Search:

User: Zewbie; Keyword(s):

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. [SOLVED] I tried to upgrade from 13.04 to 13.10 and get this error:

    Started by Zewbie, October 19th, 2013 07:11 AM
    • Replies: 5
    • Views: 1,023
    Last Post: October 19th, 2013 09:34 AM
    by Zewbie  Go to last post
  2. [ubuntu] Need default "repository list" for Ubuntu 12.10

    Started by Zewbie, November 1st, 2012 10:44 AM
    • Replies: 2
    • Views: 10,215
    Last Post: November 1st, 2012 01:08 PM
    by Zewbie  Go to last post

    Forum:
    General Help

  3. [SOLVED] I updated to 12.10 from 11.04 now I have a strange file directory

    Started by Zewbie, October 3rd, 2012 07:13 AM
    • Replies: 2
    • Views: 615
    Last Post: October 4th, 2012 04:30 AM
    by Habitual  Go to last post

    Forum:
    General Help

  4. [ubuntu] Why?

    Started by Zewbie, May 7th, 2011 12:10 PM
    • Replies: 4
    • Views: 332
    Last Post: May 7th, 2011 02:14 PM
    by Frogs Hair  Go to last post

    Forum:
    General Help

  5. [ubuntu] Lost the little applet for AP's

    Started by Zewbie, May 3rd, 2010 10:22 PM
    • Replies: 1
    • Views: 230
    Last Post: May 3rd, 2010 10:55 PM
    by Zewbie  Go to last post
  6. [ubuntu] Wifi connection speed Vista and Ubuntu

    Started by Zewbie, May 24th, 2009 07:15 PM
    wifi speeds
    • Replies: 1
    • Views: 452
    Last Post: May 28th, 2009 03:38 AM
    by Zewbie  Go to last post
  7. [ubuntu] Auto XP partion restore

    Started by Zewbie, January 23rd, 2009 04:52 AM
    • Replies: 7
    • Views: 334
    Last Post: March 12th, 2009 04:46 PM
    by MaxIBoy  Go to last post

    Forum:
    General Help

Results 1 to 7 of 7