Search:

User: Hammi; Keyword(s):

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. [ubuntu] Adaptec HBA 1000-16i

    Started by Hammi, January 11th, 2016 10:49 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 11
    • Views: 524
    Last Post: June 20th, 2016 03:20 AM
    by ubu_dynamite  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. [server] Help: Setting time and date (seriously)

    Started by Hammi, March 20th, 2016 08:14 AM
    2 Pages
    1 2
    date, time
    • Replies: 10
    • Views: 467
    Last Post: March 25th, 2016 12:19 PM
    by 1clue  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [ubuntu] Why does 14.04 create a bridge?

    Started by Hammi, February 11th, 2016 07:40 AM
    • Replies: 3
    • Views: 294
    Last Post: February 22nd, 2016 07:47 AM
    by Hammi  Go to last post
  4. [server] LSI 9300-16i / HDIO_GET_IDENTITY failed / modifying disk id (udev?)

    Started by Hammi, February 12th, 2016 02:07 PM
    lsi disk-id udev
    • Replies: 0
    • Views: 215
    Last Post: February 12th, 2016 02:07 PM
    by Hammi  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. [ubuntu] 14.04 fstrim Samsung 850 Pro: Input/output error

    Started by Hammi, June 17th, 2015 07:48 AM
    2 Pages
    1 2
    14.04, fstrim, samsung 850
    • Replies: 15
    • Views: 3,675
    Last Post: September 3rd, 2015 08:32 AM
    by fjgaude  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [ubuntu] rsyslog broken, every apt-get upgrade hangs

    Started by Hammi, October 24th, 2014 06:53 AM
    rsyslog, update
    • Replies: 2
    • Views: 1,635
    Last Post: January 28th, 2015 10:22 PM
    by gvelim  Go to last post
  7. [ubuntu] apt-get, aptitude, etc. - all hanging during unpacking

    Started by Hammi, September 20th, 2014 05:40 PM
    • Replies: 2
    • Views: 810
    Last Post: September 28th, 2014 06:25 AM
    by Hammi  Go to last post
  8. [server] LAN to LAN routing via OpenVPN broken in 14.04 (vs. 12.04)

    Started by Hammi, September 7th, 2014 01:50 PM
    • Replies: 0
    • Views: 412
    Last Post: September 7th, 2014 01:50 PM
    by Hammi  Go to last post
  9. [ubuntu] 12.04: Error mounting nfs shares on boot

    Started by Hammi, January 18th, 2013 06:18 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,886
    Last Post: January 29th, 2013 10:57 PM
    by CNLiberal  Go to last post
  10. [ubuntu] 12.10 in kvm showns only black screen and big cursor

    Started by Hammi, January 18th, 2013 05:56 PM
    • Replies: 0
    • Views: 791
    Last Post: January 18th, 2013 05:56 PM
    by Hammi  Go to last post
  11. [ubuntu] update 10.04 to 12.04, nfs mounts not working correctly

    Started by Hammi, October 23rd, 2012 04:12 PM
    12.04, idmapd, nfs
    • Replies: 0
    • Views: 594
    Last Post: October 23rd, 2012 04:12 PM
    by Hammi  Go to last post
  12. [ubuntu] 10.04.4 regression, LAN connection

    Started by Hammi, March 20th, 2012 11:08 PM
    • Replies: 2
    • Views: 2,150
    Last Post: March 26th, 2012 07:37 PM
    by jonobr  Go to last post
  13. [ubuntu] mount error(13): Permission denied

    Started by Hammi, December 26th, 2009 09:58 PM
    • Replies: 1
    • Views: 5,242
    Last Post: January 5th, 2010 11:22 AM
    by ubori  Go to last post
Results 1 to 13 of 13