Search:

Type: Posts; User: Zarok; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. [ubuntu] Stuck at 50HZ with Onkyo TX-SR508 Receiver + Sharp LC60LE636E & Nvidia drivers

    Hi guys(and gals).


    Ran into the following issue today. I can't get Ubuntu to work at 60hz refresh rate no matter what I do. Reason why I'd like this to work is because XBMC Vsync's video...
  2. [ubuntu] Re: NoMachine NX problem when trying to reconnect session

    I can confirm this - I couldn't resume sessions at all until I updated freenx-server minutes ago. Works like a charm now!
  3. Replies
    17
    Views
    34,858

    [SOLVED] Re: Install FreeNX in Ubuntu 10.4 Lucid

    I'm happy to report that the resume bug has been fixed on the latest Freenx-server build that came out on their PPA within the last few days. Hooray!!!
  4. Replies
    17
    Views
    34,858

    [SOLVED] Re: Install FreeNX in Ubuntu 10.4 Lucid

    Hey

    I tried doing this, and the keys worked after I downloaded that custom script, but the server doesn't start.

    At the moment there is a Lucid-packaged freenx in the repositories, but...
  5. Replies
    866
    Views
    576,623

    [ubuntu] Re: SiS 771/671 Mirage 3 Video Drivers!?!?

    I can also confirm getting the driver working on an Asus K50C like Dekoderek. Doing everything with purcts blog-guide and using the driver built by Dekoderek worked like a charm.
  6. Replies
    866
    Views
    576,623

    [ubuntu] Re: SiS 771/671 Mirage 3 Video Drivers!?!?

    Did you have to edit Purcts xorg.conf much to get it working or did you just slap that same sucker in there and it worked? Or did you even use the xorg.conf? I have the same K50C-laptop(or well, my...
  7. Replies
    866
    Views
    576,623

    [ubuntu] Re: SiS 771/671 Mirage 3 Video Drivers!?!?

    Sadly the same still happens with that HorizSync,VertRefresh and that modeline, still a black screen that occasionally blinks a bit brighter with a colored line on it. Ugh... ofcourse I could live...
  8. Replies
    866
    Views
    576,623

    [ubuntu] Re: SiS 771/671 Mirage 3 Video Drivers!?!?

    Sadly, no. All I can find anywhere is Asus K50C, 15,6", 1366x768 WXGA display, no more specific information.
  9. Replies
    866
    Views
    576,623

    [ubuntu] Re: SiS 771/671 Mirage 3 Video Drivers!?!?

    Tried that, no cigar. Still black screen with occasional lines of color blinking here and there. What about the HorizSync / VertRefresh on the monitor section?
  10. Replies
    866
    Views
    576,623

    [ubuntu] Re: SiS 771/671 Mirage 3 Video Drivers!?!?

    Nope, since I said I'm a bit dumb with these. I just tried a bunch of modelines etc I found on google, which didn't help atleast straight out of the bat.

    hwinfo--monitor gives me:


    [Created...
  11. Replies
    2
    Views
    2,535

    [ubuntu] Re: asus K50c - SIS 771 - xorg.conf please help

    I also have this same exact problem - if someone could help I'd greatly appreciate it!
  12. Replies
    866
    Views
    576,623

    [ubuntu] Re: SiS 771/671 Mirage 3 Video Drivers!?!?

    Hey guys

    I just got a new laptop today (Asus K50C) for my girlfriend and ran into this nasty SiS issue trying to install Ubuntu.

    I've tried using the .deb drivers from before, both the ones...
  13. Replies
    12
    Views
    2,046

    [all variants] Re: thinkpad x30 graphics display issue

    Wee, rolling back to the original ubuntu-included driver with that edited Xorg.conf worked :) Thank you!
  14. Replies
    12
    Views
    2,046

    [all variants] Re: thinkpad x30 graphics display issue

    dpkg -l | grep xorg-video-intel gives a couple lines about driver versions:
    rc xserver-xorg-video-intel 2:2.6.3-0ubuntu9 X.org server -- intel i8xx, i9xx display driver
    and
    ii...
  15. Replies
    63
    Views
    28,077

    [ubuntu] Re: [9.04] Flash + Firefox = 100% CPU + stuttering

    I have a similar problem on my Eee 1000-laptop. Every time I open a site with flash it bumps the cpu usage to 100%. It usually finishes playing the file, but when I try closing the tab it completely...
  16. Replies
    12
    Views
    2,046

    [all variants] Re: thinkpad x30 graphics display issue

    I have an even weirder issue. When I start surfing around, my browser starts to look like this. Those letters turning into blocks also happens on the OS screen itself, not just on firefox. I tried...
  17. [ubuntu] Samba problem - keeps cutting off transfers after 1 minute or so

    I don't know if this is the right forum, but I'm not using the server edition either so decided to put this here.

    So. Earlier today I got the brilliant idea of setting up my new laptop as a file...
  18. Replies
    214
    Views
    116,608

    [ubuntu] Re: Interpid Sound Solutions

    Sadly didn't help with my issue with S/PDIF. even when I switch everything to pulseaudio and install all the packages you have listed, it only plays AC3/DTS audio through it, and those only when...
  19. [ubuntu] Latest kernell update messed up S/PDIF Audio(only DTS/AC3 works)

    I have an audio setup running that should direct ALL audio through S/PDIF out on my realtek integrated soundcard on a MSI P775 Platinum motherboard. I had it working in the previous kernel, but the...
  20. Replies
    13
    Views
    5,330

    [ubuntu] Re: 720p/1080p audio sync problem (SMPlayer, VLC)

    I actually don't have the 64bit ubu distro installed cus I was concerned about random compatibility etc issues so... :/
  21. Replies
    13
    Views
    5,330

    [ubuntu] Re: 720p/1080p audio sync problem (SMPlayer, VLC)

    Hm, what's your setup? Maybe there's something in common...
    I use the basic a52 audio codec & FFH264 video players offer to download when they need codecs, gstreamer pack or something. Hardware etc...
  22. Replies
    13
    Views
    5,330

    [ubuntu] Re: 720p/1080p audio sync problem (SMPlayer, VLC)

    Its basically any 720p/1080p video I've tested. I've tried including but not limited to:
    10 episodes of Sarah Connor Chronicles tvrip
    300 1080p rip
    Batman Begins 1080p rip
    Mythbusters Shark week...
  23. Replies
    13
    Views
    5,330

    [ubuntu] Re: 720p/1080p audio sync problem (SMPlayer, VLC)

    Aaaand that's another nogo. -nocorrect-pts caused nothing to play at all so I figure that's a wrong syntax, while -no-correct-pts didn't help the issue at all. :( This is getting pretty incredibly...
  24. Replies
    13
    Views
    5,330

    [ubuntu] Re: 720p/1080p audio sync problem (SMPlayer, VLC)

    Yep, doesn't help. The files are also off sync as soon as I start them, they don't go gradually off. I also tried fixing sync again with the +- buttons and noticed if I sync it up to one scene and...
  25. Replies
    13
    Views
    5,330

    [ubuntu] Re: 720p/1080p audio sync problem (SMPlayer, VLC)

    Like I said on my first post, messing with mplayer's audio skew settings helps nothing, cause I believe its a codec issue not a problem with the player itself. No matter how much I mess about with...
Results 1 to 25 of 30
Page 1 of 2 1 2