Search:

Type: Posts; User: Wug; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Ubuntu 13.10 - Unity panel does not appear after login (desktop icons appear fine)

    This problem existed briefly during 13.04 as well (I updated from 12.10 to 13.04 to 13.10). After logging into the graphical environment, the desktop loads, but the unity panel, indicators, and...
  2. Thread: Username Change

    by Wug
    Replies
    4
    Views
    451

    Re: Username Change

    Much appreciated.
  3. Thread: Username Change

    by Wug
    Replies
    4
    Views
    451

    Username Change

    Can a forum administrator please change my username?

    Please change it to "Wug".
    If this name is not available for some reason, please make no change.

    I'd appreciate a reply indicating...
  4. Replies
    2
    Views
    1,985

    [ubuntu] GParted Partition Resize Interrupted

    OK, so this is basically worst case scenario: I was resizing and moving a large partition (Of course, I don't have a backup. please don't remind me) and during the actual partition copy my laptop...
  5. [ubuntu] Ubuntu 12.10 LiveCD ignores TORAM kernel option [grml-rescueboot]

    I have installed grml-rescueboot and changed the config to the following:



    ISO_LOCATION="/home/me/iso"
    CUSTOM_BOOTOPTIONS="toram"


    /home/me/iso contains a freshly torrented Ubuntu 12.10...
  6. Replies
    4
    Views
    7,388

    [ubuntu] Re: mount.ntfs-3g cpu load high

    I believe the issue to be related to the size of the file Im trying to deal with. It seems less like a bug and more like a design issue or some other flaw in program logic. Really, this more or...
  7. Replies
    4
    Views
    7,388

    [ubuntu] Re: mount.ntfs-3g cpu load high

    I am also experiencing an issue very like this one. I'm in the process of disaster recovery, imaging a 500GB hard drive to another drive with ddrescue. The only drive we have with enough space was...
  8. Replies
    4
    Views
    728

    Re: MegaThread - Where should I post about XYZ

    Turns out I've already posted it in installation and upgrades. Maybe I'll ask a mod to move it...

    The whole reason I posted this was that I combed the boards looking for something like a...
  9. [other] How to Configure a Shared Desktop and User Profile between Windows and Linux

    [THREAD UNDER CONSTRUCTION]

    I have been dual booting windows and ubuntu for some time. When I got it set up, I was content just to be able to access the data between the two OSs. Recently,...
  10. Replies
    4
    Views
    728

    MegaThread - Where should I post about XYZ

    Let this become the thread in which we ask where we should post things if we are unsure.

    I'll start.

    I have a thread that I authored (but have not yet posted), its a tutorial for setting up a...
  11. Replies
    26
    Views
    1,086

    [ubuntu] Re: Dualbooting Ubuntu with Windows

    I don't see your picture.

    However you may be able to get it working with the 'something else' option.

    I HIGHLY SUGGEST you consult someone you know who already uses linux and has set up...
  12. Replies
    3
    Views
    417

    [ubuntu] Re: Can I mix memory sticks?

    As long as they are the same type of ram (ie if they both fit in the slots), you should be able to get it working this way.

    You may not be able to keep the system stable if you cannot find...
  13. Replies
    2
    Views
    622

    [ubuntu] Re: No password, no root access, no recovery mode

    I have not actually tried this but its worth mentioning since it might help.

    It requires a bootloader of some sort, the instructions I read were for grub but its probably that it will work with...
  14. Replies
    9,861
    Views
    1,110,220

    Re: How many of you completely switched to Linux?

    I almost did accidentally. I didnt really set out to do it, but ended up using linux exclusively for about 4 months. I ended up missing some of my games and went back for a while :P
  15. [SOLVED] Re: Ubuntu Server 10.10 doesn't see Linksys lne100tx lan card

    I managed to find a solution based on the info in THIS THREAD.

    When I installed the new network card, the network information on disk became out of date in a subtle way.

    using ifconfig -a would...
  16. [SOLVED] Ubuntu Server 10.10 doesn't see Linksys lne100tx lan card

    My integrated ethernet controller got fried during a thunderstorm. I dug around in some older computers and salvaged an old Linksys lne100tx 10/100 network card (v. 5.1) and popped that in, but have...
  17. Replies
    1
    Views
    272

    [ubuntu] Re: Help with startup script

    edit - it does seem that it's actually running, it just doesn't show up in the process manager or anything... odd

    i guess this can be marked as solved, but it would still be nice if some of the...
  18. Replies
    1
    Views
    272

    [ubuntu] Help with startup script

    I am trying to make a startup script that executes a simple php script at boot. The stipulation is that it must be run after fstab is processed because it requires access to a volume that fstab...
  19. Replies
    1
    Views
    368

    Re: U Server 10.10 - Hard drive not recognized

    Playing with settings, it definitely seems like an issue with the Sata 6Gb/s ports. I moved the ubuntu drive to a 6Gb/s port, and it was unable to boot (gave up waiting for root device)

    Is there...
  20. Replies
    11
    Views
    4,604

    [ubuntu] Re: PATA devices not showing with Asus P8P67LE

    I'm having a vaguely similar problem with a p6x58d-e, which uses some sort of pata emulation for the SATA 6Gb/s ports (I can't for the life of me figure out why). In any case, the problem is that...
  21. Replies
    1
    Views
    368

    U Server 10.10 - Hard drive not recognized

    I have Ubuntu server installed on a WD 1TB drive.
    I have Windows 7 installed on another WD 1TB drive.

    The Ubuntu drive has 3 partitions - ext4 system (~190GB), swap (~8GB), ntfs data (~730GB)...
  22. Re: U10.10 Server - Mouse/Keyboard Unresponsive at Boot

    First of all, it isn't that it never worked, it's that they both suddenly stopped working at the same time. They both worked in the bios and in windows. And they had been working before. If the...
  23. Re: U10.10 Server - Mouse/Keyboard Unresponsive at Boot

    I've given up and am reinstalling. I found a few other threads with what seem to be the same problem, and none of them found a solution, most just tried a bunch of things and got nowhere, then...
  24. Re: U10.10 Server - Mouse/Keyboard Unresponsive at Boot

    I did some googling on xorg.conf and tried to set up a manual section for the keyboard in it, including the following:


    Section "InputDevice"
    Identifier "Generic Keyboard"
    Driver "kbd"
    Option...
  25. Re: U10.10 Server - Mouse/Keyboard Unresponsive at Boot

    It seems like responsiveness is lost as soon as the bios stuff is finished and OS begins to load. I spammed caps lock to determine exactly when it broke, and it was very shortly after the bios' hard...
Results 1 to 25 of 42
Page 1 of 2 1 2