Search:

User: vangop; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [all variants] lvm luks - cannot boot after restoring backup

    Started by vangop, January 22nd, 2012 05:11 PM
    • Replies: 1
    • Views: 337
    Last Post: January 24th, 2012 11:41 AM
    by vangop  Go to last post
  2. [xubuntu] cups failed to start after update

    Started by vangop, December 26th, 2011 05:12 PM
    • Replies: 1
    • Views: 657
    Last Post: December 27th, 2011 11:32 AM
    by vangop  Go to last post
  3. [SOLVED] emerald decorator in compiz missing right border

    Started by vangop, November 22nd, 2011 04:04 PM
    • Replies: 8
    • Views: 677
    Last Post: November 24th, 2011 02:31 AM
    by typhoon_tip  Go to last post
  4. [ubuntu] Make ubuntu box a hotspot/AP with hostapd

    Started by vangop, October 19th, 2011 08:20 PM
    • Replies: 4
    • Views: 3,730
    Last Post: November 12th, 2011 02:23 PM
    by igor.ibit  Go to last post
  5. [xubuntu] taskbar: drag-and-drop when the windows are grouped

    Started by vangop, November 9th, 2011 05:57 AM
    • Replies: 2
    • Views: 427
    Last Post: November 10th, 2011 09:43 PM
    by LewisTM  Go to last post
  6. [all variants] Multiboot on an encrypted LVM

    Started by vangop, November 6th, 2011 08:20 AM
    • Replies: 6
    • Views: 1,105
    Last Post: November 9th, 2011 05:22 PM
    by oldfred  Go to last post
  7. [kubuntu] weird pulseaudio problems, can be rtkit-daemon related

    Started by vangop, November 2nd, 2011 07:53 PM
    • Replies: 0
    • Views: 974
    Last Post: November 2nd, 2011 07:53 PM
    by vangop  Go to last post
  8. [SOLVED] Taskbar window grouping not working

    Started by vangop, October 28th, 2011 12:48 PM
    • Replies: 2
    • Views: 388
    Last Post: October 29th, 2011 05:10 AM
    by vangop  Go to last post
  9. [ubuntu] Headphones output suddenly stopped working. Audio muted with headphones.

    Started by vangop, October 25th, 2011 03:46 AM
    • Replies: 4
    • Views: 788
    Last Post: October 26th, 2011 11:38 AM
    by vangop  Go to last post
  10. [ubuntu] Ubuntu won't boot every second time

    Started by vangop, May 7th, 2011 04:27 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Replies: 30
    • Views: 5,475
    Last Post: October 20th, 2011 09:22 AM
    by vangop  Go to last post

    Forum:
    General Help

  11. [SOLVED] cannot fix grub after win reinstall

    Started by vangop, August 7th, 2011 11:14 AM
    • Replies: 2
    • Views: 204
    Last Post: August 7th, 2011 02:18 PM
    by vangop  Go to last post
  12. [ubuntu] some advanced text processing/html

    Started by vangop, July 29th, 2011 07:17 PM
    • Replies: 8
    • Views: 443
    Last Post: July 30th, 2011 02:32 PM
    by bodhi.zazen  Go to last post

    Forum:
    General Help

  13. [ubuntu] Frequently Remounting FSs and sudden slow net

    Started by vangop, July 14th, 2011 03:33 PM
    • Replies: 3
    • Views: 383
    Last Post: July 21st, 2011 07:35 PM
    by vangop  Go to last post

    Forum:
    General Help

  14. [ubuntu] useradd -ed a user, now cant remove

    Started by vangop, July 16th, 2011 07:37 PM
    • Replies: 6
    • Views: 564
    Last Post: July 17th, 2011 06:14 AM
    by vangop  Go to last post

    Forum:
    General Help

  15. [ubuntu] CPU overheating on dell d630 i8kutils

    Started by vangop, July 26th, 2010 10:19 AM
    • Replies: 5
    • Views: 4,291
    Last Post: June 19th, 2011 12:40 PM
    by gradinaruvasile  Go to last post
  16. [SOLVED] Help repair the boot!

    Started by vangop, June 13th, 2011 09:39 AM
    • Replies: 1
    • Views: 256
    Last Post: June 14th, 2011 06:02 AM
    by vangop  Go to last post
  17. [SOLVED] Restore a backup on dm-crypted LVM

    Started by vangop, June 8th, 2011 04:44 AM
    • Replies: 9
    • Views: 854
    Last Post: June 13th, 2011 11:02 AM
    by Herman  Go to last post
  18. [ubuntu] Restore root backup with a separate /boot

    Started by vangop, June 9th, 2011 07:06 AM
    • Replies: 0
    • Views: 154
    Last Post: June 9th, 2011 07:06 AM
    by vangop  Go to last post
  19. [ubuntu] remote access without a static/assigned ip (behind NAT)

    Started by vangop, February 8th, 2011 08:23 PM
    • Replies: 3
    • Views: 1,090
    Last Post: June 8th, 2011 07:26 AM
    by vangop  Go to last post
  20. [ubuntu] low internet speed

    Started by vangop, January 28th, 2011 07:09 AM
    • Replies: 9
    • Views: 2,378
    Last Post: February 2nd, 2011 05:10 PM
    by mips  Go to last post
  21. [SOLVED] how to add a language layout??

    Started by vangop, January 22nd, 2011 02:24 PM
    • Replies: 2
    • Views: 1,002
    Last Post: January 23rd, 2011 02:42 PM
    by vangop  Go to last post
  22. [SOLVED] bluetooth-applet: how to reconnect a device?

    Started by vangop, June 24th, 2010 05:34 PM
    • Replies: 4
    • Views: 1,150
    Last Post: January 16th, 2011 06:30 PM
    by steveupsidedown  Go to last post
  23. [ubuntu] Receive files via bluetooth

    Started by vangop, November 6th, 2010 09:27 AM
    • Replies: 6
    • Views: 5,844
    Last Post: December 15th, 2010 09:36 AM
    by vangop  Go to last post
  24. [ubuntu] Power management: blank screen never turns on again. nVidia 3100

    Started by vangop, December 11th, 2010 08:57 PM
    • Replies: 1
    • Views: 1,266
    Last Post: December 13th, 2010 08:19 PM
    by vangop  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  25. [ubuntu] update-grub failed during the installation. LVM partitions

    Started by vangop, December 9th, 2010 12:29 PM
    • Replies: 2
    • Views: 1,253
    Last Post: December 12th, 2010 08:25 AM
    by vangop  Go to last post
Results 1 to 25 of 39
Page 1 of 2 1 2