Search:

Type: Posts; User: reef2dive; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. [SOLVED] Re: Firefox and Thunderbird not showing text

    Closed, fixed through reload of complete Xubuntu.
  2. [SOLVED] Re: Firefox and Thunderbird not showing text

    I have different profiiles, e.g. standard and test. The result is the same for those.

    Attached example from a slightly more known page and using the setting "Allow pages to use...." .
    This is the...
  3. [SOLVED] Re: Firefox and Thunderbird not showing text

    Thank you!
    One site is http://www.webhallen.com/se-sv/
    Screenshot using Firefox. 260651

    There are others but I do not have them on top of my head.
  4. [SOLVED] Re: Firefox and Thunderbird not showing text

    Thank you, but stll the same issue.
  5. [SOLVED] Firefox and Thunderbird not showing text

    When opening certain web-pages, the web-page does not show any text.
    If clicking "Allow Pages to chose their own fonts, instead of my selections above" the webpage shows.
    The same issue is in...
  6. Replies
    8
    Views
    2,144

    [UbuntuGnome] Update key-bindings in Nautilus

    Does anyone know how the key-bindings in Nautilius and Gnome 3.x can be update / set.
    <SHIFT DEL> works, while I need <CTRL DEL>
    I can find documentation referring to Nautilus on Gnome 2 and it the...
  7. Replies
    0
    Views
    3,582

    [all variants] Patched DSDT load in GRUB setup

    The Toshiba U500 laptop overheats with 12.04 due to faults in the DSDT. (It overheats in all previous ubuntu releases apart from 10.04.) I corrected the DSDT, so at least the active cooling works...
  8. Re: What you would like to see, changed or fixed in Precise Pangolin ?

    Hi

    As I have a laptop with a temp problem, which is especially evident when doing an update or new install, I would really appreciate to have the CPU temp control included in the basic install...
  9. Replies
    45
    Views
    22,698

    [SOLVED] Re: Toshiba Laptop U500 running hot

    Thank you, I will try that.
    I tried Fedora 15, same issue with the heat.
  10. Replies
    45
    Views
    22,698

    [SOLVED] Re: Toshiba Laptop U500 running hot

    According to Synaptic TOSHUTILS only work with APM. In my understanding U500 uses ACPI.
  11. Replies
    4
    Views
    2,281

    [SOLVED] Re: No Desktop - Drop into shell at boot

    Got it :)
    The fresh installation of 10.04 does create the file machine_id, but it is empty.


    /var/lib/dbus/machine-id

    This has as a result that dbus does not start, which stops gdm from...
  12. Replies
    45
    Views
    22,698

    [SOLVED] Re: Toshiba Laptop U500 running hot

    Thank you. I will try to use them.
    (I need to check how to use them first.)
    Probably I will have a result in 2 weeks.
  13. Replies
    4
    Views
    2,281

    [SOLVED] Re: No Desktop - Drop into shell at boot

    I am getting a little further. When I set --verbose on the bootup grub2, I can see the dbus is started and then fails. I do not know why yet as the message only states that and no reasons.
    Looking...
  14. Replies
    4
    Views
    2,281

    [SOLVED] No Desktop - Drop into shell at boot

    I have a laptop IBM R50e. A clean install using 10.04.1 has been done, and all updates have been loaded.
    At boot, the system does not start the desktop. It tries and drops into the shell. I have...
  15. Replies
    45
    Views
    22,698

    [SOLVED] Re: Toshiba Laptop U500 running hot

    In the setup there is this directory

    # /proc/acpi/thermal_zone/TZ0$
    is there any difference between TZ0 and TM0?

    When issuing cat

    # /proc/acpi/thermal_zone/TZ0$ cat cooling_mode
    0 -...
  16. Replies
    7
    Views
    22,111

    [SOLVED] Re: No Sound - Pulseaudio does not show device

    The application that interfered with pulseaudio, was randomsound through arecord. Apparently in the bootup randomsound locks the device prior to pulseaudio.
    Randomsound was removed through apt, and...
  17. Replies
    7
    Views
    22,111

    [SOLVED] Re: No Sound - Pulseaudio does not show device

    Found the issue with great support.

    echo autospawn = no >> ~/.pulse/client.conf
    killall pulseaudio
    LANG=C pulseaudio -vvvv > ~/pulseverbose.log 2>&1
    and

    sudo fuser -v /dev/snd/*
    made me...
  18. Replies
    7
    Views
    22,111

    [SOLVED] Re: No Sound - Pulseaudio does not show device

    When using the live Ubuntu 9.10, the sound works fine. All devices are recognized.
    I have been checking all files related to the sound setup and they look the same. The only difference is that the...
  19. Re: HOWTO: PulseAudio Fixes & System-Wide Equalizer Support

    I wonder if anyone could help me with this thread "No Sound - Pulseaudio does not show device"
    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1517726

    Pulseaudio does not show the analogue device only...
  20. Replies
    45
    Views
    22,698

    [SOLVED] Re: Toshiba Laptop U500 running hot

    Thank you for the tip.
    Just a clarification, do you use ACPI off in grub or not, when you use these commands?
  21. Replies
    45
    Views
    22,698

    [SOLVED] Re: Toshiba Laptop U500 running hot

    Hi, thanks for the tip.
    I do wonder, as the machine started to get hot after an upgrade through apt. I guess there is a lib file out there that makes it hot. I am using ACPI off, which means, in my...
  22. Replies
    45
    Views
    22,698

    [SOLVED] Re: Toshiba Laptop U500 running hot

    An update on this one.
    After an upgrade of software, I do not know what happened, the machine started to run hot again.
    I installed the proprietary fglrx driver as I thought that it would be...
  23. Replies
    7
    Views
    22,111

    [SOLVED] Re: No Sound - Pulseaudio does not show device

    Thank you

    The use of these commands are in "HOWTO: PulseAudio Fixes & System-Wide Equalizer Support". So it had been done once

    rm -r ~/.pulse ~/.asound*
    sudo rm /etc/asound.conf
    In this...
  24. Replies
    7
    Views
    22,111

    [SOLVED] No Sound - Pulseaudio does not show device

    I have a Toshiba U500 where the sound has been lost since the upgrade to Ubuntu 10.04 - Lucid Lynx.

    The sound works when using aplay. The sound device is not listed in pulseaudio. See attached...
  25. [SOLVED] Re: PDF Printer Paper Size not possible to Change

    /etc/papersize = a4
    it was initially set to LETTER and was changed.

    I am printing from thunderbird.

    And I realized that thunderbird has the setting LETTER in Page Setup, which is not possible...
Results 1 to 25 of 40
Page 1 of 2 1 2