Search:

Type: Posts; User: prox2far; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    1
    Views
    712

    [SOLVED] Re: CVSNT migration locales

    Looks like this problem is related to the client used, as a client change fixed the problems.
  2. Replies
    1
    Views
    712

    [SOLVED] CVSNT migration locales

    I have migrated a CVSNT server from a windows XP machine to Ubuntu 10.04 LTS and almost everything works.

    Some files that are transferred to the clients in a CVS checkout are not recognised as...
  3. Replies
    36
    Views
    37,207

    Re: Xilinx ISE WebPack 12.2 on Ubuntu 10.04 LTS

    Mine kept segfaulting as well, thanks for the .Xilinx tip.
  4. Replies
    4
    Views
    1,631

    [kubuntu] Re: Intel 855 GME & KDE 4 driver issues

    Sorry for the late reply, I have been under the impression that ubuntuforums didn't work, since I could not log in with Firefox.

    I does not depend on the player, I have tried with Kaffeine and...
  5. Replies
    4
    Views
    1,631

    [kubuntu] Intel 855 GME & KDE 4 driver issues

    I'm running an old laptop with a new install of Kubuntu 8.10. I have turned all effects of and tried with multiple video players.

    Every time i start a video clip the player just displays a blue...
  6. Replies
    0
    Views
    577

    [all variants] /proc/cpuinfo wrong?

    OK Iv'e tried searching for this without any results related to my experience.

    I have a Gigabyte GA-P35C-DS3R and an Intel E2160 1.8 GHz. Recently Iv'e been overclocking the cpu to see what i can...
  7. Re: How many versions of Linux have YOU tried before settling down with Ubuntu?

    I've been through most of the distros linuxiso.org is offering

    Red Hat 6.something ( my first Linux experience )
    Didn't really use it, I got it bundled with a book and installed it on a old...
Results 1 to 7 of 7