Search:

User: Scoobin; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [ubuntu] Bad sectors occurring on laptop (trusty)

    Started by Scoobin, April 25th, 2014 02:11 AM
    14.04, amd, harddisk, trusty tahr
    • Replies: 9
    • Views: 1,445
    Last Post: April 27th, 2014 11:44 AM
    by sudodus  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. [SOLVED] Nautilus won't launch (after updates)

    Started by Scoobin, January 18th, 2012 06:23 AM
    nautilus
    • Replies: 2
    • Views: 1,358
    Last Post: January 19th, 2012 02:43 AM
    by Scoobin  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] What happened between 10.04 and 10.10??

    Started by Scoobin, December 26th, 2010 12:20 AM
    • Replies: 6
    • Views: 622
    Last Post: December 28th, 2010 12:21 AM
    by dcstar  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [mythbuntu] 10.10 Live CD boot hangs

    Started by Scoobin, October 14th, 2010 11:21 AM
    • Replies: 1
    • Views: 996
    Last Post: October 19th, 2010 06:40 PM
    by NJC  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [SOLVED] Menu disappears, can't load programs, fan at 100%, etc

    Started by Scoobin, October 15th, 2010 08:55 AM
    lubuntu 10.10 bug asus
    • Replies: 2
    • Views: 436
    Last Post: October 17th, 2010 10:33 AM
    by Scoobin  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [SOLVED] Freeze on booting since doing updates

    Started by Scoobin, August 2nd, 2010 11:13 PM
    crash, freeze, updates
    • Replies: 1
    • Views: 659
    Last Post: August 4th, 2010 03:25 AM
    by Scoobin  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [ubuntu] Freeze on booting since doing updates

    Started by Scoobin, August 2nd, 2010 11:14 PM
    crash, freeze, updates
    • Replies: 1
    • Views: 607
    Last Post: August 3rd, 2010 12:00 AM
    by Iowan  Go to last post

    Forum:
    General Help

  8. [ubuntu] Nautilus copy dialogue blank on 10.04

    Started by Scoobin, April 30th, 2010 06:50 AM
    • Replies: 1
    • Views: 494
    Last Post: July 28th, 2010 05:26 AM
    by arm-c  Go to last post
  9. [ubuntu] Blank screen at startup with 10.04 on DVI

    Started by Scoobin, April 29th, 2010 11:51 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,202
    Last Post: May 4th, 2010 11:55 PM
    by Scoobin  Go to last post

    Forum:
    General Help

  10. [SOLVED] Monitor Out of Range & Low Res Issues

    Started by Scoobin, February 11th, 2010 01:55 AM
    • Replies: 4
    • Views: 1,916
    Last Post: February 11th, 2010 07:16 AM
    by NightwishFan  Go to last post
Results 1 to 10 of 11