Search:

Type: Forum Threads; User: Sigma47; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Won't wake from suspend/hibernate with mouse/keyboard

    Started by Sigma47, November 4th, 2009 03:50 PM
    karmic, mouse, suspend, usb, wake
    • Replies: 3
    • Views: 2,583
    Last Post: November 23rd, 2009 02:10 PM
    by mechgt  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  2. [ubuntu] Nvidia Twinview Fn+F8

    Started by Sigma47, November 9th, 2009 10:36 PM
    fn+f8, nvidia, twinview
    • Replies: 0
    • Views: 790
    Last Post: November 9th, 2009 10:36 PM
    by Sigma47  Go to last post
  3. [ubuntu] Best way to mount user data drive

    Started by Sigma47, November 2nd, 2009 06:34 AM
    mount. permissions, ntfs, users
    • Replies: 4
    • Views: 798
    Last Post: November 6th, 2009 10:44 AM
    by shredder12  Go to last post
  4. [SOLVED] Problems resuming from sleep...

    Started by Sigma47, January 14th, 2009 02:29 AM
    dual monitors, nvidia, sleep
    • Replies: 1
    • Views: 475
    Last Post: November 3rd, 2009 01:16 AM
    by Sigma47  Go to last post
  5. [SOLVED] 9.10 won't automount SD card

    Started by Sigma47, November 2nd, 2009 05:45 AM
    9.10, autmount, sd card
    • Replies: 1
    • Views: 1,951
    Last Post: November 2nd, 2009 06:12 AM
    by Sigma47  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  6. [ubuntu] Connect to Windows shares

    Started by Sigma47, October 31st, 2009 06:40 AM
    • Replies: 2
    • Views: 509
    Last Post: November 1st, 2009 08:39 AM
    by Sigma47  Go to last post
  7. [SOLVED] GRUB installation

    Started by Sigma47, October 30th, 2009 02:14 AM
    9.10, grub, install
    • Replies: 3
    • Views: 358
    Last Post: October 30th, 2009 02:29 AM
    by Sigma47  Go to last post
  8. [SOLVED] Unable to read .ICEauthority

    Started by Sigma47, March 27th, 2009 11:31 PM
    • Replies: 1
    • Views: 335
    Last Post: March 28th, 2009 02:54 AM
    by snova  Go to last post

    Forum:
    General Help

  9. [SOLVED] ACPI funtionality on Dell Vostro

    Started by Sigma47, March 27th, 2009 08:19 PM
    • Replies: 1
    • Views: 676
    Last Post: March 27th, 2009 08:27 PM
    by jbrown96  Go to last post
  10. [SOLVED] Primary Monitor Fails on Resume

    Started by Sigma47, January 15th, 2009 06:27 PM
    nvidia, twinview, xorg
    • Replies: 0
    • Views: 386
    Last Post: January 15th, 2009 06:27 PM
    by Sigma47  Go to last post
  11. [SOLVED] No sound through ALSA only OSS?

    Started by Sigma47, January 14th, 2009 02:43 AM
    alsa, c-media, sound
    • Replies: 2
    • Views: 495
    Last Post: January 14th, 2009 03:39 AM
    by Sigma47  Go to last post
Results 1 to 11 of 11