Search:

Type: Posts; User: rtalcott; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    20
    Views
    1,619

    Re: utopic 3.15rc5 available

    My machines with Intel and nVidia graphics are running well with 3.15 but NOT anything with AMD/ATI....anyine else having this problem?
  2. Replies
    20
    Views
    1,619

    utopic 3.15rc5 available

    http://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v3.15-rc5-utopic/
  3. Thread: 3.15rc4

    by rtalcott
    Replies
    1
    Views
    620

    3.15rc4

    http://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v3.15-rc4-utopic/
  4. Replies
    8
    Views
    961

    [all variants] Re: 3.15rc3 utopic

    Good idea...I should set it up in a VM and play there.
    Thank you.
  5. Replies
    8
    Views
    961

    [all variants] Re: 3.15rc3 utopic

    slickymaster...are you running on Intel or AMD? I am finding no problems on 2 Intel machines but my machines with AMD chips don't like 3.15....are you running with any AMD hardware? Thank you...I...
  6. Replies
    8
    Views
    961

    [all variants] 3.15rc3 utopic

    http://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v3.15-rc3-utopic/
  7. Replies
    4
    Views
    3,803

    [ubuntu] Re: Ubuntu 14.04 freeze a lot. How to fix it?

    I am having a freeze problem with Google Chrome...locks up on multiple machines...Chromium or Firefox no problem...it's Chrome...are you running Chrome?
    Edit: I guess I lied...jsut had Chromium...
  8. Replies
    4
    Views
    3,657

    Re: Roll Call in Northern NM

    ABQ here
  9. Thread: 3.15rc1

    by rtalcott
    Replies
    15
    Views
    7,444

    3.15rc1

    http://kernel.ubuntu.com/~kernel-ppa/mainline/v3.15-rc1-trusty/
  10. Replies
    7
    Views
    1,166

    [xubuntu] Re: 14.04 Lost Ability to Mount External Media

    FWIW Xubuntu 64 all the latest updates mounts usb and hard drives fine for me...it would be VERY annoying if it did not.

    EDIT: Running 3.14
  11. Replies
    16
    Views
    79,148

    [SOLVED] Re: Setting up Samba in 14.04

    Morbius1 THANK YOU!
  12. Replies
    16
    Views
    79,148

    [SOLVED] Re: Setting up Samba in 14.04

    I suppose a good question is why it works?

    I have no clue but I've had the problem for a few months at least...my guess was something in the new smb.conf was the problem but I was thinking maybe...
  13. Replies
    16
    Views
    79,148

    [SOLVED] Re: Setting up Samba in 14.04

    That is what I did based on LY6n6fH's instructions above...and it's worked for me...I changed it in the global and specific share definitions...
  14. Replies
    16
    Views
    79,148

    [SOLVED] Re: Setting up Samba in 14.04

    @LY6n6fH THANK YOU! That worked!
  15. Replies
    26
    Views
    27,752

    [SOLVED] Re: install 14.04 on usb stick

    I'll say Thank You because this was very useful to me.
  16. Re: need samba.conf file that comes with 14.04 64 bit

    I too am having Samba file sharing problems...running Xubuntu 13.10 and 14.04....no problems with 13.10 or 14.04 to 13.10 but no luck from 14.04 to anything...13.10 or 14.04 on multiple machines...it...
  17. Replies
    0
    Views
    235

    Problems with SAMBA

    Anyone having problems with Samba....I can not get to any network drives on my 14.04 machines but 13.10 is fine...
  18. Thread: Xubuntu

    by rtalcott
    Replies
    4
    Views
    397

    [xubuntu] Re: Xubuntu

    Been running well with 3.14rc2...actually it's been 100% smooth for the entire cycle...
  19. [ubuntu] Re: Display quality issue with the kernel 3.13

    I am running Xubuntu 3.13-0-2 on a gigabyte board with 4200 video and I am not seeing any problem....using drivers from the install.
  20. Replies
    51
    Views
    4,756

    Re: Kernel 3.12-rc7 now available at kernel.org

    ppa has it too
  21. Replies
    4
    Views
    687

    [ubuntu] Re: Problems upgrading samba

    Yes....same situation here...
  22. Thread: soft lockup

    by rtalcott
    Replies
    17
    Views
    8,870

    [ubuntu] Re: soft lockup

    Everything after 3.2 is giving me problems including the newest kernels from mainline.
  23. Thread: soft lockup

    by rtalcott
    Replies
    17
    Views
    8,870

    [ubuntu] Re: soft lockup

    I have the problem with 13.04 with 3.8 and 3.9...
  24. Thread: soft lockup

    by rtalcott
    Replies
    17
    Views
    8,870

    [ubuntu] Re: soft lockup

    Thank You! I have been googling too...this is very annoying....I have the problem on 60-70% of my boots.
    rt
  25. Thread: soft lockup

    by rtalcott
    Replies
    17
    Views
    8,870

    [ubuntu] soft lockup

    about 70% of the time starting with 13.04 I have one machine reporting:

    soft lockup cpu#0 stuck for 22s [migration/0:8]

    No problem with Debian, Fedora, BSd etc...

    any ideas on how to fix...
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4