Pershendetje te gjitheve.Un jam Mensuri nga Puka kam 2 vite qe perdor ubuntu kam nje faqe web (www.informatikaalbsite.tk) qe flet per ubuntu si dhe jam munduar ta perhap sistemin ubuntu edhe ketu ku...