Search:

Type: Posts; User: slickymaster; Keyword(s):

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.06 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    3

    [SOLVED] Re: Clamav: daemon does not start

    Thread moved to Server Platforms.
  2. Replies
    14
    Views
    15

    Re: Hosting website

    Thread moved to Server Platforms.
  3. Re: Only partial DNS after installation of Samba4

    Thread moved to Ubuntu/Debian BASED for a better fit
  4. Re: Ubuntu 19.04 bluetooth not working (OptiPlex 5060)

    Thread moved to Networking & Wireless for a better fit
  5. Re: Create RAID 1 for /VAR and /HOME with mdadm

    Thread moved to Server Platforms.
  6. Replies
    2
    Views
    3

    Re: KIWIX for Ubuntu

    Thread moved to New to Ubuntu for a better fit
  7. Replies
    2
    Views
    3

    Re: Bluetooth problem

    Thread moved to Networking & Wireless for a better fit
  8. Re: YAUCR (Yet another username change request)

    Your first choice was available. All set.
  9. Replies
    7
    Views
    8

    Re: Can't update AppCentre

    Thread moved to Ubuntu/Debian BASED for a better fit
  10. Replies
    9
    Views
    10

    [SOLVED] Re: Virus - Firefox

    Moved to a thread of its own.

    Please don't hijack other people's threads. Not only it dilutes community effort but it's also the wrong way to get the proper and adequate help to your problem.
  11. Replies
    10
    Views
    11

    Re: corrupted hard drive

    Thread moved to Hardware for a better fit
  12. Replies
    8
    Views
    9

    Re: issue with PDF files in Xubuntu

    Being that the case, please mark the thread as solved.
  13. Re: I would like to install pip packages on a Linux CentOS without internet access

    Thread moved to Fedora/RedHat and derivatives.
  14. Replies
    5
    Views
    6

    Re: Can't submit new thread

    Please describe the action you performed before you received this error. If possible, please include the error page URL plus the date and time the error occurred.
  15. Replies
    2
    Views
    3

    [ubuntu] Re: Mounting broken LVM ext4

    Thread moved to Hardware for a better fit
  16. Replies
    1
    Views
    2

    Re: Gcompris issue on ubuntu server

    Thread moved to Server Platforms.
  17. Re: Boot from an HDD where is installed Ubuntu Server 14.04

    Thread moved to Server Platforms.
  18. Replies
    2
    Views
    3

    Re: Slow internet connection 100KB/s

    Thread moved to Networking & Wireless.
  19. Replies
    2
    Views
    3

    Re: Error raid 0...on 18.04.3 server

    Thread moved to Server Platforms for a better fit
  20. Replies
    7
    Views
    8

    Re: How to give feedback?

    Thread moved to Ubuntu, Linux and OS Chat for a better fit.

    I'd advise either of these two venues:

    The Ubuntu Development mailing list: ubuntu-devel@lists.ubuntu.com or the #ubuntu-devel IRC...
  21. Re: Virtual Box 6 Installation Failure on Ubuntu 18.10

    Thread moved to General Help for a better fit

    @planetrocker:
    I've edited all your posts in this thread adding code tags to each. Output posted as plain text loses its formatting and parts of it...
  22. Replies
    1
    Views
    2

    [SOLVED] Re: Can access WD MyBookLive

    Thread moved to Networking & Wireless for a better fit
  23. Replies
    1
    Views
    2

    [ubuntu] Re: No Wi-Fi Adapter Found

    Hello mjha86, welcome to the forums.

    Please have a read at the https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=370108 sticky and do what's requested there.
  24. Replies
    15
    Views
    16

    Re: Lubuntu for my 12-year old nephew?

    Thread moved to Ubuntu, Linux and OS Chat for a better fit
  25. Re: POP OS has destroyed my PC, help me get it back

    Thread moved to Ubuntu/Debian BASED for a better fit
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4