Search:

Type: Posts; User: volodymyr; Keyword(s):

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    411

    [ubuntu] Re: KNode timeout on server

    I got the same problem in Kubuntu 11.04

    Any workaround?
  2. Thread: Adobe Tools

    by volodymyr
    Replies
    183
    Views
    54,696

    Re: Adobe Tools

    I tried these tools, but they did not helped me. I run Kubuntu 10.04 x64. I have sound with Amarok, but not in flash. I was able to solve my problem with the following solution:...
  3. Replies
    14
    Views
    10,150

    [kubuntu] Re: Koala 9.10 Adobe Flash Audio Problem

    OK, I've found the solution: http://www.shcherbyna.com/?p=866
  4. Replies
    5
    Views
    5,665

    [kubuntu] Re: No sound in flash 10 with Kubuntu 8.10

    This solution helped me: http://www.shcherbyna.com/?p=866
  5. Replies
    14
    Views
    10,150

    [kubuntu] Re: Koala 9.10 Adobe Flash Audio Problem

    Hello everyone,

    I have the same problem in Kubuntu 10.04 x64 - I have sound in Amarok and in Skype, but in FireFox when playing youtube video I hear nothing.

    I tried increasing PCM via...
  6. Re: Trying to compile tsclient-0.150 and getting applet.c:24:42: error: libgnomeui/gn

    I made this symbolik link to make sure the headers are properly "seen":


    sudo ln -s /usr/include/libgnomeui-2.0/libgnomeui /usr/include/libgnomeui

    However, now I got another error, not related...
  7. Re: Trying to compile tsclient-0.150 and getting applet.c:24:42: error: libgnomeui/gn

    Yes, I got this package installed. However the folder at include is not exactly with the same name ...

    $ ls /usr/include/ | grep libgno
    libgnome-2.0
    libgnomecanvas-2.0
    libgnomeui-2.0
  8. Trying to compile tsclient-0.150 and getting applet.c:24:42: error: libgnomeui/gnome-

    Hello,

    I am trying to compile TS client under my Karmic x64 and I am stuck :)

    I took the sources from http://packages.ubuntu.com/source/karmic/tsclient and I applied the patch. I do...
  9. [all variants] Re: CDcat (Hyper's CD Catalogizer) don't display cyrillic

    Yes, I am also interested in this ...
  10. Replies
    10
    Views
    1,287

    [SOLVED] Re: Trouble with printf !!

    Don't think so. By default, in Windows the stack size of thread is 1 MB. Original Poster (OP) reserves ~0.4 MB of stack, so there is still ~0.6 MB :)
  11. Replies
    9
    Views
    44,045

    [SOLVED] Re: insmod: Unknown symbol in module

    So I confirm that I was able to solve the problem with a mixture of mine and dwhitney67 Makefiles.

    I just added EXTRA_CFLAGS += -I${PWD}/include to mine Makefile which uses multiple *.c files to...
  12. Replies
    9
    Views
    44,045

    [SOLVED] Re: insmod: Unknown symbol in module

    It's working pretty fine for me, basically it links all objects generated from *.c files into one main *ko, i.e. like in Windows :)
  13. Replies
    9
    Views
    44,045

    [SOLVED] Re: insmod: Unknown symbol in module

    Hello dwhitney67,

    Thank you very much for your help. I am playing with the example of a new Makefile.



    Well, in my previous Makefile for multiple c files I got only one ko file. The makefile...
  14. Replies
    9
    Views
    44,045

    [SOLVED] Re: insmod: Unknown symbol in module

    In particular, I have the following structure:

    m1 folder contains 2 c files,

    m2 folder contains 3 c files

    I can't use your makefile as it generates *.ko per each c file ...
  15. Replies
    9
    Views
    44,045

    [SOLVED] Re: insmod: Unknown symbol in module

    dwhitney67,

    Thank you very much for your help. You saved hours of my time :) Compiling both modules in one make file works, thanks!

    However I need the projects to be separated in a different...
  16. Replies
    9
    Views
    44,045

    [SOLVED] insmod: Unknown symbol in module

    Hello everyone!

    I am trying to make two kernel modules which uses each other functions. My problem is that I got modules properly compiled, but the symbol is not resolved for one of them.

    To...
  17. Replies
    38
    Views
    90,468

    [ubuntu] Re: no rule to make target kernel/bounds.c

    Anyone solved the problem? I got exactly the same problem at Ubuntu 9.10 ...
  18. Replies
    14
    Views
    1,096

    [ubuntu] Re: Should I give up on Ubuntu?

    You can boot with Windows recovery disk, in recovery mode, and when you will see a command line do a fixmbr. The following article explains this in details:...
  19. Replies
    21
    Views
    8,836

    [ubuntu] Re: Hamachi-init killed

    SOLVED: http://www.shcherbyna.com/?p=402

    This solution helped me ;)
  20. Replies
    21
    Views
    8,836

    [ubuntu] Re: Hamachi-init killed

    Most likely. I trued "upx job" and it did not worked for me :(
  21. Replies
    21
    Views
    8,836

    [ubuntu] Re: Hamachi-init killed

    Still trying to beat this issue. I created a link:


    sudo ln -s /usr/lib32/libstdc++.so.6.0.13 /usr/bin/libstdc++.so.5

    To put sym link libstdc++.so.5 to a libstdc++.so.6.0.13 but it does not...
  22. Replies
    21
    Views
    8,836

    [ubuntu] Re: Hamachi-init killed

    And I have libstdc++.so.5 in the same directory as hamachi resides:


    /usr/bin$ ls | grep libstdc
    libstdc++.so.5
  23. Replies
    21
    Views
    8,836

    [ubuntu] Re: Hamachi-init killed

    What is really strange, is that I have the version 6 of packet libstdc++6 installed:


    sudo apt-cache policy libstdc++6
    libstdc++6:
    Installé : 4.4.1-4ubuntu8
    Candidat : 4.4.1-4ubuntu8
    ...
  24. Replies
    21
    Views
    8,836

    [ubuntu] Re: Hamachi-init killed

    It does not help. I also have the same problem. I had hamachi running on 9.04 and after update to 9.10 it fails with the following error:

    hamachi: error while loading shared libraries:...
Results 1 to 24 of 24