Search:

Type: Posts; User: sazhagianambi; Keyword(s):

Search: Search took 0.30 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    493

    [ubuntu] Re: Ubuntu Freezing and grup corrupting

    ha, I see what you taking about now...Its been too much freezing things up going on both Ubuntu and Windows 8 and then I happened(forced) to wipe the whole SSD and re-install from start...

    I...
  2. Replies
    6
    Views
    493

    [ubuntu] Re: Ubuntu Freezing and grup corrupting

    http://paste.ubuntu.com/1189843/ here is my updated Boot-Repair Log..This will have only the SSD i used...I see there is some info about ext4 partition recommended, I don't think I done this...any...
  3. Replies
    6
    Views
    493

    [ubuntu] Re: Ubuntu Freezing and grup corrupting

    Thank you for having look on this. I happened to have connected multiple external disks which is showing up in that log isn't much helpful. I'll try to get the log again with my internal HD alone and...
  4. Replies
    6
    Views
    493

    [ubuntu] Re: Ubuntu Freezing and grup corrupting

    Seems I spoken too soon...Now every time I restart machine it seems hit and miss for boot menu showing up...couple of times I see "No Operating system found" and some times I see dual boot options...
  5. Re: MagicSysRq keys for assistance with Ubuntu troubles

    Hi, my system happened to freeze often and I tried this (usually I do cold reboots) and when system restarted all I saw was operating system not found...I had dual boot then used live CD and boot...
  6. Replies
    6
    Views
    493

    [ubuntu] Grub corrupted?, "No OS found" shows up when starting..

    Hi,

    I installed ubuntu 12.04 along with Windows 8 as dual boot system on Sony Vaio F11 laptop.

    When I run Flash video (youtube, espn3) ubuntu seems freezing the whole system..I happened to do...
  7. [SOLVED] Re: usopen.org Live stream shows-up in inverted color scheme

    Thank you very much for the help and details..
  8. [SOLVED] Re: usopen.org Live stream shows-up in inverted color scheme

    Thank you mc4man.....I added that and installed the libvdpau1..the restart system resolved like charm...

    just curious as what would be cause and how this package solved the issue...

    Thanks...
  9. [SOLVED] usopen.org Live stream shows-up in inverted color scheme

    Hi,

    I been using Ubuntu 12.04 on Sony Vaio F11 machine. I see a Weird issue and like to verify as some body else see the same issue, ot its something really wrong in mine.

    since my laptop...
  10. Replies
    15
    Views
    2,619

    Re: apt-get update/upgrade issues.

    I didn't understand whether its correct to do but I do had same issue once again yesterday then. Again I did the the same which seems to help.

    sudo rm...
  11. Replies
    15
    Views
    2,619

    Re: apt-get update/upgrade issues.

    Awesome, Thank you gravyplaya!. That solved the issue.

    From what I saw it seems updating higher version causing issue? Hope it wont happen again.
  12. Replies
    15
    Views
    2,619

    apt-get update/upgrade issues.

    Hello All,

    I am still newbie for Ubuntu. Please let me know if you need more info for helping out.

    When I run

    sudo apt-get update
    sudo apt-get upgrade

    I started to see below error for...
  13. [ubuntu] Sound cards disappears randomly on reboot

    Hi, I am using Ubuntu 11.10 with Gnome 3.2. My laptop is sony Vaio F11 Series. My soundcards not showing up randomly on reboots. I couldn't figure out why/when this happening.

    When I run aplay -l...
  14. [ubuntu] Soundcard configuration lost, help needed

    Hello,

    I am newbie to Linux. I am having sony VPCF11 series laptop installed 10.1o with 2.6.35 Kernal.

    Earlier I was able to use soundcard by analog output though my HDMI soundcard wasn't...
  15. Replies
    0
    Views
    339

    [ubuntu] Lost Soundcard, Help Needed

    Hello,

    I am newbie to Linux. I am having sony VPCF11 series laptop installed 10.1o with 2.6.35 Kernal.

    Earlier I was able to use soundcard by analog output though my HDMI soundcard wasn't...
  16. [ubuntu] Re: Internet not connecting, though ethernet and wirless connecting fine

    About Wubi, since its running as part of windows there is fair possibility hardware interacting thru windows...to be frank I don't understand it fully.......and I didn't change anything on Wubi other...
  17. [ubuntu] Re: Internet not connecting, though ethernet and wirless connecting fine

    Below is the details.....It sounds weird but this morning INTERNET seems to working as earlier....Though I tried restarting several times yesterday too..

    nambi@ubuntu:~$ ping -c3 4.2.2.1
    PING...
  18. [ubuntu] Internet not connecting, though ethernet and wirless connecting fine

    Hello All,

    I am very much new to Linux, thought of posting in Absolute beginner how ever this could be right place as problem is much peculiar.

    First let me brief the system details. I am...
Results 1 to 18 of 18