc, I had the same issues that you did when I tried to follow the instructions. It took me quite a while to get it all sorted out and get my system running again, so I'm not eager to try again...
  14. Replies
    37
    Views
    8,201

    [kubuntu] Re: No cover art from Amarok with 4G Nano

    First up, sorry for spamming the thread.

    I've got the ./configure to complete, but the make isn't working.

    Here's the output:

    make all-recursive
    make[1]: Entering directory...
  15. Replies
    37
    Views
    8,201

    [kubuntu] Re: No cover art from Amarok with 4G Nano

    Never mind, tracked them down. For the record, glib was here:

    ftp://ftp.gtk.org/pub/gtk/v2.8/

    After that is started asking for libxml-2.0, which I found here:
    ...
  16. Replies
    37
    Views
    8,201

    [kubuntu] Re: No cover art from Amarok with 4G Nano

    Thanks a lot for the detailed instructions. They don't however, work for me. I all my time with Linux I've never gotten a tarball to work right, and this is no exception. When I run ./configure...
  17. Replies
    11
    Views
    1,544

    [ubuntu] Re: Cannot play DVD on intrepid

    This sorted out my problem, thank you very much.
  18. Replies
    1
    Views
    721

    [ubuntu] Re: no album art ipod nano 4th gen

    There's a few people suffering from the same problem, and not a lot of luck so far. We've been discussing it over here:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1021708

    If you have any luck,...
  19. Replies
    37
    Views
    8,201

    [kubuntu] Re: No cover art from Amarok with 4G Nano

    Yes, when I play a game and go to Now Playing or whatever it's called from within the game, the cover does appear. Frustrating.
  20. Replies
    0
    Views
    348

    [all variants] Power cable woes for Advent 1115C

    I have an Advent 1115C, which I've had no problems with until now. Over the last few days the battery has not been recharging when the cord is plugged in. I have to do a lot of fiddling and often...
  21. Replies
    4
    Views
    438

    [ubuntu] Gmail reloads incorrectly in Firefox

    I'm having a strange problem with Gmail, using Firefox 3.0.5 under Ubuntu 8.10. I'm pretty sure that it occured in previous Firefoxes, but not under 8.04.

    When I log into Gmail, everything is...
  22. Replies
    10
    Views
    3,174

    [ubuntu] Re: iPod and cover art

    I've got the 4th gen nano, which I load using Amarok. I've had no problem with getting the cover images onto Cover Flow - in fact, they went over automatically when I loaded the songs on. They're...
  23. Replies
    37
    Views
    8,201

    [kubuntu] Re: No cover art from Amarok with 4G Nano

    I haven't touched libgpod since I originally installed Amarok. If it's been updated in the normal slew of Ubuntu updates then I haven't noticed. I'm not sure which version of it I currently have,...
  24. Replies
    37
    Views
    8,201

    [kubuntu] Re: No cover art from Amarok with 4G Nano

    This isn't the only discussion of the issue, there's a thread on the official Amarok forum, and one two scattered about here and there:
    ...
  25. Replies
    37
    Views
    8,201

    [kubuntu] Re: No cover art from Amarok with 4G Nano

    I think that the 4G nano is just too new for there to be decent Linux support for it. This sort of thing always lags behind the bigger systems. The current system is very complicated and tricky,...
Results 1 to 25 of 66
Page 1 of 3 1 2 3