Search:

Type: Posts; User: _Stefan_3_; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    Well, I reattached the tabled and the problem was solved!
    For me everything is working fine, now.

    Thanks for your help! I hope I will not get any problems more.
  2. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    Ok, my USB mouse works again.

    Still the problem with the relative mode of the table.

    I have attached a screenshot of what happens if I want to draw a point in GIMP.
  3. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I do have the CTL-460.

    Wacom mouse?

    I cannot draw anything with USB mouse, just with my pen on the graphictablet.


    I have set the mode of the tablet to relative. If I want to draw a point...
  4. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I am using .fdi.



    My Hardware mouse is not working in GIMP.
    The Wacom table mouse works in GIMP.

    Edit->Settings->Input Devices->Configure Enhanced Input Devices

    (I just have the German...
  5. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I just tried the new patch. The scrolling effect is not there anymore.
    And the cursors stays at its last position.

    I have one last question: How can I set the modus to "relative" (so if I have...
  6. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    Ok I will try to explain new hints:

    1) Plugin
    2) push down the pen no scrolling
    3) touch the table, releas
    4) move the pen
    5) take away the pen (so no input is recognized)
    6) move the pen...
  7. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    So that is what I mean by "scrolling":
    Let's say your in the Mozilla-Browser and you have a scrollbar because the website does not fit on the screen. If I enter the browser with the mousecursor und...
  8. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I reattached the tablet and could recognize it is working correctly the first few seconds.

    Then the scrolling effect appears when getting closer to the tablet.
  9. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    That was it. I finally found out how to enable it in Gimp. Now it works.

    Ok, still one problem left:
    If I move the pen towards the tablet, it results in scrolling up until touching the tablet.
  10. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I do use the patch und .fdi file you said...
  11. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I have logged the information in /var/log/messages.

    Sorry if I missed a response. But how do I get the pressure working with gimp?
  12. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    Unfortunately I had no time to follow the thread the last days.

    So I just tried again to get it working and it does :)
    Moving the pen, tipping on the tablet and pressing the two buttons on the...
  13. Replies
    0
    Views
    355

    [SOLVED] No 5.1 sound in Jaunty

    Hi erveryone,

    I just upgraded to Jaunty and had to notice my sorround sound is not working anymore. So it was with Hardy.

    My card is a Terratec Aureon 5.1 MK2 USB.

    Only the front and bass...
  14. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    The first five columns are not really that important so there is no need to research it further. The sixth column is the event type (0-EV_SYN, 1-EV_KEY, 3-EV_ABS, 4-EV_MSC). The seventh column is the...
  15. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I could find out some more information about the columns:

    1) It just counts the seconds
    2) Does not change at all, always stays 4ad8
    3) ???
    4) Counts 1/10 seconds
    5) Can be 0-4, don't know...
  16. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    (II) config/hal: removing device Wacom Bamboo Pen 4x6
    BEGIN xf86WcmProc dev=0xa3f6960 priv=0x9186200 type=stylus(Wacom Bamboo Pen 4x6) flags=16641 fd=-1 what=OFF
    END xf86WcmProc Success
    BEGIN...
  17. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    (II) config/hal: Adding input device Wacom Bamboo Pen 4x6 eraser
    (**) Wacom Bamboo Pen 4x6 eraser: always reports core events
    (**) Wacom Bamboo Pen 4x6 eraser device is /dev/input/event13
    (**)...
  18. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    Ok, here it is.



    (II) config/hal: Adding input device Wacom Bamboo Pen 4x6 eraser
    (**) Wacom Bamboo Pen 4x6 eraser: always reports core events
    (**) Wacom Bamboo Pen 4x6 eraser device is...
  19. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I found out some new fact.
    The incorrect work of my tablet depends on the *.fdi

    Maybe someone could help me to create a corret one.

    /usr/share/hal/fdi/policy/20thirdparty/10-wacom.fdi

    This...
  20. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    So i do.

    My xorg.conf and xorg log looks like yours.
    And you don't have an 'stylus' input, too.

    I think it's just i kind of configuration problem: The position on the tablet and on the screen....
  21. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    It works!

    I don't know what happend. I didn't change anything.
    Just another plug off - plug in.

    But there are still two problems left:

    1) Position off the pen compared to the screen.
    I...
  22. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I just had a look into my Xorg.0.log



    (II) config/hal: Adding input device Wacom Bamboo Pen 4x6 eraser
    (II) LoadModule: "wacom"
    (II) Loading /usr/lib/xorg/modules/input//wacom_drv.so
    (II)...
  23. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    I am a bit confused about my input devices which were created.
    1)
    wacom -> event8
    2)
    wacom-touch-> event9.

    I dont have the one with touch...
  24. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    #diff wcmUSB.c wcmUSB.c.backup

    511,513c511
    < { 0x9A, 2540, 2540, &usbTabletPC }, /* TabletPC 0x9A */
    <
    < { 0xD4, 2540, 2540, &usbBamboo } /* Bamboo Pen CTL-460 4x6 */
    ---
    > {...
  25. Replies
    873
    Views
    134,252

    [all variants] Re: New Wacom Bamboo not working

    hi,

    We discuss about the same problem in the German ubuntuusers forum.

    Thanks to kgingeri, now it works (almost).

    The tablet is now detected and you are able to move the cursor but no...
Results 1 to 25 of 27
Page 1 of 2 1 2