Search:

Type: Posts; User: HousieMousie2; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    4
    Views
    473

    [xfce] Re: Renice keyboard and mouse?

    None are bluetooth. Two wireless, one wired. One of the wireless is older (in mouse years), and it is on the fastest machine, hardware-wise. The other wireless and the wired are just over three...
  2. [SOLVED] Re: Trying to set same /home to multiple distros

    My Dad recently set up a machine with multiple hard drives, partitons, distros and users...
    Each user/distro got it's own /home (where the config files for that distro would be saved,) then he...
  3. Replies
    4
    Views
    473

    [xfce] Re: Renice keyboard and mouse?

    One was a Kubuntu (12.10 I think). Ubuntu 12.04 on another. And Ubuntu 14.04 on the third. They are all 14.04 now and updated.
    And we always do the checksum.

    Thank you for putting the idea out...
  4. Replies
    19
    Views
    3,739

    [SOLVED] Re: Ubuntu 14.04 extremely high load

    I wish I could help you, blnl, other than to say that I feel your pain. I too noticed the drastic difference between the two LTS releases (on 3 different machines). Fortunately for me, I do not...
  5. Replies
    7
    Views
    566

    Re: Xubuntu- Firefox Plugins

    I rarely run across things I cannot play.
    My Firefox plug-in list looks like this: (Leaving off version numbers, but this is the text as it appears in my Add-ons Manager page)

    DivX Browser...
  6. Replies
    4
    Views
    473

    [xfce] Renice keyboard and mouse?

    Recently I have noticed that my mouse and keyboard inputs are getting less priority. I am still doing the same kinds of things on the same machines.

    Random lag is causing keystrokes to vanish...
  7. Replies
    4
    Views
    635

    [ubuntu] Re: Launcher auto-hide bug

    Thank you!

    Old thread, I know, but... THANK YOU! just the same. :)
  8. Re: Realtek RTL8723AE: Slow and intermittent wifi loss

    Interesting issue with two Realtek cards/drivers I have — was that they sometimes got cranky if both wired and wireless were enabled. I had to disable whichever I was not using to get a good...
  9. Replies
    3,427
    Views
    328,595

    Sticky: Re: Welcome to the Forums - Introduce yourself here

    Thanks ya'll! (Even though I have been here a uh... while.) :)
    ------------
    I'll keep an eye on my Dad, Bucky Ball... keep him in line. I am a dual-booter myself and (Shhh, don't tell anyone......
  10. Replies
    3,427
    Views
    328,595

    Sticky: Re: Welcome to the Forums - Introduce yourself here

    Hi BlinkinCat,

    I am Bill's daughter. :) He's the one who started me in Linux and is therefor ultimately responsible for all of the goofy questions I have asked over the years. (That's happens--...
  11. Replies
    154
    Views
    40,270

    [SOLVED] Re: Login now by means of Ubuntu One SSO only

    For the record...
    Ubuntu One's descriptions, explanations of what they want and what you are giving them (where it will be used and how) are very lacking.
    Not a good impression especially since I...
  12. [kubuntu] Re: Laptop: no sound in speakers, but have sound in headphones

    Thank you, Temujin. I will give that a try and report back tomorrow, when I have access to the machine again.
  13. [kubuntu] Re: Laptop: no sound in speakers, but have sound in headphones

    Could still use some help here, if anyone has any ideas?
  14. [kubuntu] Re: Laptop: no sound in speakers, but have sound in headphones

    Thank you for the reply. Unfortunately there is only one option under Connector and that is Analog Output.

    I still wonder why there is not a Digital entry in any of the audio GUIs and only in...
  15. [kubuntu] Laptop: no sound in speakers, but have sound in headphones

    Just did a clean install of 13.04 - complete hard drive reformat. Fully updated.

    Headphones work, speakers don't.

    Interesting point: If I boot with heaphones plugged in and unplug them during...
  16. Replies
    255
    Views
    171,350

    Sticky: [SOLVED] Re: Sound troubleshooting

    Some strangeness here:

    Installed fresh 13.04 from cd. No sound.
    Deleted . files in home dir. No sound.
    Booted to Guest log in... sound ONCE (the start-up tones - Kubuntu.) No other sounds and...
  17. Re: Ubuntu theme/appearance controls leave a lot to be desired.

    codingman,
    I will take a look at those. Thank you for the suggestions!

    vasa1,
    I like lxde, it just gets a little squirrly on my machine... no idea why, since it behaves perfectly on my desktop...
  18. Re: Ubuntu theme/appearance controls leave a lot to be desired.

    Exactly, deadflowr.

    Thank you for the link, vasa1. Looks interesting, I will have to fiddle with it later when I have the time. lol No telling whne that will be, maybe they will have it in the...
  19. Re: Ubuntu theme/appearance controls leave a lot to be desired.

    vasa1,
    I know that one can take the time to fiddle with the text files until you have a recolored theme, and I have always enjoyed that aspect of Linux, that you can tweak the configuration files...
  20. Ubuntu theme/appearance controls leave a lot to be desired.

    I will start by confessing that I started out using Kubuntu and held on with a death grip until KDE3 was no longer a suitable/workable option. There wasn't much about KDE3 that I did not like, and...
  21. [ubuntu] Mangler crashes frequently with memory errors

    This is the exact text I submitted to LaunchPad, but I figured I would put it here as well and see if any of the smart and wonderful Ubuntu Community might be able to help sort this puppy out! I...
  22. Replies
    11
    Views
    65,342

    [ubuntu] Re: Can't Shut Down X server in 12.04

    Thank you! No more fighting with init run levels!

    *SevenThunders: The read-only mount state in recovery is horrid... really don't see much use for it.
  23. Replies
    19
    Views
    16,018

    [SOLVED] Re: YouTube videos are blue

    Perfect! Thank you!
  24. Replies
    5
    Views
    1,215

    [SOLVED] Re: updated kernel 3.0.0-16 cannot boot

    I love you in ways I cannot even begin to express! I have been using kernel 3.0.0-14 all this time because of this issue. After an update last night (more unusable kernels) World of Warcraft...
  25. [SOLVED] Re: Failed kernel image install 3.0.0-14-generic

    lol Thanks, Catharsis, worked like a charm.
    Kind of strange, since I had not touched the GRUB manually nor with GRUB GUIs.

    All's well that ends well... now if I can just get a kernel newer than...
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4