Search:

Type: Posts; User: wschulte; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    590

    [ubuntu] Re: Nautilus gives USB drives twice !

    Hi Morbius1,

    Well..it worked. Using the device-name:

    # USB disks ..
    #LABEL=USB-DRIVE /media/USB-DRIVE ntfs users,umask=000,rw,auto 0 0
    /dev/sdb1 /media/USB-DRIVE ntfs...
  2. Replies
    2
    Views
    590

    [ubuntu] Nautilus gives USB drives twice !

    After setting up a new system with Ubuntu 11.04, I wanted to make 2 USB-disks available to all users. They get automounted from fstab by the next lines:
    # USB disks ..
    LABEL=USB-DRIVE...
  3. Replies
    4
    Views
    1,973

    [ubuntu] Re: eth0 not visible in network connections

    Well it wasnt configured at all .. ic. it was just there after installation. .. but not in the network connections though ..
  4. Replies
    4
    Views
    1,973

    [ubuntu] eth0 not visible in network connections

    Since I installed ubuntu 10.04 I dont see my eth0 card in System->Preferences->Network _connections. Everything works fine but it puzzles me. In ifconfig iI just see the eth0, networking seems to be...
  5. Replies
    0
    Views
    1,147

    [ubuntu] SAMBA: ip works, name not

    I am trying to setup a Ubuntu 10.04 machine for SAMBA. Somehow imake a mistake, but what.
    What works:
    smbclient -L 127.0.0.1
    smbclient -L 192.168.1.46 # a windows XP machine named homeserver...
  6. Replies
    0
    Views
    498

    [ubuntu] Linksys WUSB54GC EU and 9.10

    Had some troubles getting this wirelss USB device to work on a fresh installled 9.10. The device was seen and a wlan0 interface was setup but no way to get it to work


    After looking around a bit...
Results 1 to 6 of 9