Search:

Type: Posts; User: Grone1985; Keyword(s):

Page 1 of 6 1 2 3 4

Search: Search took 0.19 seconds.

  1. Replies
    11
    Views
    2,469

    [SOLVED] Re: Ubuntu Studio for daily use?

    Thanks jejeman! Good news for me!
  2. Replies
    11
    Views
    2,469

    [SOLVED] Ubuntu Studio for daily use?

    Hi,
    I'm a beginner web developer/programmer and I also make music as a hobby (mostly guitar recording and Hydrogen).
    I've used Ubuntu and Ubuntu Studio for a fair amount of time and I've always...
  3. Replies
    3
    Views
    466

    Re: Chrome ignoring keyboard

    Same issue here. Random behavior as far as I can tell. Using 40.0.2214.94 build of Chrome (from Google repos) enabled on Ubuntu 14.10. I'll try loading Chrome from the terminal and see if I can find...
  4. Replies
    4
    Views
    226

    [SOLVED] Re: Need help with country code

    Thanks for all your help Hadaka! Internet seems faster now and wifi is working flawlessly.

    Cheers!


    Seriously? The first sentence in my post says why.
  5. Replies
    4
    Views
    226

    [SOLVED] Need help with country code

    Hi,
    I'm creating this thread as suggested by Bucky in my other thread here. This time I need help setting the country code and some IPv4/IPv6 settings as suggested by Hadaka. Thanks!
  6. [SOLVED] Re: Ubuntu 14.04.1 BCM4313 connects to wifi, no internet. Working 2 days ago.

    Thank you so much Hadaka! That worked flawlessly.
    I'll PM you about the other issues. Thanks again!
  7. [SOLVED] Ubuntu 14.04.1 BCM4313 connects to wifi, no internet. Working 2 days ago.

    Hello everyone,

    I recently moved into a new house and I'm having issues with my wifi connection with this laptop (Samsung RV411). Internet works just fine with other wireless devices and with a...
  8. Replies
    124
    Views
    12,357

    [ubuntu_studio] Re: KXStudio - questions / answers

    Ok cool, in the same dialog there is an option to set the number of output channels. It was set to default to max (4), that was the problem. All ok now. Thanks again!
  9. Replies
    124
    Views
    12,357

    [ubuntu_studio] Re: KXStudio - questions / answers

    Hi again, I've installed averything without problems but now I'm having an issue with jack setup. For some reason I have 4 playback ports listed in catia, only playback 3 and 4 work but connections...
  10. Replies
    124
    Views
    12,357

    [ubuntu_studio] Re: KXStudio - questions / answers

    Cool, the broken packages are gone. it installed the metapackages without problems.

    Thanks!
  11. Replies
    124
    Views
    12,357

    [ubuntu_studio] Re: KXStudio - questions / answers

    I'm on xubuntu 64bit.

    the output says that the package is not available because it's either missing, obsolete or it's available from another source.
  12. Replies
    124
    Views
    12,357

    [ubuntu_studio] Re: KXStudio - questions / answers

    yes, kxstudio-repos is installed


    negro@negro-RV411:~$ sudo apt-get -V install kxstudio-meta-audio-plugins-vamp
    Leyendo listas de paquetes... Hecho
    Creando árbol de dependencias
    Leyendo...
  13. Replies
    124
    Views
    12,357

    [ubuntu_studio] Re: KXStudio - questions / answers

    kxstudio-meta-audio
    kxstudio-meta-audio-plugins
    kxstudio-meta-audio-plugins-dssi
    kxstudio-meta-audio-plugins-ladspa
    kxstudio-meta-audio-plugins-lv2
    kxstudio-meta-audio-plugins-vamp
  14. Replies
    124
    Views
    12,357

    [ubuntu_studio] Re: KXStudio - questions / answers

    Thanks for the prompt response. This is the output:


    negro@negro-RV411:~$ sudo apt-get dist-upgrade -d
    Leyendo listas de paquetes... Hecho
    Creando árbol de dependencias
    Leyendo la...
  15. Replies
    124
    Views
    12,357

    [ubuntu_studio] Re: KXStudio - questions / answers

    Hey guys,
    I've been having problems installing KXStudio on Xubuntu 11.10. I added the repos but it says the packages are broken and cannot be installed. If any of you can help me get this installed...
  16. Replies
    1
    Views
    625

    [xubuntu] xubuntu 11.10 + kxstudio?

    Is there anyone here using this combination that can post a short comment on how has it worked for you and how you installed it? I'm having some problems installing (broken packages, dependencies...
  17. Replies
    2
    Views
    3,164

    [ubuntu_studio] Re: Most compatible USB audio interface

    Hi! Thanks for your reply. It tooke me a long time to respond but I wanted to know if this two items would work.

    M-Audio Fast Track

    ART Tube MP Studio Mic Preamp

    I've read in a few places...
  18. Replies
    2
    Views
    3,164

    [ubuntu_studio] Most compatible USB audio interface?

    I know this has been discussed over and over but all info I could find was rather old or on a wiki and I like better live feedback.

    I want to get an audio interface mainly to record from guitars,...
  19. Replies
    5
    Views
    1,080

    [SOLVED] Re: Which version should I install?

    Yes thanks! I ended up installing the 64bit. I heard about the backlight problems but oh well, most things work so I can deal with that for now. Thanks for all your answers!
  20. Replies
    4
    Views
    400

    [ubuntu_studio] Re: no sound on system:capture_2

    Ok, thanks!
  21. Replies
    4
    Views
    400

    [ubuntu_studio] Re: no sound on system:capture_2

    That is what I thought but on my older laptop I got sound out of both channels, same guitar, same cable. What I assume my older laptop did was to duplicate the sound from channel 1 to channel 2...
  22. Replies
    4
    Views
    400

    [ubuntu_studio] no sound on system:capture_2

    Hi!
    I have been trying to record my guitar and noticed that only system:capture_1 produced sound when connected. Is there a way to test what's wrong with capture_2? Thanks!
  23. Replies
    4
    Views
    573

    [ubuntu_studio] Re: 4 playback ports on qjackctl

    Ok cool, I got some of the programs ready. But how could I do it for alsa to jack bridging?
  24. Replies
    4
    Views
    573

    [ubuntu_studio] Re: 4 playback ports on qjackctl

    Ok, so aplay -l gave me this:


    **** Lista de PLAYBACK dispositivos hardware ****
    tarjeta 0: Intel [HDA Intel], dispositivo 0: ALC269VB Analog [ALC269VB Analog]
    Subdispositivos: 0/1
    ...
  25. Replies
    4
    Views
    573

    [ubuntu_studio] 4 playback ports on qjackctl

    Hi everyone!

    I have installed KXStudio over Ubuntu in my laptop and have been trying to get the best setup I can. One annoyance I have found is that qjackctl lists 4 playback ports on my computer....
Results 1 to 25 of 133
Page 1 of 6 1 2 3 4