Search:

Type: Posts; User: dimitris78; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    465

    [ubuntu] 8.10 main menu error

    Hello,

    I upgraded to the 8.10 version and everything works fine, except from my main menu button. The problem is: every time time that I try to open a folder through my main menu button, Ubuntu...
  2. [ubuntu] Re: no sound in new ubuntu 8.04 install

    Solved, with some help from the alsa-user mailing list.
    I had to add:
    options snd-hda-intel model=gateway
    to the /etc/modprobe.d/alsa-base file
  3. [all variants] Re: no sound in new 8.04 installation - nvidia hda

    Solved, with some help from the alsa-user mailing list.
    I had to add:
    options snd-hda-intel model=gateway
    to the /etc/modprobe.d/alsa-base file
  4. [all variants] [SOLVED] no sound in new 8.04 installation - nvidia hda

    Hello,

    I don't get any sound from my laptop (Medion MD 96282), which has a MCP51 High Definition Audio device from nVidia corporation. Ubuntu can find the chip, has the drivers but there is no...
  5. [ubuntu] Re: no sound in new ubuntu 8.04 install

    The master volume is unmuted, like everything else in volume control. There's no any surround option in my volume control, I try something else. Thanks anyway!
  6. [ubuntu] Re: no sound in new ubuntu 8.04 install

    I tried the steps in 'Basic troubleshooting' without any results. Any other suggestions? Should I report a sound bug?
  7. [ubuntu] [SOLVED] no sound in new ubuntu 8.04 install

    Hello,

    I just installed Ubuntu in my laptop (Medion MD 96282) and i get no sound at all. I looked in the forums a bit but couldn't fix the problem.
    With an "aplay -l" in terminal I get:

    ****...
Results 1 to 7 of 7