Search:

Type: Posts; User: carrucha; Keyword(s):

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    11,747

    [ubuntu] Re: 11.10 startup freeze at ubuntu logo page

    Mine stopped booting after the power went out. This worked perfectly. Thanks again.
  2. Replies
    34
    Views
    41,071

    [SOLVED] Re: No Sound in Ubuntu 10.04

    Post #2 worked for me, thanks. Audio just disappeared out of nowhere after having a show paused for a while. Line 3 of the instructions didn't work, had to manually type in the package.
  3. [ubuntu] Re: Desktop partly missing and not responding

    Had a similar problem after a power failure. This fixed it, thanks
  4. Replies
    2
    Views
    973

    [ubuntu] Re: Radeon 4670 VGA works, DVI doesn't, 9.04

    I reinstalled using the "safe graphics mode" or whatever it is in the options before installing. I also chose the AMD driver instead of the alternative (which I used before). I selected the option...
  5. Replies
    2
    Views
    973

    [ubuntu] Re: Radeon 4670 VGA works, DVI doesn't, 9.04

    I'll second that issue.

    It seems like it's only configured for one and it defaults to VGA or something. Video out on the TV works fine until it loads up all the way.
  6. [all variants] Re: How to have auto-login and not prompt for keyring password for wireless access

    Well the problem is there for me in the older version, so how do I fix it? Right now I have to connect manually all the time or I'm not online.
  7. [all variants] Re: How to have auto-login and not prompt for keyring password for wireless access

    I was very excited to see this solution. I got it to work without much difficulty on my new 9.04 install I'm putting together. Went to go do the same on my "production" setup... couldn't find the...
Results 1 to 7 of 32
Page 1 of 2 1 2