Search:

User: Kestreln8144; Keyword(s):

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. [SOLVED] bizarre keyboard and mouse problem

    Started by Kestreln8144, January 9th, 2017 09:03 AM
    input, keyboard, mouse, xfce 4
    • Replies: 3
    • Views: 284
    Last Post: January 9th, 2017 11:01 PM
    by howefield  Go to last post
  2. [SOLVED] dpkg-deb error on routine system update

    Started by Kestreln8144, April 1st, 2016 09:34 PM
    14.04 64 bit, apt-get, update
    • Replies: 4
    • Views: 1,194
    Last Post: April 2nd, 2016 02:42 AM
    by RobGoss  Go to last post
  3. Arabic text/font is very small

    Started by Kestreln8144, June 8th, 2014 10:07 PM
    • Replies: 0
    • Views: 269
    Last Post: June 8th, 2014 10:07 PM
    by Kestreln8144  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [ubuntu] Logout, Shutdown, Restart Options do not work

    Started by Kestreln8144, March 12th, 2014 02:12 AM
    13.10 64bit
    • Replies: 0
    • Views: 382
    Last Post: March 12th, 2014 02:12 AM
    by Kestreln8144  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] How to secure open port for a particular program?

    Started by Kestreln8144, March 6th, 2014 11:51 PM
    • Replies: 5
    • Views: 1,835
    Last Post: March 10th, 2014 05:04 PM
    by ant2ne  Go to last post

    Forum:
    Security

  6. [SOLVED] CD Drive Will Not Read Disks

    Started by Kestreln8144, March 5th, 2014 05:32 PM
    • Replies: 5
    • Views: 386
    Last Post: March 6th, 2014 02:51 AM
    by Kestreln8144  Go to last post

    Forum:
    Hardware

  7. [SOLVED] System time incorrect

    Started by Kestreln8144, August 14th, 2013 01:16 AM
    dual-boot, system, time
    • Replies: 5
    • Views: 6,122
    Last Post: August 14th, 2013 04:07 AM
    by Irihapeti  Go to last post
  8. GRUB2 does not detect Win 7 on 13.04

    Started by Kestreln8144, May 15th, 2013 04:46 PM
    2 Pages
    1 2
    13.04, dual boot, grub, windows 7
    • Replies: 10
    • Views: 1,304
    Last Post: May 17th, 2013 10:16 PM
    by oldfred  Go to last post
  9. [SOLVED] AppArmor command line not found

    Started by Kestreln8144, November 20th, 2012 02:08 AM
    • Replies: 2
    • Views: 1,042
    Last Post: November 20th, 2012 03:06 AM
    by Kestreln8144  Go to last post

    Forum:
    Security

  10. [SOLVED] Boot stops at black screen, will not load

    Started by Kestreln8144, November 15th, 2012 12:12 PM
    12.10, black screen, boot, virtual machine
    • Replies: 3
    • Views: 1,719
    Last Post: November 15th, 2012 01:04 PM
    by Kestreln8144  Go to last post
  11. [SOLVED] Cannot add Online Accounts

    Started by Kestreln8144, November 13th, 2012 12:37 PM
    12.10, accounts, online accounts
    • Replies: 0
    • Views: 622
    Last Post: November 13th, 2012 12:37 PM
    by Kestreln8144  Go to last post
Results 1 to 11 of 11