Search:

Type: Posts; User: Andrew U.K.; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    7
    Views
    1,851

    Re: No Sound after fresh 9.10 final install

    I'm watching this thread.
    I haven't got sound from either mythbuntu 9.04 or 9.10. Sound works fine with ubuntu 9.04 and 9.10 I have also added myth to ubutu 9.04 and 9.10 but with myth on top the...
  2. Re: newbie - no audio at all in mythbuntu...plz help

    i know where you are coming from, the frustration can be almost to much.

    I get no sound with either 8.10 or 9.04 but 8.04 works. No idea why, you would think with the later version things like...
  3. Replies
    3
    Views
    709

    Re: Sound Not Working after Update

    Hi,

    Have you had any luck sorting out your sound problem.
    Mine stopped after upgrade.
    But works in ubuntu 9.04 only when I add myttv on top does the sound stop, including the ubuntu side.
    My...
  4. Replies
    2
    Views
    383

    Re: Sound went dead after update

    Having the same problem as you, I have been running myhbuntu 8.04


    With no sound after fresh installation I uninstalled mythbutu9.04 and installed ubuntu 9.04 which had sound. I then went to the...
  5. Replies
    3
    Views
    357

    Re: No sound after upgrading to 9.04

    Hi

    I have just put 8.04 back on. I only wished I had left it on and set up a new partition with 9.04, but you live and learn (especially with linux).

    From what I can gather a lot of people have...
  6. Replies
    22
    Views
    1,652

    [ubuntu] Re: Mysterious Loss Of Sound in 9.04

    I'm looking at alsamixer and the very first box IEC958 shows off.
    Should this be on? If so how do I turn it on?

    I lost sound after upgrading to 9.04 from Hardy.

    Thanks.

    Andrew
  7. Replies
    22
    Views
    1,652

    [ubuntu] Re: Mysterious Loss Of Sound in 9.04

    Alsamixer is the volume control for the advanced linux sound something... Basically it controls the sound levels.

    Open a terminal and type alsamixer to open up its control panel.
  8. Replies
    3
    Views
    357

    No sound after upgrading to 9.04

    Hi all,

    I have just upgraded to 9.04 after about a year of using mythbuntu.

    I crossed my fingers and said a little prayer but the upgrade wasn't perfect.

    I seem to have no sound.
    I have a...
  9. Replies
    3
    Views
    473

    Re: No EPG on DVB (UK) since Friday

    Hi,

    This may sound funny but have you tried scrolling through the epg. I had this happen to me, where everything was listed as unknown.

    I kept on fiddling with my settings in the setup but...
  10. Replies
    5
    Views
    604

    Re: Lost EPG, all unknown

    I have kept it as EIT and maybe have found a fix for getting the epg to show up.
    I have been waiting for it to go again, so I can check this actually works, because I can't believe this is how I...
  11. Replies
    5
    Views
    604

    Re: Lost EPG, all unknown

    Cheers

    I'm going to do a re-install.
    Do you use xmltv? I'm thinking this might cure it.

    Andrew
  12. Replies
    5
    Views
    604

    Re: Lost EPG, all unknown

    when I run mythfilldatabase i get this,

    2008-10-16 20:27:57.936 Source 1 configured to use only the broadcasted guide data. Skipping.

    How do i get it to stop skippng?
  13. Replies
    5
    Views
    604

    Lost EPG, all unknown

    Hi,
    In the epg it now shows unknown on every channel. I am using the EIT transmitted guide.
    What would cause this and would using the XMLTV one be better?
    Any ideas on how to restore it?
    ...
  14. Replies
    6
    Views
    693

    Re: post-install problems to iron out

    Same problem Duplicate
  15. Replies
    6
    Views
    693

    Re: post-install problems to iron out

    Hi,

    For the sound problem you need to run alsamixer. Type alsamixer in a terminal which then runs the program. I just turned everything up to 100% and it works fine.

    Goodluck
    Andrew
  16. [mythbuntu] Adding Add/Remove with synaptic in mythbuntu

    Hi,
    I'm trying to add Add/Remove with the synaptic manager. When I type Add/Remove in it doesn't find it. Does anyone know its proper name.
    I'm running mythbuntu.

    Cheers
    Andrew
  17. [mythbuntu] Re: [SOLVED] Is it easy to uninstall nvidea drivers and change to ATI

    I bottled it,
    just did a fresh install.
  18. [mythbuntu] Re: Is it easy to uninstall nvidea drivers and change to ATI

    Thanks

    Will have a go, at worst I just have to do reinstall anyway.

    I'm going to use the new The radeonhd driver.

    Thanks again

    Andrew
  19. [mythbuntu] Re: Is it easy to uninstall nvidea drivers and change to ATI

    Thanks




    Is there a simple command i can put into the terminal for this?

    Cheers
  20. [mythbuntu] [SOLVED] Is it easy to uninstall nvidea drivers and change to ATI

    Hi,

    I have bought a new LCD tv and no longer need the Nvidea graphics card with the tv out.The motherboard,a Gigabyte GA-MA78GM-S2H has an AMD 780G chipset board with built in ATI HD3200 graphics....
  21. Re: Changes to the EPG in the UK - Channel numbers not assigning correctly to channel

    Thanks
  22. Re: Changes to the EPG in the UK - Channel numbers not assigning correctly to channel

    Hi
    I copy and paste mysql -u*sqluser* -p*sqluserpass* mythconverg < chan_numbers_update.sql > output.tab in the terminal and the response is no such file or directory.

    So should I create one if...
  23. Re: EPG data has disappeared and channel numbers are wrong (xmltv/radiotimes)

    I'm also not getting the epg data. So I'm in on this one. Just displays Unknown. Is there a more reliable way of getting it on the internet?

    Cheers
    Andrew
  24. Replies
    2
    Views
    436

    Re: I have no audio

    Please ignore post.
    I put the plug in the blue instead of the green audio socket.DOH!
  25. Replies
    2
    Views
    436

    [SOLVED] I have no audio

    I have no audio. I have just loaded and setup mythbuntu.

    Is there a simple cause for this, it's not the mute.

    Any ideas.

    Cheers
    Andrew
Results 1 to 25 of 74
Page 1 of 3 1 2 3