Search:

Type: Posts; User: Origin_Unknown; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    1,795

    [ubuntu] upnp / Port forwarding issue

    Morning All,

    I've recently moved my media center pc from windows 7 to Ubuntu, now while on windows 7 i used the machine with XBMC and utorrent with upnp enabled on my router (Netgear WNR2000 v1)...
  2. Replies
    1
    Views
    659

    [ubuntu] Re: deluge webui not writing changes

    i had this issue until I downloaded 'deluged' via the software centre and then in deluge un-tick 'classic mode enable' under the interface tab in settings.
    When you then access the web ui, the...
  3. Replies
    3
    Views
    1,935

    [ubuntu] Re: Vuze, update to 4.5.0.4

    I'd like to know this aswell - I want to be able to use a port number in the +50000 range but the one installed from the software center does not allow it
  4. Re: HOWTO: Run DVD Decrypter with Wine for backing up DVDs

    cheers mc4man
  5. Re: HOWTO: Run DVD Decrypter with Wine for backing up DVDs

    guys,

    if i run


    cat /etc/fstab

    I don't see anything relating to my DVDrw - could it be because it's external?
  6. Replies
    1,235
    Views
    889,707

    Re: ALSA Upgrade Script

    Thanks for the script! worked wonders until i updated to 2.6.32-24 so after running it again i now have sound back

    nice one
  7. Replies
    649
    Views
    161,724

    Re: General MoBlock thread

    Re-installed Ubuntu and installed MoBlock then as if by magic it works - cheers jre
  8. Replies
    649
    Views
    161,724

    Re: General MoBlock thread

    I've just tested it at work and for some reason it works just fine - I'm going to reload my pc at home tonight and see what's what.... still odd though.
  9. Replies
    649
    Views
    161,724

    Re: General MoBlock thread

    it appears to be downloading the files as i've been to /var/spool/blockcontrol/Bluetack_level1/ had a look in the download folder and there is a file in there that just cannot be extracted - which...
  10. Replies
    649
    Views
    161,724

    Re: General MoBlock thread

    I've just tried it again and i keep getting the same behavior even if i manually add the list from iblocklist.com - i also get the same issue on another machine i have with ubuntu 10.04.1 installed on
  11. Replies
    649
    Views
    161,724

    Re: General MoBlock thread

    thanks for the reply - i guess mine was failing to start then because i didnt have a previous available version. it's interesting that mine wouldn't update - perhaps ill try again now and see
  12. Replies
    649
    Views
    161,724

    Re: General MoBlock thread

    Hi Guys / Girls

    I'm having a bit of a problem getting moblocker to start and I'm hoping someone can help! I've been through the guide @ http://help.ubuntu.com/community/MoBlock, done the install...
Results 1 to 12 of 12