Search:

Type: Posts; User: slice16; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Replies
    0
    Views
    2,000

    Openstack, Maas, JuJu... Im Confused

    Hi All,

    I am trying to get my head around the connection between Openstack, JuJu and Maas and have managed to confuse myself. I am hoping someone can help me out with working things out?
    ...
  2. Replies
    1
    Views
    3,586

    [ubuntu] OpenStack - Horizon Internal Server Error

    Hello All,

    I am in the process of installing Openstack on Ubuntu Server 12.04 and am up to the final stage to configure the horizon web front end. When I go to http://<myserver>/horizon and log in...
  3. Replies
    2
    Views
    1,220

    [ubuntu] Re: Qcer Revo - Nvidia ION and Onkyo Reciever

    Thanks TJones00, I will give this a try and get back to you.

    Cheers,

    Paul
  4. Replies
    2
    Views
    1,220

    [ubuntu] Qcer Revo - Nvidia ION and Onkyo Reciever

    Hi All,

    I recently purchased an Acer Revo R3760 which came bundled with Windows 7. The intention was to use this PC for a media centre.

    Before I get into the issue, this is my setup:

    Acer...
  5. Replies
    2
    Views
    2,722

    [ubuntu] Re: Mounting CIFS Issue

    Sorted :) turns out I needed to add noperm as an option.

    found the answer here:

    http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=283131
  6. Replies
    2
    Views
    2,722

    [ubuntu] Re: Mounting CIFS Issue

    Just an update, when I do:


    sudo mount -a -v

    I get the following error;


    Credential formatted incorrectly: (null)
  7. Replies
    6
    Views
    4,028

    [other] Re: How to unmount USB drive using Clonezilla

    Hi brambaut,

    It looks like you are choosing the wrong options. Am I right in presuming you want to restore an image from USB to the local drive?

    I cant remember the full procedure (not done it...
  8. Replies
    2
    Views
    2,722

    [ubuntu] Mounting CIFS Issue

    Morning All,

    I am having a strange issue with mounting my NAS using the mount command as well as /etc/fstab.

    My fstab is as follows:


    //192.168.1.2/MEDIA /home/paul/media cifs...
  9. Replies
    4
    Views
    1,126

    [ubuntu] Re: Streaming to Media Player - VLC

    Thanks ajgreeny, I managed to keep an eye on the performance using both top and iptraf as I was connected via terminal.

    The mediabuntu repos worked a treat, and I have wrote up a swift article if...
  10. Replies
    4
    Views
    1,126

    [ubuntu] Re: Streaming to Media Player - VLC

    Hi ajgreeny,

    Thats spot on thanks :) I am now able to stream using DIV3 and mp3. You dont happen to know how I can lower the resolution to stop the choppiness do you?

    Thanks
  11. Replies
    4
    Views
    1,126

    [ubuntu] Streaming to Media Player - VLC

    Hello All,

    I am trying to stream a live dvb feed to windows media player on a number of desktops. I have VLC and all the codecs etc installed.

    I am starting my stream with the following...
  12. Replies
    5
    Views
    2,052

    [ubuntu] Re: dvb-t Streaming

    Sorted :) the uk-WinterHill file that comes with dvb-apps has the wrong frequencies as they changed back in december. To fix, I needed to delete all freqencies in uk-WinterHill so that it now reads:...
  13. Replies
    5
    Views
    2,052

    [ubuntu] Re: dvb-t Streaming

    Hi Ringi,

    I have now installed the firmware and dvb-t utils and an output of dmesg shows my nova-t card is initiated and working. I am now using dvbt tools to scan for all my channels and output...
  14. Replies
    5
    Views
    2,052

    [ubuntu] Re: dvb-t Streaming

    Thanks Ringi, my card shows on there, so this could be interesting. I will let you know how it goes.

    Thanks,

    Paul
  15. Replies
    5
    Views
    2,052

    [ubuntu] dvb-t Streaming

    Hello All,

    I have been tasked with setting up a video streaming server to stream the world cup to a number of machines in our office. I would prefer to use a ubuntu solution as we don't want to...
  16. Replies
    25
    Views
    30,254

    [SOLVED] Re: After upgrade to 10.04 flash not working

    Hi Kiwisaft,

    Have you tried re-installing flash from the 'Ubuntu Software Centre'?

    You can two options, the Adobe Flash Plugin (under search) or the offical flash plugin under Canonical...
  17. Replies
    5
    Views
    942

    [SOLVED] Re: Sync Home Directory

    http://getdropbox.com is also a good tool :)
  18. Replies
    1
    Views
    439

    [ubuntu] Re: Remastersys and Custom Live Issue

    bump :)
  19. Replies
    1
    Views
    439

    [ubuntu] Remastersys and Custom Live Issue

    Morning All,

    I was hoping you guys could shed some light on an issue I am having with my own custom ISO created in remastersys. Here is the basic setup:

    USB hard drive with grub and a basic...
Results 1 to 19 of 19