Pershendetje. Une jam Mentori nga Vushtrria, nje perdorues i ri i ubuntu 10.04. Me siguri se do te kem shume pyetje ne te ardhmen mbi ubuntu, dhe do te drejtohem ketu, pasi qe ju jeni edhe shqiptar...