Search:

Type: Posts; User: enieffak; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    583

    [ubuntu] Re: How to use the second ip address?

    Thanks for your help!

    I think the MAC addresses are ale blank because the devices are virtual devices.

    I was able to ping the second ip address from the inside.

    Just contacted my server...
  2. Replies
    4
    Views
    583

    [ubuntu] Re: How to use the second ip address?

    Any hints?
  3. Replies
    4
    Views
    583

    [ubuntu] [Solved] How to use the second ip address?

    Hi

    I've rented an "OpenVZ" server with two IP addresses.
    In the OpenVZ control panel one can choose which of those two addresses should be the standard address.

    At the moment it is possible to...
  4. [SOLVED] Re: Brother MFC-6490CW scanning doesn't work since upgrade to Ubuntu 12.04

    Thank you! I upgraded from 11.04 gnome2 (amd64) to 12.10 mate-desktop-environment and my Brother MFC-6490CW didn't scan any longer with SimpleScan. With your help I got it working again.
    ...
  5. Replies
    0
    Views
    354

    [ubuntu] Can't re-enable sound after muting it

    Hello,

    I switched from Ubuntu 11.04 amd64 gnome2 to 12.04.1 with mate-desktop-environment.

    Generally sound still works as it should, but only if I don't mute it. Once it's muted I can't...
  6. Replies
    1
    Views
    1,099

    [ubuntu] Re: Annoying blinking WiFi indicator light

    For those with the same or a similar problem:
    http://ubuntuforums.org/showpost.php?p=11391815&postcount=8
  7. [SOLVED] Re: (Ubuntu 9.10) Issues installing Canon ip1900 due to libcupsys2 superseded by libc

    Congratulations. :)

    As I can relate to your experience I will make sure not to buy things that don't work well either out-of-the-box or with little effort.
  8. [SOLVED] Re: (Ubuntu 9.10) Issues installing Canon ip1900 due to libcupsys2 superseded by libc

    Is this still valid for Ubuntu 11.04 amd64?

    If I enter
    I get .
  9. Re: Graphics Problems with ATI Radeon Xpress 200M in Ubuntu 10.04

    I have got the same problem with GoogleEarth with Ubuntu 10.10 (amd64) on a Dell Vostro 1000 with ATI Xpress 200M.
Results 1 to 9 of 9