Search:

Type: Posts; User: misha1983; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Screen Resolution Changes When The System Sleeps

    A similar thing is happening to me under 12.04.2 LTS. It doesn't happen every system cycle, but happens frequently enough to be a PITA.
  2. [ubuntu] Re: Video window sticks to foreground while playing

    Strange. What else could be the problem?

    Could it be some other hardware/driver? I'm using an Asus K42Jr laptop.
  3. [ubuntu] Re: Video window sticks to foreground while playing

    Out of interest, I uninstalled the proprietary driver and the problem went away.

    Unfortunately, without the proprietary driver, my laptop quickly overheats (hits 105 degrees Celsius) and shuts...
  4. Re: Problem with Natty Narwhal Ubuntu 11.04 & Radeon ATI Proprietary Driver.

    Although my symptoms are different (see this thread), I also have problems with my Radeon card under Natty.

    Since it sounds like it's going to be a while before this issue gets fixed (it's a...
  5. [ubuntu] Out of swap space after recovery from hibernation

    Sometimes my laptop (Asus K42Jr, Ubuntu 11.04) recovers from hibernation with almost zero remaining swap space. It's almost completely unresponsive. I can tell there is no swap remaining from...
  6. [ubuntu] Re: Video window sticks to foreground while playing

    It's probably a driver problem, not a graphics card problem. It worked fine with Maverick, so the card itself is probably OK.

    My graphics card is:


    lspci -v | grep VGA
    01:00.0 VGA compatible...
  7. [ubuntu] Video window sticks to foreground while playing

    Whenever I'm playing a video and bring another application to the foreground, the video window appears over the foreground application:

    http://i.imgur.com/nuaO0.png

    I'm running Natty Narwhal...
  8. Replies
    3
    Views
    1,347

    [ubuntu] Re: Onboard soundcard ALC259 no sound

    Charlie, thanks for the reply. I only installed Ubuntu on this laptop last night, so I can't say whether or not this problem has occurred in the past.

    Yes, the sound works when I plug in...
  9. Replies
    3
    Views
    1,347

    [ubuntu] Onboard soundcard ALC259 no sound

    Hi,

    I'm using Ubuntu 10.10 with Alsa driver version 1.0.23.

    My laptop is an Asus K42Jr with a Realtek ALC259 onboard soundcard. I'm unable to hear sound through the onboard speakers. ...
  10. [ubuntu] Re: totem-xine, miro: no sound, but sound works fine in xine-ui

    Here's what would have worked with an older version of Totem: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=170305

    However, with the newer Totem, it seems the configuration is now accessible through...
  11. [ubuntu] Re: totem-xine, miro: no sound, but sound works fine in xine-ui

    Here's debug output for totem-xine when trying to play a movie:



    load_plugins: plugin /usr/lib/xine/plugins/1.20/xineplug_dmx_fli.so found
    load_plugins: plugin...
  12. [ubuntu] totem-xine, miro: no sound, but sound works fine in xine-ui

    Hi,

    I've got xine set up to use the ALSA driver for output. This was done through xine-ui, and I can now play back videos and get sound.

    I've got two other apps that use xine: miro and...
Results 1 to 12 of 13