Search:

User: hyburn; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. getting space engineers to work

    Started by hyburn, May 2nd, 2017 03:17 PM
    • Replies: 1
    • Views: 0
    Last Post: May 2nd, 2017 03:21 PM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    Wine

  2. [SOLVED] mouse scroll wheel issue

    Started by hyburn, April 30th, 2017 10:06 PM
    • Replies: 8
    • Views: 0
    Last Post: May 1st, 2017 02:42 PM
    by RobGoss  Go to last post

    Forum:
    General Help

    • Replies: 2
    • Views: 0
    Last Post: February 10th, 2017 03:27 AM
    by Bucky Ball  Go to last post
  3. wifi drops frequently

    Started by hyburn, January 14th, 2017 03:41 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 17
    • Views: 333
    Last Post: January 17th, 2017 05:08 PM
    by wildmanne39  Go to last post
  4. system hangs on boot

    Started by hyburn, December 30th, 2016 12:56 PM
    • Replies: 1
    • Views: 244
    Last Post: December 30th, 2016 07:45 PM
    by cariboo  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. NVIDIA drivers

    Started by hyburn, December 30th, 2016 12:17 PM
    • Replies: 4
    • Views: 197
    Last Post: December 30th, 2016 02:09 PM
    by Bucky Ball  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. NVIDIA drivers

    Started by hyburn, December 27th, 2016 01:36 PM
    • Replies: 2
    • Views: 243
    Last Post: December 27th, 2016 04:30 PM
    by SeijiSensei  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. slow boot (again)

    Started by hyburn, December 27th, 2016 03:32 PM
    • Replies: 0
    • Views: 147
    Last Post: December 27th, 2016 03:32 PM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [SOLVED] slow boot

    Started by hyburn, December 24th, 2016 12:17 AM
    • Replies: 5
    • Views: 382
    Last Post: December 27th, 2016 12:33 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [SOLVED] Remove Old Kernals

    Started by hyburn, December 23rd, 2016 09:43 PM
    • Replies: 6
    • Views: 291
    Last Post: December 24th, 2016 12:22 AM
    by Bashing-om  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. 64bit vs 32bit

    Started by hyburn, December 22nd, 2016 11:51 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 373
    Last Post: December 23rd, 2016 10:52 PM
    by oldfred  Go to last post
  11. USB wireless won't stay connected

    Started by hyburn, December 21st, 2016 10:19 PM
    • Replies: 2
    • Views: 162
    Last Post: December 21st, 2016 11:26 PM
    by jeremy31  Go to last post
  12. Audio not working

    Started by hyburn, December 20th, 2016 09:41 PM
    • Replies: 2
    • Views: 240
    Last Post: December 21st, 2016 01:34 PM
    by nothingspecial  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. Intel Driver

    Started by hyburn, December 20th, 2016 12:37 PM
    • Replies: 2
    • Views: 230
    Last Post: December 20th, 2016 09:24 PM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  14. how to get online from offline

    Started by hyburn, December 19th, 2016 11:31 PM
    • Replies: 8
    • Views: 364
    Last Post: December 20th, 2016 12:05 PM
    by hyburn  Go to last post
  15. [SOLVED] sound issues in VIrtual machine

    Started by hyburn, January 8th, 2010 10:37 AM
    • Replies: 4
    • Views: 732
    Last Post: August 3rd, 2010 12:44 PM
    by becatron  Go to last post
  16. [ubuntu] PUBKEY for vitual box

    Started by hyburn, June 10th, 2010 03:00 AM
    • Replies: 2
    • Views: 422
    Last Post: June 10th, 2010 03:42 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  17. [ubuntu] error loading gnome applets

    Started by hyburn, May 20th, 2010 07:02 AM
    • Replies: 0
    • Views: 281
    Last Post: May 20th, 2010 07:02 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  18. [SOLVED] Lagging GUI/Interface

    Started by hyburn, May 12th, 2010 09:39 PM
    • Replies: 1
    • Views: 415
    Last Post: May 19th, 2010 06:35 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  19. [SOLVED] Slow interface

    Started by hyburn, May 12th, 2010 11:26 PM
    • Replies: 0
    • Views: 288
    Last Post: May 12th, 2010 11:26 PM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  20. [ubuntu] Lag in logging in

    Started by hyburn, May 12th, 2010 06:52 PM
    • Replies: 1
    • Views: 303
    Last Post: May 12th, 2010 09:30 PM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  21. [ubuntu] how can I check my power consumtion?

    Started by hyburn, March 16th, 2010 01:37 PM
    • Replies: 3
    • Views: 354
    Last Post: March 16th, 2010 02:22 PM
    by aeiah  Go to last post

    Forum:
    General Help

  22. [SOLVED] desklets are blurred in my 3d environment

    Started by hyburn, March 13th, 2010 10:17 AM
    • Replies: 1
    • Views: 369
    Last Post: March 13th, 2010 10:21 AM
    by hyburn  Go to last post
  23. [SOLVED] Sound suddenly stopped working

    Started by hyburn, February 24th, 2010 04:07 AM
    • Replies: 1
    • Views: 288
    Last Post: February 24th, 2010 04:12 AM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

  24. [SOLVED] Linux system wont start

    Started by hyburn, February 10th, 2010 09:41 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 14
    • Views: 708
    Last Post: February 10th, 2010 02:40 PM
    by hyburn  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 25 of 68
Page 1 of 3 1 2 3