Search:

User: TheBigH; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] <SOLVED> updating glibc has wrecked my computer

    Started by TheBigH, January 30th, 2017 05:27 PM
    glibc-2.24, kernel panic, segfault
    • Replies: 4
    • Views: 0
    Last Post: January 31st, 2017 04:44 PM
    by mrgs  Go to last post
  2. [SOLVED] Upgraded to v14.04, can't log in. "Session lasted less than 10 seconds"

    Started by TheBigH, July 16th, 2015 08:36 PM
    login 14.04
    • Replies: 4
    • Views: 490
    Last Post: July 17th, 2015 06:45 AM
    by TheBigH  Go to last post
  3. [SOLVED] 14.04 LTS won't boot. "Kernel panic"

    Started by TheBigH, July 11th, 2014 03:30 AM
    kernel panic, ubuntu
    • Replies: 7
    • Views: 40,785
    Last Post: November 4th, 2014 01:32 PM
    by Huw_Price  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [ubuntu] Can't print: Cups says "Filter failed"

    Started by TheBigH, July 17th, 2014 08:10 AM
    cups 1.7.2, lexmark x1290, ubuntu 14.04 lts
    • Replies: 2
    • Views: 12,147
    Last Post: August 8th, 2014 01:24 PM
    by frederic-durodie  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  5. [lubuntu] Ethernet not detected in Lubuntu 12.04

    Started by TheBigH, July 10th, 2014 11:21 AM
    ethernet cable
    • Replies: 4
    • Views: 438
    Last Post: July 10th, 2014 12:07 PM
    by TheBigH  Go to last post
  6. [ubuntu] Tweak refusing to accept changes

    Started by TheBigH, February 7th, 2013 12:51 AM
    tweak
    • Replies: 0
    • Views: 474
    Last Post: February 7th, 2013 12:51 AM
    by TheBigH  Go to last post

    Forum:
    General Help

  7. [all variants] Epson TX110 printing blank pages

    Started by TheBigH, January 19th, 2013 07:58 AM
    • Replies: 1
    • Views: 940
    Last Post: January 19th, 2013 09:31 AM
    by pdc  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  8. WPN111 has stopped working

    Started by TheBigH, December 23rd, 2012 04:30 AM
    ndiswrapper, netgear, wpn111
    • Replies: 1
    • Views: 584
    Last Post: December 23rd, 2012 07:21 AM
    by TheBigH  Go to last post
  9. [lubuntu] USB scanner not detected

    Started by TheBigH, June 11th, 2012 06:12 AM
    lexmark, libusb, sane, scanner
    • Replies: 3
    • Views: 5,742
    Last Post: June 22nd, 2012 07:43 AM
    by Ravi5kumar  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  10. [SOLVED] Can't login- keeps returning to login screen

    Started by TheBigH, April 15th, 2012 09:49 PM
    • Replies: 6
    • Views: 2,130
    Last Post: April 16th, 2012 11:45 AM
    by Toz  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [ubuntu] OpenGL trouble - could not load OpenGL subsystem

    Started by TheBigH, March 10th, 2012 08:12 AM
    11.04, nvidia, opengl
    • Replies: 6
    • Views: 5,740
    Last Post: March 16th, 2012 10:21 AM
    by TheBigH  Go to last post
  12. [ubuntu] 10.04 Intermittent crashing - screen goes black, unresponsive

    Started by TheBigH, January 11th, 2012 02:50 AM
    10.04, crash after update
    • Replies: 4
    • Views: 698
    Last Post: January 13th, 2012 05:46 AM
    by TheBigH  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 12 of 12