Search:

Type: Posts; User: zhanfei; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    5
    Views
    286

    [SOLVED] Re: problem with camera

    Thanks man!
  2. Replies
    5
    Views
    286

    [SOLVED] Re: problem with camera

    After near one week study, I finally find out I should first turn on the webcam! Was so stupid!
  3. Replies
    5
    Views
    286

    [SOLVED] Re: problem with camera

    00:00.0 Host bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] RS780 Host Bridge
    00:01.0 PCI bridge: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD] RS780/RS880 PCI to PCI bridge (int gfx)
    00:03.0 PCI bridge: Advanced...
  4. Replies
    5
    Views
    286

    [SOLVED] problem with camera

    I just installed lubuntu 14. 04 LTS. Obviously it works very smooth with my old laptop. But the system seemingly can not see the camera.

    The camera is logitech 1.3m webcam just comes together with...
  5. Replies
    3
    Views
    1,268

    [ubuntu] Re: discontinuous motion in video

    Now I find not only for online videos but also for playing videos files, the performance is really bad. My ubuntu is 12. 04 LTS, freshed installed. I have ATI radeon graphic card on my laptop. I have...
  6. Replies
    3
    Views
    1,268

    [ubuntu] discontinuous motion in video

    I had this problem when I was watching youtube videos. The video stream became discontinuous even it's playing video which has been loaded. Meanwhile both of the cpu cores usages were up to 90%. I...
  7. Thread: no sound

    by zhanfei
    Replies
    5
    Views
    381

    [ubuntu] Re: no sound

    So no solution so far?
  8. Thread: no sound

    by zhanfei
    Replies
    5
    Views
    381

    [ubuntu] Re: no sound

    Now I have got the sound back by choosing "play sound through analogue output" in "sound settings". Probably I clicked "play sound through digital output" and it doesn't work, I guess. But the...
  9. Thread: no sound

    by zhanfei
    Replies
    5
    Views
    381

    [ubuntu] Re: no sound

    Here is my alsa-info:

    http://www.alsa-project.org/db/?f=952754d014f8d15541c47b4336fccc3e8455b269
  10. Thread: no sound

    by zhanfei
    Replies
    5
    Views
    381

    [ubuntu] no sound

    I checked my ubuntu version by the following way:
    lsb_release -a
    No LSB modules are available.
    Distributor ID: Ubuntu
    Description: Ubuntu 12.04.2 LTS
    Release: 12.04
    Codename: ...
  11. Replies
    4
    Views
    3,958

    Re: HOWTO build Xfoil 6.97

    I have the similar problem. F77 seems to have been properly installed on my laptop. I can compile a source code with it, no problem, but when I install other softwares that depend on F77, it doesn't...
  12. Replies
    6
    Views
    592

    [ubuntu] Backup documents

    I am new here, so I am not sure if it is proper to ask my question here. Sorry if it isn't.

    I want to have backups for all the useful files on my laptop with ubuntu OS. So I bought a portable...
Results 1 to 12 of 12