Search:

Type: Posts; User: styphon; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    14
    Views
    1,348

    [SOLVED] Re: Having issues setting up DNS

    Thanks guys for the help.

    tenmoi, I've got both pointing to the same IP because it's a LAMP server with virtual hosts, this is our in-house development server. Eventually I will have hundreds of...
  2. Replies
    14
    Views
    1,348

    [SOLVED] Re: Having issues setting up DNS

    This is named.conf.local:

    //
    // Do any local configuration here
    //

    // Consider adding the 1918 zones here, if they are not used in your
    // organization
    //include "/etc/bind/zones.rfc1918";...
  3. Replies
    14
    Views
    1,348

    [SOLVED] Re: Having issues setting up DNS

    Done some testing, tried googling a few things and still cannot get this to work. The domain is configured correctly as far as I can see. I can type the domain address in on the local machine and it...
  4. Replies
    14
    Views
    1,348

    [SOLVED] Re: Having issues setting up DNS

    OK, I made some progress. It wasn't opening the file, I'd not referred to it in the correct place. I cleared my HOST file and flushed my DNS on the windows machine. Now when I do nslookup from the...
  5. Replies
    14
    Views
    1,348

    [SOLVED] Re: Having issues setting up DNS

    That's what I was afraid of :(. I guess we'll just have to live with HOST files. Thanks anyway.
  6. Replies
    14
    Views
    1,348

    [SOLVED] Re: Having issues setting up DNS

    Can nobody help me get DNS working?
  7. Replies
    14
    Views
    1,348

    [SOLVED] Re: Having issues setting up DNS

    Morning, this is the result from one of the windows machines.
    C:\Users\Fluid>nslookup fluid.dev
    Server: UnKnown
    Address: 192.168.254.60

    *** UnKnown can't find fluid.dev: Server failed
  8. Replies
    14
    Views
    1,348

    [SOLVED] Re: Having issues setting up DNS

    I've finished work for the weekend now. I'll post the results on Monday.
  9. Replies
    14
    Views
    1,348

    [SOLVED] Having issues setting up DNS

    I'm fairly new to Linux (played with Ubuntu desktop somewhat, this is my first server install). I work as a web developer and I'm trying to set up a local development server for me and two other guys...
  10. Replies
    2
    Views
    296

    [kubuntu] Re: How to change the default program

    Perfect, thank you.
  11. Replies
    2
    Views
    296

    [kubuntu] How to change the default program

    Hi,

    When I open a text file it opens in Ocular. How do I change it to open in OpenOffice by default?
  12. Replies
    5
    Views
    449

    [kubuntu] Re: Accessing Windows Share

    Thanks, that worked.
  13. Replies
    5
    Views
    449

    [kubuntu] Re: Accessing Windows Share

    *Bump* Please help.
  14. Replies
    5
    Views
    449

    [kubuntu] Re: Accessing Windows Share

    What options? I goto Dolphin -> Network -> Add Network Folder -> Microsoft Windows Network Share. Then I only have 3 options and I have to fill them all in.
  15. Replies
    5
    Views
    449

    [kubuntu] Accessing Windows Share

    Hi,

    I have searched and found loads of threads on how to access my linux from windows, but not the other way around. I can see the PC, but when I click on it I see nothing. Also, when I try and...
  16. Replies
    2
    Views
    475

    [kubuntu] Re: Installing a downloaded program

    Worked a charm, thank you.
  17. Replies
    2
    Views
    475

    [kubuntu] Installing a downloaded program

    Hi,

    I've never had to install a program I've downloaded before and I'm not sure how to do it. I've downloaded Open Office 3 debian packages but when I run the en_us package it comes up with an...
  18. Replies
    3
    Views
    1,144

    [ubuntu] Re: T-Mobile (UK) E220

    UPDATE - After some searching I finally found a working wvdial.conf file

    [Dialer pin]
    Modem = /dev/ttyUSB0
    Baud = 460800
    Init1 =AT+Cpin=12345


    [Dialer tmob]
    Modem = /dev/ttyUSB0
  19. Replies
    3
    Views
    1,144

    [ubuntu] T-Mobile (UK) E220

    Hi,

    I have tried several posted solutions for getting my Huawei E220 HSDPA modem to work but I'm at a loss. I really need to get this working soon as it will be my only internet connection. The...
  20. Replies
    3
    Views
    1,258

    [ubuntu] Re: XKB Configuration Error

    I've managed to get the error away by setting it back to default and adding the symbol in by running a xmodmap command in the sessions manager.
  21. Replies
    11
    Views
    15,233

    [ubuntu] Re: How to run a command at login

    OK, thank you for your help.
  22. Replies
    11
    Views
    15,233

    [ubuntu] Re: How to run a command at login

    Ah, ok. I thought it was a login script. Is there one that runs at login that you can edit?
  23. Replies
    11
    Views
    15,233

    [ubuntu] Re: How to run a command at login

    That's worked brilliantly. Thank you.


    No problems. Useful if I want to run anything else though. When exactly in the boot process does that script run?
  24. Replies
    11
    Views
    15,233

    [ubuntu] Re: How to run a command at login

    OK, that didn't work. It didn't run that command.
  25. Replies
    11
    Views
    15,233

    [ubuntu] [SOLVED] How to run a command at login

    I want my laptop to run this code at login:

    xmodmap -e 'keycode 12 = 3 sterling'
    However I have no idea what scripts run at login to get this code to execute, Please can someone tell me how I can...
Results 1 to 25 of 49
Page 1 of 2 1 2