Search:

Type: Posts; User: BMWolf; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] Re: Samba slow reads, fast writes. Network or Samba problem? Or ?

    I've installed the new Intel NICs and saw a 25-50% increase in performance on the Ubuntu machine, but only 5-10% on the vista machine. Iperf shows ~700-750Mb/sec on the Linux machine and...
  2. [SOLVED] Re: Samba slow reads, fast writes. Network or Samba problem? Or ?

    Today I've came back to one of my Vista machines and both write and read are now magically running at 26-46 MB/sec. 1.58GB worth of images takes about 46 seconds. Woo Hoo! Maybe It was just a Vista...
  3. Replies
    10
    Views
    1,432

    [ubuntu] Re: SAMBA is Slow! Or something else?

    My board uses the 8111 too and using the latest driver increased the speed by a factor of 2, but my reads are still 3-5x slower than my writes. Writes are 20-50MB/sec and reads are 6-12MB/sec. I'd...
  4. [SOLVED] Re: Samba slow reads, fast writes. Network or Samba problem? Or ?

    I've ran iperf on all my networked pcs and the performance seems lower than I would like. I have to assume it's the NIC at this point and plan to try a different one ASAP. It could be the router, but...
  5. [SOLVED] Samba slow reads, fast writes. Network or Samba problem? Or ?

    I've recently setup a new server with the specs below:
    MSI 785GM-E51 mobo with latest Realtek driver for the 8111 NIC installed
    AMD PhenomII x4 945
    4GB DDR3

    Hard disks:
    1x 120GB WD Blue [sda]...
  6. Replies
    114
    Views
    179,197

    [ubuntu] Re: RTL8111/RTL8168 Network Connection Fix

    Thanks, worked great. My Vista to samba share writes are twice as fast, but my reads are still excruciatingly slow. Probably a Vista problem, who knows.
  7. Replies
    123
    Views
    888,311

    Software Raid 1 not loading at boot

    EDIT: I changed fsck checking to 0 in fstab and everything boots. Is this required for raid? Problem solved, I guess.

    Sorry for such a long winded post, but I'm at my wits end,PLEASE HELP!

    Here...
  8. Replies
    30
    Views
    22,525

    [all variants] Re: How to install ubuntu on WD EARS 4k hard disk

    New day, new info. The drives are up and working just fine in my raid 1 setup, but I did come across something that might be of interest for owners of the WD green drives; not just the EARS, but also...
  9. Replies
    30
    Views
    22,525

    [all variants] Re: Formatting WD EARS 4k hard disk for RAID1 array - single partition

    Thanks! Will do.




    I've heard that these drives spin back up pretty slowly. Being a personal file server they will be idle many times throughout the day. Whether the constant spinning up &...
  10. Replies
    1
    Views
    1,459

    [other] Re: Drupal won't install, access denied

    I know you've figured this out quite some time ago, but I thought I'd chime in with what works for me and is safer than using 777 for your folders and files. I still don't know if it's the ideal way...
  11. Replies
    30
    Views
    22,525

    [all variants] Formatting WD EARS 4k hard disk for RAID1 array - single partition

    I have a question that is similar to this and maybe not worth it's own thread.

    I had the main disc die on my file/LAMP testing server and decided that while I was putting some time into getting a...
  12. Replies
    39
    Views
    26,118

    Re: HOWTO: USB Logitech mouse and 800 cpi with udev

    p!=f thanks for the great write-up! The udev way seems to be the best solution yet.

    i have a problem though. Everything is working just fine but when i reboot it fogets. once logged in i can...
  13. Replies
    39
    Views
    26,118

    Re: [HOWTO]: USB Logitech mouse and 800 cpi

    Hey guys, thanks for the replies!

    I had put a space between the "#!" and "/bin/sh awhile back to see if it would work. i wasn't familiar with shell scripts and when i did a seach someone had...
  14. Replies
    39
    Views
    26,118

    Re: [HOWTO]: USB Logitech mouse and 800 cpi

    First off this works so great and i'm loving Ubuntu! I wish i could use Ubuntu for everything.

    Unfortunately, when i reboot the script does not work. I can see something about an "error code 1"...
Results 1 to 14 of 15