Search:

Type: Posts; User: stevo1977; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Re: How to install and run a ps2 emulator on ubuntu 12.04?

    Update: I got it working once I installed the proprietary drivers for my Nvidia card.

    Cheers,
    stevo
  2. Re: How to install and run a ps2 emulator on ubuntu 12.04?

    I, too, am having difficulty getting this emulator running. I have 64-bit Ubuntu 12.04 and installed from the ppa. When I try to configure the graphics the only option is for GSdx. When I try to load...
  3. [SOLVED] Re: GRUB Looks in Wrong Folder for Bootloader

    And that did it. Thank you kindly, oldfred. I had reinstalled grub from a live cd a few times, but once I got the OS going I had not tried reinstalling grub again. Thanks again!

    Cheers,
    stevo
  4. [SOLVED] GRUB Looks in Wrong Folder for Bootloader

    I have my /boot directory installed on its own partition. When I tried to boot it went to <grub rescue> and when I checked the prefix it said


    prefix=(hd0,msdos1)/boot/grub
    The problem is, that...
  5. Replies
    0
    Views
    1,022

    PCSX-R Controller Issue

    I am running PCSX-R 1.9.92 on Ubuntu 10.04. For most of my games my Logitech Dual Shock controller works perfectly (and is by far the best gaming controller I have found), but for some reason it...
  6. Replies
    5
    Views
    1,714

    [ubuntu] Re: Weird VLC problem

    Reinstalling seems to have fixed the issue for now. Still not sure what was wrong, though...
  7. Replies
    5
    Views
    1,714

    [ubuntu] Re: Weird VLC problem

    No one is having/has had this problem? Nothing? Can I provide any more helpful information?
  8. Replies
    4
    Views
    2,175

    [gnome] Re: Mouse-wheel Volume Control

    I never did figure out how to adjust this, but I noticed that it is hardware specific. For instance, my mouse's scroll-wheel adjusts the volume by 5 but the volume knob on my keyboard adjusts the...
  9. Replies
    5
    Views
    1,714

    [ubuntu] Re: Weird VLC problem

    Update: same problem (though after a different time duration) when playing DVDs in VLC. I am using VLC 1.1.11.

    Cheers,
    stevo
  10. Replies
    5
    Views
    1,714

    [ubuntu] Re: Weird VLC problem

    I am having this same problem. The sound just cuts out after about a minute and a half. If I shut off the track and turn it back on it works for another minute and a half and then cuts out. Ditto...
  11. [ubuntu] Re: GRUB2 "Device Not Found" since upgrade to 10.10

    I decided to try these directions one last time:
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1581099

    and now I'm back where I started. Grub waits and waits, and then tells me it can't find the root...
  12. [ubuntu] Re: GRUB2 "Device Not Found" since upgrade to 10.10

    Well, fml. Apparently I am not even competent enough to install legacy grub from Live CD. Now I own a very expensive paperweight with Ubuntu hidden somehwere inside, which no grub can find.
    ...
  13. [ubuntu] Re: GRUB2 "Device Not Found" since upgrade to 10.10

    Thanks for the quick reply, fred. Directions went smoothly until I typed:
    linux /vmlinuz root=/dev/sda5 ro

    where I received the following:
    error: file not found.

    Did I totally screw up...
  14. [ubuntu] Re: GRUB2 "Device Not Found" since upgrade to 10.10

    Okay, I still don't know what happened with that weird "something wicked happened . . ." but the next time I booted into the Live CD apt was working fine. I followed the instructions to the letter,...
  15. [ubuntu] Re: GRUB2 "Device Not Found" since upgrade to 10.10

    garvinrick,

    I'm on the Live CD now, following your wonderfully detailed instructions (fyi, I think that '/proc' and '/sys' are not subdirectories of '/dev' as you have them listed above; no big...
  16. [ubuntu] Re: GRUB2 "Device Not Found" since upgrade to 10.10

    Oldfred, I had the UUID in there for most of the past week and it was giving me the same basic error ("no root found at . . ."). I actually hoped ditching the UUID would solve the problem, but no...
  17. [ubuntu] Re: GRUB2 "Device Not Found" since upgrade to 10.10

    Ah, I see. Yes, I would like those files to be found. Do I need to do that from a Live CD, rather than from within the OS? Because I tried purging and re-installing GRUB by running:



    sudo...
  18. [ubuntu] Re: GRUB2 "Device Not Found" since upgrade to 10.10

    Thank you all for your detailed responses. I never thought of '\dev\sdb' being an issue, since it wasn't a problem under GRUB Legacy. First, I've been putting off formatting that drive as ext3...
  19. [ubuntu] GRUB2 "Device Not Found" since upgrade to 10.10

    I have been working on this for a week now, and I am still getting an error on boot up from GRUB 2.

    It tells me "ALERT!! /dev/sda5 not found" basically. I've tried purging and reinstalling GRUB 2...
  20. Replies
    5
    Views
    480

    [ubuntu] Re: Plymouth not functioning?

    Yes, a helpful and informative link. Thank you, Zookalicious. Unfortunately, Plymouth still doesn't seem to be doing anything.

    stevo
  21. Replies
    5
    Views
    480

    [ubuntu] Re: Plymouth not functioning?

    Thanks, Zookalicious. Do you happen to have a link to your solution? Perhaps I was unclear, but I've had this problem for a week and I just installed the Nvidia drivers this morning. But again,...
  22. Replies
    5
    Views
    480

    [ubuntu] Plymouth not functioning?

    Since upgrading from 9.10 to 10.4 and then on to 10.10, I have only ever seen an uninspiring purple screen (current.jpg, except mine says 'Ubuntu 10.10') as my boot splash image. I have downloaded...
  23. Replies
    4
    Views
    2,175

    [gnome] Mouse-wheel Volume Control

    This is super trivial, but since upgrading to meerkat (after manually adding gnome-volume-control-applet back to the taskbar) my mouse-wheel adjusts the volume in increments of 5 instead of whatever...
  24. Replies
    15
    Views
    3,343

    [SOLVED] Re: checkgmail giving 404 error?

    Hey, alright! Speedy and effective work, mysterious developers! My sincere thanks.

    Cheers,
    stevo
  25. Replies
    15
    Views
    3,343

    [SOLVED] Re: checkgmail giving 404 error?

    I, too, am experiencing this problem. In addition, this morning it stopped recognizing my password and won't check mail.

    I thought I'd try "checkgmail -update" again, just to see if that fixed...
Results 1 to 25 of 68
Page 1 of 3 1 2 3