Search:

Type: Posts; User: Botruckle; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    1,186

    [SOLVED] Re: GPG 2.0.26 install, version shows 1.4.16

    Bingo! Does it come with Ubuntu? I don't recall installing the older version manually.
  2. Replies
    3
    Views
    1,186

    [SOLVED] GPG 2.0.26 install, version shows 1.4.16

    I just downloaded the tarball source for GPG 2.0.26, checked the SHA1 sum, extracted it, did configure, make, had to install the libksba source (1.3.0), went back and made GPG again, then make...
  3. [ubuntu] Opening some files clears recent documents

    I just noticed tonight that if I open certain documents (doc, ods) they are shown in Places, Recent Documents. But if I then click a graphic image (jpg, png) or open a text file in gedit, or open a...
  4. Replies
    12
    Views
    4,561

    [ubuntu] Re: Ubuntu 13.10 - Time Missing on Top Bar

    The software updates rolled out a day or two ago brought the time and date back, though there is still no clock tab on my System Settings, Date and Time.
  5. Replies
    12
    Views
    4,561

    [ubuntu] Re: Ubuntu 13.10 - Time Missing on Top Bar

    Ah. I have no Clock tab in mine (see pic).

    247927
  6. Replies
    12
    Views
    4,561

    [ubuntu] Re: Ubuntu 13.10 - Time Missing on Top Bar

    Not sure what you mean by "tab". I click Applications, System Settings, then Date & Time. There is no Clock option in the list, and once Date & Time is opened, there are no tabs. If I click back to...
  7. Replies
    12
    Views
    4,561

    [ubuntu] Re: Ubuntu 13.10 - Time Missing on Top Bar

    It appeared after some updates were installed, but disappeared on the next reboot. Haven't seen it since. The various fixes I've read on forums haven't worked. The system settings, date and time also...
  8. Replies
    1
    Views
    739

    [SOLVED] Re: USB Mouse gets jerky then shuts off

    Turns out that it was bad hardware after all. I replaced it with a new laser mouse and all has been well. Never had a mouse go bad on me before.
  9. Replies
    1
    Views
    739

    [SOLVED] USB Mouse gets jerky then shuts off

    I'm using Ubuntu 13.04 64-bit, with the latest updates. In the past week or so, my Logitech wired mouse becomes jerky (pointer stops tracking, then jumps), then the mouse eventually shuts off. I...
  10. Replies
    4
    Views
    1,017

    Re: Problem compiling wxsvg 1.1.15

    First I tried doing a reinstall of ffmpeg and its dependencies (using git from the Ubuntu Compilation Guide for ffmpeg), but I still get the error when compiling wxsvg. I haven't yet tried building...
  11. Replies
    4
    Views
    1,017

    Re: Problem compiling wxsvg 1.1.15

    Thanks, I'll give that a try.
  12. Replies
    4
    Views
    1,017

    Problem compiling wxsvg 1.1.15

    I downloaded the bz2 source and unpacked it and got most of the way through make, but then got this error about 'AVStream' has no member named 'r_frame_rate':



    libtool: compile: g++...
  13. Replies
    8
    Views
    3,887

    Re: Lighscribe 4L-gui on 13.04 64bit

    Many thanks! This has had me in fits for quite some time. Your fix worked for me and the LaCie gui now sees the drive.
  14. Replies
    17
    Views
    46,142

    [ubuntu] Re: [SOLVED] Rotating videos

    For those having audio issues, be sure to click the Audio button on the left and specify a codec, such as "MP3 (lame)". This is all it took to get audio to go along with my video (which had no audio...
  15. [ubuntu] Re: Ubuntu 11.10 - Slow USB memory data transfer.

    This issue has been going on for quite some time, as "replice" noted back in November. If anyone is actually investigating this issue, they have not come up with a solution. A simple transfer of an...
  16. [ubuntu] File Operations, keep copying other files?

    (Ubuntu 11.04, Kernel 2.6.38-11, Gnome 2.32.1, classic interface)

    Hi all,
    I started copying a ton of files from one disk to another last night and expected that it would be done this morning when...
  17. Replies
    3
    Views
    2,462

    [SOLVED] Re: Hackbar add-in in Firefox not working

    Thanks, but I already had it selected.

    With version 1.6.0 of Hackbar, it seems to be working fine. This can be marked as solved.
  18. Replies
    3
    Views
    2,462

    [SOLVED] Hackbar add-in in Firefox not working

    Hi all,
    Posting to see if anyone else is having a similar issue. I have used the hackbar addin in Firefox for a long time in Windows, but it doesn't seem to operate in Ubuntu 64bit. I honestly can't...
  19. [SOLVED] Re: DKMS part of installation failed. ati driver issue after update.

    I was doing fine with the Catalyst 10.7 driver, then with tonight's update of Ubuntu, it complained about the video driver. I updated to the 10.9, but no real change. The update borked the video...
  20. Replies
    3
    Views
    1,293

    Re: Solero Music Viewer - no sound

    SOLVED
    Today Update Manager installed Wine 1.2 and the Solero Music Viewer now plays the scores with sound. Yea!

    However, transposing music leads to some really weird formatting of the music, to...
  21. Replies
    3
    Views
    1,293

    Solero Music Viewer - no sound

    I was able to get a copy of the Solero executable (8.0.29.370) by using my Windows computer (website won't let a Linux computer even get the exe). I transferred it to my Linux box and installed it...
  22. [ubuntu] Can browse Windows network, but not other Linux boxes

    Hi all,
    I noticed tonight when I go to Places, Network, it will bring up an icon for Windows Network, and I can drill down to my Windows box. But I can't see the other Linux box (a laptop running...
  23. Replies
    7
    Views
    15,398

    [SOLVED] Re: Driver Issues With ATI Radeon HD 5850

    I'm using the ATI Radeon HD 5850 with the 10.2 drivers on Ubuntu 9.10 (64bit). Movies look great. No fancy games installed yet, but the built-in games are fine. I ran one older 32bit game (Giants:...
  24. Replies
    36
    Views
    3,431

    [ubuntu] Re: Dekstop Compatibility Issues

    I'm running Ubuntu 9.10 (64bit) and using an ATI HD 5850 and the latest drivers from ATI. No problems. Video for movies seems excellent. I don't have any hi-res games I can run on it, so can't report...
  25. Replies
    7
    Views
    2,444

    [ubuntu] Re: No sound from Realtek ALC899 on Asus board

    Also, since games were lacking sound even after un-muting, I found a thread about purging PulseAudio and doing this fixed the sound in games also.

    I ran this line then restarted the computer, and...
Results 1 to 25 of 28
Page 1 of 2 1 2