Search:

Type: Posts; User: pirast; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    my problem is tha I need to sync the yast svn somehow :(
  2. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    yeah but first i want to create an automatic build server with svn sync of the yast svn and that probably will take some time.

    then i can image yast4ubuntu being listed as an ubuntu 3d party...
  3. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    okay, ncurses seems to work too.. thanks for the kind help of the novell guys..
  4. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    debs are available on http://rapidshare.de/files/31571341/yast4ubuntudebs0-000000001.tar.gz.html

    its a tar.gz archive.. the debs should be installed at the same time with dpkg -i *.deb for...
  5. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    yeah, i am currently waiting for the debian mainteaner of hwinfo to fix a hwinfo problem.. it detects every pci device as an isdn adapter. the user module works fine already, i will see if i can...
  6. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    I got the yast2-gtk code from svn, created the debian dir with debhelper and modified it a little bit, built it, changed line 14 in ycc.sh to

    module=`/usr/bin/zenity --title "Yast Control Center"...
  7. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    Okay, I got the YaST GTK module running, too:
  8. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    The thing on the second screenshot is the Qt one. :) I am currently trying to get the GTK one working, too. Maybe I have to contact Ricardo tomorrow since I stuck.

    I do not want to make any...
  9. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    Yeah, I have it currently starting in ~ 1 second.. The user module starts in ~ 5 seconds :) I was amazed of the speed since I used SuSE a long time ago, too.

    Here is a new screenshot, I just got...
  10. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    You muddle up RPM with YaST!

    Martin
  11. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    It's real :)
  12. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    I think that porting yast and getting the functions implented in Ubuntu is nearly the same:

    - Getting it to compile with Ubuntu
    - Make it work with Ubuntu

    Getting the functions sounds easier...
  13. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    Re: yast4ubuntu

    ...too late


    wait, i didn't plan to get away from apt, it should stay of course. you are complaining about rpm, and i can fully agree with you. it is really slow.

    but in my opinion yast itself...
  14. Thread: yast4ubuntu

    by pirast
    Replies
    53
    Views
    3,864

    yast4ubuntu

    Hey guys,
    maybe you heard of yast4debian some time before. The project tried to port YaST to debian, but sadly the developers didn't have enough time and ressources so the project had been stopped....
  15. Replies
    17
    Views
    6,291

    Re: New Updater Program Needs Testers

    Please send you feedback to michael.vogt@ubuntu.com , I'm not sure that he reads in the forums..

    Thanks
  16. Thread: WoW Performance

    by pirast
    Replies
    29
    Views
    2,051

    Re: WoW Performance

    sorry.. I do not know what to do then.. :-|

    n8,
    martin
  17. Thread: WoW Performance

    by pirast
    Replies
    29
    Views
    2,051

    Re: WoW Performance

    As I said. Since you do not start WoW with the cedega -config option you have to edit

    ~/.cedega/Dot TransGaming/config

    I think

    martin
  18. Thread: WoW Performance

    by pirast
    Replies
    29
    Views
    2,051

    Re: WoW Performance

    It should be displayed at the left top of the game.

    Are you sure that you edited the correct file? When you do not tell cmdcedega which profile it should use then cedega uses the Dot Transgaming...
  19. Thread: WoW Performance

    by pirast
    Replies
    29
    Views
    2,051

    Re: WoW Performance

    Open the file config which is usally stored in ~/.cedega/NAME, for example ~/.cedega/World of Warcraft.

    search for

    "ShowFPS" = "N"

    change to

    "ShowFPS" = "Y"
  20. Thread: WoW Performance

    by pirast
    Replies
    29
    Views
    2,051

    Re: WoW Performance

    system usage:



    cedega version: 5.1
    engine version: 5.1.2

    glxgears fps (1280x1024):
  21. Thread: WoW Performance

    by pirast
    Replies
    29
    Views
    2,051

    Re: WoW Performance

    wow works fine for me under dapper with cedega and with
    geforce 5200
    athlon xp 3000+
    1gb ram
  22. Replies
    852
    Views
    175,930

    Poll: Re: Should Linspire Offer CNR for Ubuntu Users?

    I'd like to see Ubuntu supporting CNR but please, do not install it as an Ubuntu standard application and please, do not create an icon like "Install CNR or CNR" in the Ubuntu default install.
    ...
  23. Replies
    17
    Views
    6,291

    Re: New Updater Program Needs Testers

    Just send him the files ~/dist-upgrade.log and ~/dist-upgrade-apt.log and tell him what error message(s) you got. His email adress is michael.vogt at ubuntu.com
  24. Cedega - Umlauts not working correctly in Warcraft III

    Hey,
    I play Warcraft III with Cedega but German umlauts do not work. French umlauts work.

    Is there a workaround available to fix it?


    Thanks,
    Martin
  25. Replies
    48
    Views
    17,413

    Re: HOWTO: WiFi that just works

    I wanted to try your script but:



    I can't get it :-?

    Could you please fix it?

    Thanks,
    Martin
Results 1 to 25 of 37
Page 1 of 2 1 2