Search:

Type: Posts; User: brianary; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    42
    Views
    18,876

    Re: Nvidia HDMI No Sound

    Nevermind. Despite the alsamixer, I have sound now.
  2. Replies
    42
    Views
    18,876

    Re: Nvidia HDMI [still] No Sound

    The script worked very well, and now uname -r returns 3.8.9-030809-generic. (I was worried, because when I tried to perform the upgrade manually yesterday, things did not go as well.)
    To complicate...
  3. [gnome] Re: autorun.sh ignored after automount after Jaunty upgrade

    Nope. No answer yet.
  4. [mythbuntu] Re: Help! Have I completely hosed my system by unchecking a box?

    I ran those commands, and got:

    System startup links for /etc/init.d/dbus already exist.
    System startup links for /etc/init.d/hal already exist.

    Then, after checking the man page for...
  5. [mythbuntu] Re: Help! Have I completely hosed my system by unchecking a box?

    Thanks for your quick reply! I will try that as soon as I get home, and let you know how it works.
  6. [gnome] Re: autorun.sh ignored after automount after Jaunty upgrade

    Nope, there has been no answer yet. :(
  7. [mythbuntu] Help! Have I completely hosed my system by unchecking a box?

    So I put an SD card into the slot, and nothing happened. I could reboot, but I'd rather not. I thought I'd try restarting the dbus service, but I didn't have the keyboard nearby, so I opened the...
  8. [gnome] autorun.sh ignored after automount after Jaunty upgrade

    In previous versions of Ubuntu (Fiesty, Hardy, Intrepid, at least), I could plug in a flash drive that had an autorun.sh file in the root, and it would prompt me to run it (see the Desktop...
Results 1 to 8 of 8