Search:

Type: Posts; User: kxmas; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    1,471

    [SOLVED] Re: chroot user in ssh config file

    You should be able to apply the chroot to just one user if you combine it with the 'Match' argument.


    man sshd_config for details
  2. Re: How To Repackage 32bit Lotus Notes 8.5.2 for 64 bit systems

    It's part of libgnomeprint2.2-0. If getlibs didn't install it for some reason, you can extract it out of the 32bit version and copy libgnomeprint-2-2.so.0.1.0 to /usr/lib32. Symlink...
  3. How To Repackage 32bit Lotus Notes 8.5.2 for 64 bit systems

    I repackaged Lotus Notes 8.5.2 for my 64bit install for myself and decided to share. My motivation was that I dislike using the "--force-arch" option with dpkg. I also wanted to create deb files...
  4. Replies
    8
    Views
    1,841

    [kubuntu] Re: Kopete "hangs" in Kubuntu 10.10

    Thanks for the tip. This has been aggravating.
  5. [SOLVED] Re: cannot login after upgrading to kde 4.3.3... low graphics mode...

    A new gdm package has been uploaded to karmic-proposed and will be available in a few hours.

    From the bug report:
  6. Replies
    3
    Views
    584

    [kubuntu] Re: Prevent KNetworkManager from auto starting?

    in previous versions of ubuntu, any interface configured by hand in /etc/networking would not be managed by network-manager. I assume this is still true.
  7. [SOLVED] Re: cannot login after upgrading to kde 4.3.3... low graphics mode...

    I saw two messages in my log as well from KDM stating that X server died at startup. One failure for normal startup, the second failure for the bulletproof X or whatever it is failing.

    So not...
  8. [SOLVED] Re: cannot login after upgrading to kde 4.3.3... low graphics mode...

    I hope everyone with a launchpad account has clicked the Does this bug affect you? link at the top of bug report.

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg-server/+bug/491483
  9. [SOLVED] Re: cannot login after upgrading to kde 4.3.3... low graphics mode...

    I got it working doing something similar.

    1. Change the driver from 'vesa' to your actual driver in /etc/X11/xorg.conf.failsafe. Failsafe now works with intel. Big improvement over the blank...
  10. [SOLVED] Re: cannot login after upgrading to kde 4.3.3... low graphics mode...

    https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/xorg-server/+bug/491483
  11. [SOLVED] Re: cannot login after upgrading to kde 4.3.3... low graphics mode...

    Interesting. I shall try this after work and report my results here.
  12. [SOLVED] Re: cannot login after upgrading to kde 4.3.3... low graphics mode...

    Booting in recovery mode results in the exact same blank screen that booting normally does. It's really horrific. As far as a I can tell, it's the Intel IGP that's the factor with the blank screen...
  13. [SOLVED] Re: cannot login after upgrading to kde 4.3.3... low graphics mode...

    Which video chip are you using? I have an intel IGP and there was no way to recover.
  14. [SOLVED] Re: cannot login after upgrading to kde 4.3.3... low graphics mode...

    It has something to with a package included with ubuntu-desktop.
    I was fine with 4.3.3 until I ran 'apt-get install ubuntu-desktop' My wife is used to the gnome desktop, so I installed it for...
  15. Thread: Firefox 3.5

    by kxmas
    Replies
    78
    Views
    28,466

    Re: Firefox 3.5

    A conscious effort to not bother updating the firefox 3.5 package which is already in universe? http://packages.ubuntu.com/jaunty/firefox-3.5

    I see no reason why they would not backport today's...
  16. [all variants] Re: [SOLVED] Pidgin and yahoo connection solution (Maybe)

    FYI, Kopete has been patched to use the new logon scheme

    https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=197104
  17. Replies
    17
    Views
    11,998

    Re: ASUS M3N78-EM HDMI Audio 9.04

    I went through this hell last week. I survived :) You don't need new nvidia drivers.

    I have the exact same mobo, so this is what works....
    I did go into the bios and set the sound option to...
  18. Replies
    21
    Views
    34,205

    [ubuntu] Re: HDMI+Ubuntu=Not working? 7+HDMI=works?!

    That's a very confusing xorg.conf. There are two entries for everything.

    Try this xorg.conf to get you to a good starting point.


    Section "Screen"
    Identifier "Default Screen"...
  19. Replies
    21
    Views
    34,205

    [ubuntu] Re: HDMI+Ubuntu=Not working? 7+HDMI=works?!

    The nvidia-settings is helpful, but doesn't show which values you're using. I don't see your xorg.conf file in that post.

    Can you post /etc/X11/xorg.conf and might as well post the log file that...
  20. Replies
    21
    Views
    34,205

    [ubuntu] Re: HDMI+Ubuntu=Not working? 7+HDMI=works?!

    can you post your xorg.conf and the output from running
    nvidia-settings -q all ?

    As for your fan, try taking a look at nvclock / nvclock-gtk. Both are install through synaptic or by running ...
  21. Replies
    21
    Views
    34,205

    [ubuntu] Re: HDMI+Ubuntu=Not working? 7+HDMI=works?!

    Sorry, I was just so happy that I got my problem solved, that I had to share.

    Can you revert your xorg.conf file? That should get gdm/gnome/X running again. After that, run
    sudo...
  22. Replies
    7
    Views
    2,375

    [kubuntu] Re: Sound over HDMI on the mobo ASUSM3N78-EM

    It took while to get HDMI audio working on my M3N78-EM. I think I might have misplaced the information in another thread. Here's my post...

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1137876
  23. Replies
    21
    Views
    34,205

    [ubuntu] Re: HDMI+Ubuntu=Not working? 7+HDMI=works?!

    I spend a lot of time getting HDMI audio working with my Asus M3N78-EM.

    Here's what works for me...

    1. Use Alsa 1.0.19. There are other threads on how to upgrade ALSA, but here's something...
  24. Re: Wine 1.1.17 release broken - no wine_pthreads exists?

    That's what I would expect would happen :D
  25. Re: Wine 1.1.17 release broken - no wine_pthreads exists?

    Despite all these so-called successes, wine-pthread does not exist in the wine 1.1.17 .deb package.

    Try for yourself, dpkg-deb -c wine_1.1.17~winehq0~ubuntu~8.10-0ubuntu1_i386.deb | grep pthread
    ...
Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2