Search:

Type: Posts; User: but2002; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    2,484

    [ubuntu] Re: DELL Inspiron N4030 Trackpad Problem

    This issue is closed now. I upgraded to Natty and the trackpad works again
  2. Replies
    5
    Views
    2,484

    [ubuntu] Re: DELL Inspiron N4030 Trackpad Problem

    Please help me! Linux offers me everything I need (Except for netflix) and it runs so much faster for me on this laptop than Windows does. The only thing keeping me from it is this stupid touchpad...
  3. Replies
    5
    Views
    2,484

    [ubuntu] Re: DELL Inspiron N4030 Trackpad Problem

    I still don't know what's going on. Could I please get some help here?
  4. Replies
    5
    Views
    2,484

    [ubuntu] Re: DELL Inspiron N4030 Trackpad Problem

    I'm bumping this because I still can't figure this out, and it is driving me absolutely nuts.
  5. Replies
    2
    Views
    413

    [ubuntu] Re: HP mini 110 Window size

    There is a feature in most (if not all) linux distributions that allows you to move a window by holding the Alt key, and then click-dragging the window to the desired position.

    See if this fixes...
  6. Replies
    5
    Views
    2,484

    [ubuntu] DELL Inspiron N4030 Trackpad Problem

    As the topic title states, I have a Dell Inspiron N4030 laptop, and the trackpad is getting detectd as a standard PS/2 mouse, however the laptop's "disable trackpad" button brings up the notification...
  7. Replies
    2
    Views
    453

    [ubuntu] After install Wubi goes to console.

    I have a Dell Inspiron N4030, comes with Windows 7 Home Premium.

    I downloaded the ISO, burnt to disk ran Wubi, chose 30 GB usage, and the Ubuntu desktop environment (Nothing special here folks!)
    ...
  8. Replies
    2
    Views
    1,661

    [ubuntu] Re: 10.10 64-bit Desktop iSCSI Target Problems

    I reformatted and installed Ubuntu 9.04 32-bit, followed the same instruction set I originally tried and it worked.

    Thanks anyways! :)
  9. Replies
    2
    Views
    1,661

    [ubuntu] 10.10 64-bit Desktop iSCSI Target Problems

    I tried every guide I can think of, but I can't get an Initiator to "See" it. Can I get some help setting up an iSCSI target that I can use?
  10. Replies
    5
    Views
    745

    [ubuntu] Re: Ubuntu and RAID0

    Brilliant!

    That was easier than I expected!
  11. Replies
    5
    Views
    745

    [ubuntu] Ubuntu and RAID0

    I have Windows 7 installed to a RAID 0 Partition, and I installed Ubuntu to an older IDE 80 GB drive of mine

    While I installed, I had unplugged the RAID 0 drives to prevent the installer from...
  12. Replies
    1
    Views
    1,189

    [ubuntu] Startup Script with Wine...

    I'm using a Linux VPS with Ubuntu 9.10 and I have a set of commands that I need to issue on boot



    export DISPLAY=:1
    Xvfb :1 -screen 0 1024x768x16 &
    fluxbox -display :1 &
    su cewebsite
    cd...
  13. Replies
    8
    Views
    469

    [ubuntu] Re: Dual Moniters problem

    I did some reading elsewhere, and I found it is impossible to use Compiz across multiple moniters when they are on seperate video cards.

    I'm extremely dissapointed :(
  14. Replies
    8
    Views
    469

    [ubuntu] Re: Dual Moniters problem

    I managed to get it to work now, but now Compiz won't work, with both of them.

    Does anyone know a solution to this issue now?
  15. Replies
    8
    Views
    469

    [ubuntu] Re: Dual Moniters problem

    Allright, I will set it to GTK when I get back under my Ubuntu install, right now I'm under Windows

    If anyone else has an idea why I can't do that, please let me know!

    Thanks!

    EDIT: OH!
    ...
  16. Replies
    8
    Views
    469

    [ubuntu] Re: Dual Moniters problem

    TwinView is disabled, and unclickable. Allright, I'll give the emerald thing a try

    Nope, my windows are still borderless.

    Allright, how would I get compiz to use Metacity's decorator?
  17. Replies
    8
    Views
    469

    [ubuntu] Dual Moniters problem

    I have two graphics cards, one is an NVIDIA GeForce 6200 128MB AGP, and the other card is an NVIDIA GeForce FX 5500 256 MB PCI

    Right now, they are set to Seperate X Screens, and they seem to work...
Results 1 to 17 of 17