Search:

User: macho; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] OCZ Vertex 2 SSD unrecognized by Ubuntu - faulty drive?

    Started by macho, February 14th, 2011 01:02 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 20
    • Views: 8,740
    Last Post: September 16th, 2012 10:36 PM
    by Sandro kensan  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. [SOLVED] Need to start gdm manually?

    Started by macho, October 21st, 2011 12:17 AM
    • Replies: 4
    • Views: 639
    Last Post: October 21st, 2011 06:58 AM
    by macho  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] Theme unexpectedly changed, possibly following update

    Started by macho, June 23rd, 2011 05:14 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 394
    Last Post: June 24th, 2011 10:55 PM
    by wildmanne39  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [SOLVED] init services not startable?

    Started by macho, May 23rd, 2011 08:51 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 20
    • Views: 6,699
    Last Post: May 27th, 2011 12:21 AM
    by webofunni  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] Cron jobs don't run

    Started by macho, May 22nd, 2011 11:10 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 2,248
    Last Post: May 23rd, 2011 08:58 PM
    by macho  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [lubuntu] gdm won't start (reboots machine) after 11.04 upgrade

    Started by macho, April 30th, 2011 08:24 PM
    • Replies: 2
    • Views: 890
    Last Post: May 1st, 2011 06:00 AM
    by macho  Go to last post
  7. [ubuntu] Lucid won't boot: mistake switching kernels

    Started by macho, September 6th, 2010 09:53 PM
    • Replies: 2
    • Views: 723
    Last Post: September 7th, 2010 06:01 AM
    by macho  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [ubuntu] Sporadic GRUB error 18 prevents boot

    Started by macho, May 12th, 2010 05:25 AM
    • Replies: 1
    • Views: 342
    Last Post: May 24th, 2010 05:52 PM
    by macho  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [ubuntu] madwifi drivers (& others) not working for TP-Link TL-WN350G card

    Started by macho, December 29th, 2009 07:50 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 9,983
    Last Post: January 4th, 2010 04:28 AM
    by macho  Go to last post
  10. [ubuntu] hardy kernel upgrade problems

    Started by macho, December 6th, 2009 05:58 PM
    • Replies: 0
    • Views: 266
    Last Post: December 6th, 2009 05:58 PM
    by macho  Go to last post
  11. [ubuntu] trouble linking audacity when compiling from source

    Started by macho, February 14th, 2009 09:23 AM
    audacity linktool
    • Replies: 1
    • Views: 277
    Last Post: February 14th, 2009 04:47 PM
    by macho  Go to last post

    Forum:
    General Help

  12. [ubuntu] Can find, but not connect to wireless networks

    Started by macho, December 13th, 2008 06:05 AM
    • Replies: 0
    • Views: 399
    Last Post: December 13th, 2008 06:05 AM
    by macho  Go to last post
Results 1 to 12 of 12