Search:

Type: Posts; User: karg; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [ubuntu] Re: Ubuntu 11.10 'who' etc. not working as expected

    Just as I wrote in the previous post.. Login to your desktop and then login to the same machine from another machine for example with SSH. You won't see your desktop user as logged in with 'who' or...
  2. [ubuntu] Ubuntu 11.10 'who' etc. not working as expected

    Is there a way to get 'who', 'finger', 'w' and similar programs to work properly in Ubuntu 11.10? Currently those tools don't show at all logged in desktop users. Only when opening terminal or...
  3. Re: HOWTO: build newest nvclock and use automated fan control

    This is my solution for automatic fan control with nvclock:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=11304775#post11304775
  4. Replies
    11
    Views
    2,607

    [ubuntu] Re: Program to control fan speed

    I've corrected the above script a bit. I noticed that for example when setting PWM to 45% with nvclock, the actual is 44,7% at least in my Gainward card. So, there's just a rounding added so 44,7...
  5. Replies
    11
    Views
    2,607

    [ubuntu] Re: Program to control fan speed

    I got a Gainward GeForce 8800GTS 512MB card for this old PC. I noticed that its fan controlling lets the card to be quite warm compared to an XFX GeForce 8800GTS 512MB which I have in another PC....
  6. Replies
    20
    Views
    11,351

    [ubuntu] Re: the symbol 'grub_xputs' not found

    After upgrading to 11.04 x64 I had the same problem:

    The symbol 'grub_xputs' not found.
    grub_rescue>_

    1. Rebooted with Ubuntu CD 11.04
    2. sudo mount /dev/sda2 /mnt
    3. sudo grub-install...
  7. Thread: HOWTO: Fancontrol

    by karg
    Replies
    119
    Views
    420,406

    Re: HOWTO: Fancontrol

    Got the fancontrol working really nicely. This old Asus A7V880 MB gives the CPU fan only some minimum or then maximum and nothing between those. This is my /etc/fancontrol setup for Athlon XP 2800+...
  8. Replies
    0
    Views
    3,603

    [SOLVED] WLAN with Atheros AR5001 finally working

    My 64-bit Karmic was having serious WLAN issues in Fujitsu Siemens PA 1538 laptop which has Atheros AR5001 WLAN card.

    1. Default installation didn't find the WLAN card at all.
    2. Wicd found the...
  9. Replies
    7
    Views
    4,170

    [SOLVED] /dev/sda1 UUID lost and found again

    Hello, I'm using Ubuntu 9.10. It happened 2 times so that my /dev/sda1 lost its UUID for some reason or another. This led to the problem that the Ubuntu no longer booted but only said these things:
    ...
Results 1 to 9 of 9