Search:

User: jim.hitch; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [server] Have installed xfce and having trouble starting X as non-root

    Started by jim.hitch, October 3rd, 2016 11:52 PM
    • Replies: 0
    • Views: 199
    Last Post: October 3rd, 2016 11:52 PM
    by jim.hitch  Go to last post
  2. [SOLVED] 3 Disk Raid 5, no separate boot device, degraded, advice on getting it back up

    Started by jim.hitch, September 1st, 2016 08:38 AM
    2 Pages
    1 2
    degraded array, failed drive, mdadm
    • Replies: 15
    • Views: 648
    Last Post: September 4th, 2016 08:48 PM
    by darkod  Go to last post
  3. [SOLVED] keyboard shortcuts almost all not working

    Started by jim.hitch, July 17th, 2012 05:53 AM
    • Replies: 3
    • Views: 978
    Last Post: December 24th, 2012 09:55 AM
    by w3chtml  Go to last post
  4. [kubuntu] where is the 'unencrypted file'?

    Started by jim.hitch, July 15th, 2012 03:52 PM
    • Replies: 0
    • Views: 178
    Last Post: July 15th, 2012 03:52 PM
    by jim.hitch  Go to last post
  5. [SOLVED] server won't hibernate/sleep

    Started by jim.hitch, April 3rd, 2011 02:18 PM
    • Replies: 1
    • Views: 355
    Last Post: April 8th, 2011 10:01 AM
    by jim.hitch  Go to last post

    Forum:
    General Help

  6. [mythbuntu] Sound very sluggish through microphone

    Started by jim.hitch, March 26th, 2011 11:34 PM
    • Replies: 0
    • Views: 207
    Last Post: March 26th, 2011 11:34 PM
    by jim.hitch  Go to last post
  7. [mythbuntu] usb webcam/mic not working properly in Skype

    Started by jim.hitch, March 13th, 2011 02:03 AM
    • Replies: 0
    • Views: 684
    Last Post: March 13th, 2011 02:03 AM
    by jim.hitch  Go to last post
  8. [SOLVED] no hdmi audio with nvidia in 10.04

    Started by jim.hitch, March 12th, 2011 09:33 PM
    • Replies: 1
    • Views: 508
    Last Post: March 12th, 2011 10:03 PM
    by jim.hitch  Go to last post
Results 1 to 8 of 20