Search:

Type: Posts; User: zainka; Keyword(s):

Page 1 of 3 1 2 3

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [all variants] Re: Why can't get I get 1440x900 resolution in Ubuntu anymore?

    Hmm... You said you tried an older ubuntu (7.10) and problem was the same. If running live CD I guess u are using the default gfx driver that comes with the cd, but if installing instead I guess it...
  2. [xfce] Re: Dual screen - define which window to open documents

    A thought...

    The two screen is basically the same workspace stretched, so if switching workspace the switch will affect both screen. Question is, is it possible to design one workspace to one...
  3. [xfce] Re: Dual screen - define which window to open documents

    Well, thats not the case here. Maybe XFCE works diferently. I dont know which WM u are using, but on my setup the documents always open up on the same screen (the wrong one in my opinion) not caring...
  4. [xfce] Dual screen - define which window to open documents

    Hi

    I run UBUNTU with xfce wm. By using xrandr i could define and setup the two screens.

    On one screen I have the main XFCE desktop with icons and toolbars etc. On the aother I am running a...
  5. [SOLVED] Re: Stuck at "checking battery state..." in ubuntu 12.04. Please help.

    Solved this by using the grub 'e' option to change the boot command. Added word "text" just after "quiet splash" on second last line.

    Now working on solving the battery state issue
  6. [SOLVED] Re: Stuck at "checking battery state..." in ubuntu 12.04. Please help.

    Hi

    When I boot i get a glimpse of the Xubuntu (12.04) splashscreen before getting "Checking battery State" message. However, I am not able to enter shell or do anything. The box won't react to any...
  7. [all variants] Re: Can't SSH by domain name from local PC, but no problem from external PC

    Its an belkin 600db
    It already have latest firmware. so....

    I cant see any settings that should prevent ssh to work when using my domain.
  8. [all variants] Can't SSH by domain name from local PC, but no problem from external PC

    This is my set up.

    I owmn a domain, say domain.no , which is hosted by an ISP which also host a website of mine. Here I have setup an subdomain , local.domain.no , which points at my local IP....
  9. [SOLVED] [SOLVED] Re: ftp not seeing dotted folders (hidden folders)

    Hi

    Stumbled uppon this thread of mine again and thought I should give a uppdate.

    What i found was that:

    -Yafc do support dotted folders or files to some extent, but do not list
    them. I...
  10. [SOLVED] Re: ftp not seeing dotted folders (hidden folders)

    I was just thinking. Could it be a well hidden setting in yafc which enable the visability of dotted folders?

    Or is it as I fear a limitation with FTP (a bug as I would have called it) which dont...
  11. [SOLVED] Re: ftp not seeing dotted folders (hidden folders)

    Its not NTFS based. The md253 is Linux driven and uses ext filesystem, and i believe Ubuntu is as-well ;)

    However, Windows, or NTFS based filesystems if you like, does NOT prohibit dotted...
  12. [SOLVED] ftp not seeing dotted folders (hidden folders)

    Hi

    This is actually not related strictly to Ubuntu but I know there is many clever minds here which may explain whats going on.

    I have a ftp enabled nas server at home, sitecom md-253 and on...
  13. Replies
    21
    Views
    12,355

    [xfce] Re: cannot move panel items

    Youst my 2c..

    I have had the same problem on 10.10

    If you try to solve the problem by editing panels.xml manually be aware that xfce4-panel must be killed before the edit and then started after...
  14. Replies
    0
    Views
    337

    [ubuntu] Installing octave3.0 in Ubuntu 11.04

    Hi

    I try to compile Octave3.0.5 version in Ubuntu 11.04 since it is a dep. for a private tool I am about to use. However, I get the following error:




    I know octave 3.0 was not ment for...
  15. [ubuntu] Re: How to set default seesion to load permanently

    Bumpetibump.. I have not been investigating this issue much but would like to hear if someone know why setting the default session option only works once. If selecting xbmc session to be default, it...
  16. [ubuntu] Using Skype with GN netcom wireless headset (Jabra gn9350)

    Hi

    I try to use the GN Netcom GN9350 wireless headset in Skype. Installing the device, or more correctly just plugging it in to the USB hole, shows the following in dmesg.



    So its...
  17. [ubuntu] How to set default seesion to load permanently

    Hi

    In my xubuntu I have all gnome, xfce and xbmc standalon wm to choose from. I have in xubuntu login screen settings choosen to have xbmc stabdalone loaded by default and with automated login,...
  18. Replies
    0
    Views
    748

    [xubuntu] Binutils sitecom MD253

    Hi

    I try to install the binutils from the source of my sitecom MD253 NAS disk. However, running the config script reveale some problems like below:




    Regarding gm4 and gnum4 (M4) i think...
  19. Replies
    3
    Views
    1,142

    [xubuntu] Re: Clipboard loosing content

    Thanx. I will surly test these.
    One can only wonder why the ubuntu team has choosen such a vasted clipboard solution as standard :confused: , this is one small thing which makes the usefullness of...
  20. Replies
    3
    Views
    1,142

    [xubuntu] Clipboard loosing content

    Hi

    I find the standard clipboard solution in xUbuntu (version 10.04) a bit anoying, making me loose data clipped from an application which is later terminated, like firefox, before pasting into a...
  21. Replies
    41
    Views
    14,839

    [ubuntu] Re: Wireless connection randomly disconnects

    I mentioned in my previous post, in small letters, that earlier there where problems similar to this where the wireless dongle put it self into power save mode causing it to loose connection. I also...
  22. Replies
    41
    Views
    14,839

    [ubuntu] Re: Wireless connection randomly disconnects

    Hi

    Has there been any progress in this topic the last two weeks?
    I have the very same problem using Linksys WUSB54GP (Ver4) adapter. It stay connected for some time, then drop out. "Some time"...
  23. [xubuntu] Unprovocated logout when typing certain search string in Firefox

    ... Yes, I know it sounds strange, but never the less, I am able to reproduce this behaviour.

    Case is that I was about to search for information aboute an 3M projector MP7740i. I opened Firefox...
  24. Replies
    0
    Views
    808

    [ubuntu] Error when installing gcc 4.5.0

    Hi

    When installing gcc 4.5.0 I have the following roblemo



    configure: error: cannot compute suffix of object files: cannot compile
    See `config.log' for more details.
    make[1]: ***...
  25. [ubuntu] Re: NAS access is very slow on ubuntu (but not on XP)

    Done that, been there. That was the first try.
Results 1 to 25 of 54
Page 1 of 3 1 2 3